LoginDe Letterfee - Engelen en Beschermengelen - Kabbalah en Astrologie

Leer je Beschermengelen kennen en maak je wensen waar door liefdevolle acties met de Aartsengelen in je dagelijkse bestaan.

Hoofdstuk 1: Ontmoeting met een Engel Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
woensdag, 23 augustus 2017 13:56

 

Na enkele jaren vrijgezel te zijn geweest droomde ik ervan om een Engeltje tegen te komen in mijn leven. Een Engeltje van vlees en bloed waaraan ik al mijn liefde zou kunnen geven. Ik schreef een gedichtje voor haar en verwoorde mijn diepste wensen doormiddel van een erotisch verhaaltje waarin ik ook vraag om een duivelinnetje. Dit Engeltje en dit Duivelinnetje heb ik daarna ook werkelijk ontmoet en de verhalen die volgen in dit dagboek zijn dan ook het resultaat van onze samenkomst en de vele avonturen die wij reeds tezamen beleefd hebben. (Ergens diep van binnen was ik een magiër en de wensdromen die volgen zie ik dan ook als een magisch gebed, een krachtige wens die voor de ontmoeting met de geliefde van mijn dromen heeft gezorgd).

Mijn verlangen

Ik verlang naar de liefde. Ik verlang naar haar vaste hand en haar weldadige mond. Ik verlang naar haar aanwezigheid in de ochtendstond. Mijn verlangen verdeeld over lichaam ziel en geest is voor het moment het gene wat me het meest beheerst. Ik verlang naar een Engeltje op mijn schoot. Ik verlang naar een Engeltje aan mijn zij. Dus oh lief Engeltje maak me blij en kom tot mij als de vrouw van mijn dromen zodat ik uiteindelijk in het goddelijke rijk kan komen.

Wie ben ik

Ik ben een jonge man vol verlangen naar liefde. De teksten die volgen gaan over Engelen en over de vrouw van mijn dromen die over enkele hoofdstukken echt in het verhaal gaat komen. Maar eerst wil ik wat meer over mezelf prijs geven door een tekst over een Engel met jullie te delen die duidelijk maakt dat ik zelf ook zowel een Engeltje als een Duiveltje in me heb. De tekst toont ook dat ik reeds met Engelen werk en hoe ik met Duivelinnetjes omga daar zullen jullie verder in het verhaal meer over te weten komen.

Mebahel

Mebahel brengt ons de waarheid die zich in elk moment bevind, het gevoel, de bezieling ervan en de realisatie op aarde. Hij toont, Hij brengt de gedachte van het moment tot leven, Hij schenkt je het gevoel, de liefde of de angst die je voelt in je nu moment en de gedachten daar omtrent. Hij schenkt je de vrijheid om te reizen door de tijd, hij neemt je mee naar je verleden, zodat je beter kunt handelen in het heden, hij neemt je mee naar de toekomst en leert je de wetten van oorzaak en gevolg. Hij representeert het kleine stemmetje dat steeds in jezelf spreekt en je de waarheid verschaft omtrent je gevoelens en je daden.

Engel Mebahel spreekt en vertelt ons dat wij de regisseur zijn van ons eigen leven

ik breng je de waarheid die zich in elk moment bevind, de bezieling ervan door middel van je gevoelens, het zijn je gevoelens die voeding schenken aan je ideeën, net zoals het water de zaden doet ontkiemen zo ook transformeren je gevoelens je gedachten in allerlei prachtige beelden, voorstellingen van jezelf, deze voorstellingen worden allen gegeven tijdens je aards bestaan. Jij bent de regisseur van je eigen leven en je hebt de vrijheid om te kiezen voor datgene wat jij je voorstelt of datgene wat wij je voorstellen. Wij zijn de waarheid die zich in alles bevind, wij zijn de waarheid in jou; De waarheid die in je hart woont, de liefde waarmee je alles levend maakt, de aandacht die je schenkt, het licht dat je schijnt en waarmee je je voorstellingen tot leven brengt.

Mijn ervaringen met Engel Mebahel

Engel Mebahel bracht mij in contact met de waarheid en deze is simpel, wij kunnen haar allen verkondigen wanneer wij onze angst loslaten en simpelweg de waarheid zeggen. Mijn waarheid is dat Beschermengel Mebahel mij in contact bracht met mijn diepste verlangens en mij de vrijheid schonk om deze te beleven. Beschermengel Mebahel bracht mij wederom in contact met de drie eerste vragen die wij ons zelf kunnen stellen: “Wat wil ik, waar hou ik van en hoe ga ik hier iets mee doen wat mezelf en mijn medemensen meer begrip en meer geluk schenkt?” Ik dook diep in mezelf en kwam in contact met mijn diepste verlangens, wederom kwam de zin naar bevrediging, de zin naar seks en genot tot leven, de zin naar gelukkig zijn en alle dingen die ik dacht daarvoor nodig te hebben. Ik genoot van het leven tijdens de periode van Engel Mebahel.

Mijn ervaringen met Engel Mebahel en de Planeet Venus

De planetaire invloeden waarmee deze Engel werkt werden mij duidelijk, vooral het fijne leven dat Venus mij aanbood werd werkelijkheid. Venus omarmde mij, zij deed mij genieten en ik gaf mezelf volledig aan haar. De onvoorwaardelijke liefde was aanwezig, de goddelijke voorzienigheid maakte al mijn wensen waar. Doch twijfel en angst heerste, de dualiteit kreeg mij in haar greep. Ik vroeg mij af of deze zelfbevrediging wel toepasselijk was voor iemand die met Engelen werkte en durfde de tekstjes die ik schreef zelf niet te delen aangezien ik een jointje gerookt had en oude verlangens die ik reeds overwonnen dacht te hebben de kop weer opstoken. Doch naarmate de periode met Engel Mebahel verstreek werd mijn drang naar het delen van deze waarheden sterker en vandaag geeft Mebahel mij de moed om deze tekstjes te delen. (Ik maakte kennis met nog vele andere Engelen en zal in dit boek ook af en toe hun licht binnen laten zodat het een mooi liefdesverhaal kan worden waarin de Engel de bovenhand krijgt en zodoende haar licht op het duiveltje kan stralen).

Dankzij Engel Mebahel kunnen wij leren om onze Verlangens op een fijne wijze te uiten

Soms heb ik het wel eens moeilijk om mijn verlangen te uiten omdat het oftewel te hoog gegrepen of te laagfloers is, doch ik ben steeds opzoek naar het midden waarin deze tegengestelden zich kunnen verenigen en soms vind ik die gouden middenweg in mezelf en lukt het me om mijn verlangens op een juiste wijze te uiten en de angst om afgewezen te worden achter te laten. Zodoende moet ik eerlijk toegeven dat ik verlang naar het aardse genot en de hemelse geneugten die dit met zich meebrengt en dat ik denk dat Beschermengel Mebahel de Engel van het aardse genot is, het welke doormiddel van de hemelse inspiraties die Zij ons schenkt mogelijk wordt.

De wijsheid in ons zelf die ons toestaat om op een juiste wijze om te gaan met onze verlangens

Beschermengel Mebahel representeert de wijsheid in onszelf die ons toestaat om op een juiste wijze met onze verlangens om te gaan. Zij representeert de waarheid in onszelf die vrij wil zijn en naar zowel het hoge als het lage streeft alsook de wijsheid om het verschil te kunnen maken en ons zodoende steeds op de gulden middenweg te begeven waar wij anderen geliefden zullen ontmoeten wiens hart en wiens wensen overeenstemmen met de onze, mensen die houden van het leven in al zijn verscheidenheid, mensen die niet oordelen over hoog en laag maar de liefde in al haar vormen accepteren en als deugdzaam kunnen ervaren wanneer deze liefde puur is. Ik denk dat liefde puur is wanneer zij waar is en niet vermengt met allerlei leugens, ik denk dat wij seks met elkaar kunnen hebben vanuit pure liefde en dat zodoende het hoge en het lage zich kunnen verenigen als in een leuk spel waar zowel hoog als laag van kunnen genieten.

Mijn diepste verlangens

Ik verlang naar een inspirerende geest en een inspirerend lichaam. Ik verlang naar de schoonheid in al haar vormen en zou graag van de vrijheid willen genieten om haar te bewonderen in al haar verscheidenheid.

Mijn hartenwensen

Waren wij maar alvast zo vrij dat wij onszelf volledig bloot konden geven en leven met elkaar zonder angst of schaamte om onszelf te uiten zoals wij werkelijk zijn, dan zou de uitbundige schoonheid die wij in ons dragen en waarvan ons lichaam een levend voorbeeld kan zijn ons niet langer storen en konden wij in alle rust en vrede onze verlangens vervullen zonder ons ervoor te schamen.

Het uiten van onze hemelse liefde en onze aardse seksualiteit

Wanneer wij probleem hebben met het uiten om van onze hemelse liefde en of onze aardse seksualiteit kan het bestuderen van het programma ven Engel Mebahel interessant zijn..

(Het is niet altijd nodig om onze verlangens naar zowel het hemelse als het aardse te uiten en te tonen doch in dit niet geval spoorden de Engelen me aan om het toch te doen en zodoende een voorbeeld te geven van de gedachten en gevoelens waartoe Engel Mebahel mij bracht. Ik zie nu ook wel in dat ik mij helemaal niet moet schamen omdat ik soms wel eens een jointje rook of een pintje drink en dat ik verlang naar zowel het hemelse als het aardse genot. Eens te meer besef ik dat mijn verlangen naar zowel de hemelse als de aardse Engelen het gene is wat mij op de been houd. Want de hemelse Engelen brengen mij de nodige inspiratie waarna ik weer in aardse Engelen durf te geloven en het verlangen naar dat Engeltje in mezelf omarm als de grootste schat die ik in mij draag, wetende dat Zij steeds haar aardse manifestatie zal kennen en dat er helemaal niets mis is daarvan te genieten. Wie dat Engeltje is dat ik in mij draag en waarvan ik steeds droom is hetgene wat ik nu verder ga proberen te ontsluieren zodat ik haar in al haar glorie kan aanschouwen. Dit deed ik en daaruit kwam een prachtig erotisch verhaal voort wat ik eerst niet wou delen aangezien dat niet gepast zou zijn. Laten wij vooral niet vergeten dat Engel Mebahel een Cherubijn is die onze diepste intimiteit bloot leg en ons doet dromen van de grote liefde die deze in zich draagt en uit op haar eigen unieke wijze naargelang het intieme leven wat wij zelf ontwikkeld hebben. Aangezien mijn ervaringen en het verhaal wat eruit voort kwam als een hemels vuur waren wat door mijn gehele lichaam drong en ik in het verhaal de geliefde van mijn dromen in al haar schoonheid bezong en met mijn mond haar lichaam beschreef tot in het kleinste detail heb ik besloten om de geestelijke erotiek die eruit voort vlooide te bewaren voor het Engeltje van mijn dromen het welke ik van deze woorden stroom zal laten drinken als van de beste wijn waarna wij samen van het effect zullen kunnen genieten).

 

Hemelse wijn

(Wij dronken samen van deze wijn en genoten ervan, de tijd verstreek en zij schonk mij de moed om de tekst die ik toen schreef nu toch met jullie te delen)

 

 

Het Engeltje waarvan ik droom

 

Ze is zowel een engeltje als een duivelinnetje, ondeugend maar van goede wil, ze maakt van het leven een spel en houd ervan om te spelen met mij. Ze wordt aangetrokken door mijn woorden en door mijn lichaam, houd van mij om zowel mijn uiterlijk als mijn innerlijk. Ze is ontzettend knap en straalt de pure liefde uit door middel van haar betoverende glimlach en haar schitterende ogen. Haar lichaam trekt me aan en windt me op. Zowel haar geest als de hemelse rondingen die deze geest gevormd heeft zijn een levend voorbeeld van de waarachtige schoonheid die zij in zich draagt. Ze is mooi en goed op allerlei verschillende manieren, van engeltje tot duivelinnetje omdat het duivelinnetje niet meer en niet minder is dan een engeltje wat een spelletje met me speelt. Ons spel kan van woorden gemaakt zijn of van daden die deze woorden verwezenlijken, een mengeling van beide is het ideaal waarvan wij dromen. Ze verleid me met mooie en opwindende woorden en probeert me te bekoren met haar prachtige lichaam. Ze lonkt me met haar elegante vingers en wijst me de plekjes aan waar ze graag aangeraakt zou worden. Het heilige poortje tussen haar benen is de weg naar het paradijs die ik graag zou betreden. Ze toont me het pad en ik volg met mijn blik haar bedrijvige handen die de mooiste borsten die ik me voor kan stellen strelen en met haar harde vooruitstekende tepeltjes spelen.

Haar lange zwarte haren vallen in golven langs haar borsten en over haar brede heupen tot op haar ronde dijen. Haar groene ogen zijn als een hemelse weide waarin de mooiste bloemen als gouden sparkels oplichten om mij te verlijden. Haar handen gaan verder met mij de weg te tonen naar haar warme oase die mij zo gaarne wil belonen. De weg van haar hemelse heuvels naar haar diepe vallei maakt me levendig en blij. Haar lichaam is als een vreemd land dat ik graag wil verkennen en alles wijst erop dat ook zij mij wil verwennen. Haar volle ronde lippen lijken me te smeken om haar te kussen, het vuur in mezelf is niet langer te blussen. Mijn lid zwelt op en gaat rechtstaan voor haar waarna ik me langzaam uit begin te kleden. We bevinden ons in een prachtig woud met grote statige bomen en terwijl ik me ontbloot kijk ik triomfantelijk om me heen naar het paradijselijke landschap wat me omringd waarna ik wederom al mijn aandacht richt op de bewoonster van deze schitterend wereld. Ze glimlacht en kijkt vol verlangen naar mijn toverstok die even statig als de ons omringende bomen rechtop staat in al zijn glorie. Haar verlangen naar deze boom des levens schenkt mij een diepe voldoening die ervoor zorgt dat de seksuele energieën als een bron in mezelf beginnen op te borrelen waarna er een enorme energiestoot door mijn lichaam gaat die mijn geest doet ontwaken. Nu zie ik haar met heldere ogen en voel ik haar lichaam van op afstand gloeien. Haar uitstraling trek me aan en ik kan het verlangen om naar haar toe te gaan bijna niet weerstaan. Het lijkt wel of ze gevoelsmatig met de gehele wereld verbonden is want lichtstralen in alle kleuren verbinden haar met de bomen en de bloemen, met de vogeltjes en de konijntjes en wonder bij wonder ook met mij. Ze stroomt bij me naar binnen als een zonnestraal die mijn gehele lichaam verwarmt en raakt me overal tegelijk aan met lichtstralen die als vurige watervallen uit haar handen en vingers tevoorschijn komen. Deze warme lichtstralen voelen als tongen die mij omstrengelen en binnendringen op allerlei wijzen.

Ik voel me gevangen en gevleid wanneer ze mij uiteindelijk naar zich toetrek met haar lange tentakels van licht waarna ik volledig in haar opga en een liefdes fusie ervaar die ik niet voor mogelijk had gehouden. Het poortje van haar geheime tuin gaat open terwijl ik mijn toverstok naar binnen voel glijden. Tegelijkertijd vinden mijn handen haar lichaam waarna ik deze dit prachtige landschap laat verkennen en van boven naar beneden en van beneden naar boven het pad van de hemelse heuvels volg en de weg naar de vallei der vrede bega. Aangekomen bij haar oase en mijn boom des levens vinden onze handen elkaar aangezien ook zij opzoek was naar mij en de meest intieme plek waar we samen konden komen. Ook onze billen werden niet vergeten en even hartstochtelijk betast als die ander hemelse heuvels. Vingers gleden langs alle wegen, evenals haar tong en weldra de mijne aangezien ik de zin om uit haar heilige fontein te drinken en haar borsten en tepels in mijn mond te nemen niet kon weerstaan. Ondertussen ging het spel tussen mijn levensboom en het paradijs waarin deze zich bevond gestaag verder als een rivier die stroomt in een gematigd ritme maar dan af en toe toch door hevige golven word meegesleurd. Ik was bijna klaargekomen maar wist mij nog net tussen haar warme schaamlippen door naar buiten te treken. Enkele druppels heilig zaad vlogen toch nog in de lucht en kwamen terecht op haar heuveltje van plezier. Gelukkig had ik nog steeds een stijve en zou ons liefdesspel dus nog verder kunnen duren. Ze nam mijn sperma op met haar vinger waarna ze deze tussen de volle rode lippen van haar mond naar binnen stak en hem daarna heel voorzichtig weer naar buiten liet glijden terwijl ze er met haar lippen aan zoog en er zachtjes met haar tong aan likte. Toen ze dit deed werd ik me weer een energiestoot gewaar de welke een heerlijk gevoel door mijn gehele lichaam stuurde.

Genietend besloot ik de verlangens van daarnet waar te maken en begon ik haar weer aan te raken. Deze keer gebruikte ik ook mijn tong en mijn lippen en nam haar borsten in mijn mond, bezocht haar heupen en haar billen en gleed over en tussen haar dijen met mijn handen, mijn tong en mijn lippen. Terwijl ik hier mee bezig was pakte ze me bij mijn haren en trok me zachtjes naar boven waarna we elkaar glimlachend aankeken, onze lippen op elkaar drukten en onze monden openden, onze tongen elkaar vonden en wij met een hele lange kus besloten om ons neer te leggen op het zachte mos. Zij ging als eerste liggen waarna ik op mijn knieën naast haar ging zitten, één van haar prachtige lange, slanke, welgevormde benen naar boven hief en besloot om een kijkje te gaan nemen in het paradijs waarin mijn levensboom daarjuist zijn weg had gevonden. De smalle deur naar het paradijs zag eruit als een zachte rozen mond die zich tussen haar benen bevond. Haar schaamlippen leken heel zachtjes te bewegen en lonkten me waarna ik met mijn handen haar billen stevig vastgreep en met mijn hoofd verdronk tussen haar benen. Mijn tong vond de weg op en neer in haar hete oase en vergat ook het heuveltje van plezier niet wat zich helemaal vanboven in de vallei bevond. Ik likte het heuveltje met het puntje van mijn tong terwijl zij de rest van mijn lichaam naar zich toetrok, mijn billen vastgreep en mijn toverstok in haar mond nam. Toen deze boom door haar lippen naar binnen werd gezogen, leek het wel of we vlogen en ronddraaiden in spiralen van plezier. We belanden in een andere wereld al ging ons fysieke spel onafgebroken verder. Ik voelde hoe haar lippen en haar tong met mijn toverstok aan het spelen waren en ook haar handen hadden houvast gevonden aan deze boom. Ik voelde hoe ze mijn ballen door haar vingers liet glijden en hoe ze onophoudelijk heen en weer bewoog met haar hoofd en zodoende mijn lid op en neer deed gaan in haar mond.

Ze klom op en neer in de boom door er met haar lippen en haar tong tegenaan te drukken, zachtjes te kussen en te likken, speels te zuigen en te bijten, zelfs het valleitje tussen mijn billen durfde ze te betreden terwijl haar handen naar boven en naar beneden gleden over de zachte heuveltjes van mijn kont. Ook ik had de stoutmoedigheid om haar binnen te treden op allerlei verschillende manieren en vond het heerlijk om met mijn lippen, mijn tong en zelfs een groot deel van de rest van mijn gezicht over de grote glijbaan van haar speeltuin te glijden. Ook ik gebruikte mijn handen en bezocht het valleitje tussen haar billen terwijl ik met mijn tong het heilige heuveltje boven in de vallei verwende. Ondertussen was onze geest op reis in een wereld van puur genot die al deze handelingen tegelijkertijd ervoer. We konden niet meer denken maar waren een en al gevoel, zowel fysiek als spiritueel. We vonden elkander diep van binnen en ik voelde wat zij voelde terwijl zij voelde wat ik voelde en we ons eigen ook nog eens voelden. We werden overweldigd door een magisch gevoel wat opborrelde in onszelf waarna we het met elkander konden delen. Ik voelde hoe haar buik trilde, hoe de bron van de fontein van de eeuwige jeugd tot leven kwam terwijl ik mijn mond open en dicht deed, haar vagina kuste en likte en haar levenssap in me opnam. Haar rivier stroomde en ook de mijne werd in beroering gebracht door haar weldadige lippen en haar vochtige tong. Ik voelde hoe zij mijn penis omsloot met haar mond en mijn eikel likte met haar tong. Voorvocht ontsproot aan mijn lid toen zij met haar tong rond het randje van mijn eikel draaide. Waarna ze mijn penis weer in haar mond nam en deze met haar lippen tot diep naar binnen zoog. Ze gebruikte haar lippen en haar wangen en gleed soms zachtjes met haar mooie witte tanden over mijn geslachtsorgaan. Ze zoog aan mijn voorhuid en speelde met mijn instrument alsof het leukste stuk speelgoed van de wereld was.

De tonen die uit mij en haar voortkwamen terwijl wij daar zo met elkanders instrumenten aan het spelen waren wonden ons nog meer op. De vogeltjes floten en het zonnetje scheen door de bladeren van de bomen in het bos op het mos. Het leek wel of wij ons in een lichtzee bevonden al zag ik daar niet veel van daar ik voornamelijk met haar bezig was. Maar af en toe stopte ik om haar fel verlichte oase te bewonderen. Glinsterende druppeltjes liepen tussen haar schaamlippen naar beneden over haar billen en ook ik begon te spuiten bij dat aanzicht waarna wij samen dronken van elkanders hete hemelse melk, de welke als de zoete honig met een pittig tintje smaakte en het dessert van deze heerlijke maaltijd vormde. Voldaan lagen we daar op het mos in het bos en genoten van de ondergaande zon die als afscheidscadeau onze lichamen streelde met haar warme stralen. Er stond een fris maar geurig windje en gelukkig was het heel warm. Bovendien werd het nog veel heter toen wij elkaar weer in de armen namen en nogmaals de liefde begonnen te bedrijven. Ik pakte haar vanachter terwijl ik haar borsten met één hand beroerde en haar poezeke met de ander. Heel zachtjes en fijn ging ik met mijn vingers door haar vallei over haar heuveltje van plezier tot aan mijn boomstam de welke omringd door haar warme lippen tot diep vanbinnen in haar drong. Ik verhoogde mijn ritme en vervulde haar met snelle en krachtige stoten die haar in een hemelse extase brachten. Ik raakte buiten adem en voelde hoe alles naar mijn hoofd stroomde, hoe de wereld wederom weg viel en ik mij in haar universum terugvond. Ik vertraagde mijn ritme maar behield het zweverige gevoel. Ondertussen begon het donker te worden, doch de eerste sterren verschenen reeds en ook de maan was al aan de hemel. Ik lag dicht tegen haar aan in het sterrenlicht en voelde hoe haar lichaam, haar ziel en haar geest één werden met de mijnen terwijl ik haar zachtjes heen en weer wiegde in de maneschijn.

Ik opende mijn ogen voor een laatste keer en zag dat het nu helemaal donker was geworden. Het leek wel of we vlogen door een zee van vallende sterren want overal om ons heen glinsterden zilveren en gouden sparkels die als een hemels vuurwerk over ons heen vlogen. Het leken wel elfjes en feeën die een magisch poeder over ons heen strooiden. Ik wist niet of dat ik reeds droomde of niet maar besloot mijn ogen weer dicht te doen waarna ik met mijn geest tot diep vanbinnen in mijn lid ging om mij daarna in haar warme lichaam uit te storten. Ik spoot bij haar naar binnen en belande kort daarna in dromenland. Ook zij viel inslaap terwijl mijn sperma zijn weg vond in haar lichaam, net nadat mijn toverstok haar bij het naar buiten glijden een orgasme had bezorgd, waarvan ze het effect nog steeds voelde al was ze ondertussen in slaap gevallen tegen mijn warme lichaam wat ook nog aan het nagenieten was. Ondertussen gleed mijn geest weg in een zachte en vredige droom waarin wij wederom te samen kwamen en verder genoten van onze wilde avonturen in de werelden van onze fantasie welke zich als de oneindige velden der verbeelding uitstrekten over een hemelse zee van verlangens die al onze wensen herbergde (welke wij dan ook ten volle beleefden terwijl wij sliepen onder de schitterende sterrenhemel).

Share
 
SEO by Artio