De Letterfee - Engelen en Beschermengelen - Kabbalah en Astrologie

Leer je Beschermengelen kennen en maak je wensen waar door liefdevolle acties met de Aartsengelen in je dagelijkse bestaan.

De Poes en de Boom Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zondag, 23 september 2018 15:19

(Laat de Levensboom der Liefde het bouwwerk van ons hart zijn. Leer mij om zijn wijsheid te begrijpen zodat ik de nodige kennis en liefde aan mijn medemensen kan geven en wij allemaal in vrede verder kunnen leven).

De Princes der Gezichten en de Meesteres der Schone Namen hoorde het gebed van Soholiah en besloot zijn wensen in te vullen. Ze transformeerde zich in Engel Ariel en daalde af naar de Aarde. Als snel vond ze de weg naar de Engelentoren. Ze vloog binnen door een raam in de bovenste verdieping en kwam zo terecht in het Huis van de 72 Engelen. Metatron lag in zijn zetel te slapen als een kleine jongen. Ze hield ervan om hem zo te zien. Het deed haar denken aan Marah en aan haar eerste liefdeservaringen te samen met Soholiah. Maar nu was het tijd voor de levensboom en voor de Engelen die er in woonden om hun verhaal te doen en hun toneel te spelen.

Ariel liep zachtjes naar Metatron toe en gaf hem een tedere kus op de wang. Hij werd wakker en glimlachte. Bedankt voor deze schitterende nieuwe dag zei hij terwijl hij naar het stralende gezicht van Ariel keek. De Zon kwam net op en haar betoverende licht zorgde ervoor dat hij zich blij en opgewekt voelde. Hij keek in de spiegel en zag dat hij er als een boom uitzag. Hij was jong en gespierd en in één keer herinnerde hij zich zijn avonturen en de magische levensboom waarop Marah geklommen was om hem te ontmoeten. Hij zag haar voor zich staan op de magische landkaart van zijn verbeelding, een zee aan mogelijkheden die enkel hij kon bevaren.

Hij herinnerde zich het Schip en zijn vele reizen en besloot dat het tijd was om het boek van Metatron te openen waarna Engel Ariël als een Poes op de tafel sprong en tussen de spiegel en het grote boek van de rode magie in ging zitten. Metatron keek naar het gezicht van Ariëlle wat verbonden was met het zijne dankzij een grote krans van licht die zij beiden droegen. Het vuur laaide op toen Metatron met zijn handen het boek opende en met zijn ogen de poes gadesloeg. Het vertrek werd in rook gehuld waarna het Theater van de Letterfee weer begon en Metatron het podium opstapte om zijn verhaal te vertellen.

Wie ben ik en Wat is de Levensboom

Ik ben de schrijver van dit verhaal, jullie zullen me beetje bij beetje leren kennen dankzij dit verhaal net zoals ik mezelf steeds beter leer kennen elke keer als ik weer in mijn boek duik, in dit boek duik, ik zit erin snap je ik ben hier, ik spreek tot U geest en tot U verbeelding. Ik vul je geheugen met mijn woorden, ik ben een onzichtbare voeding die door het gehele boek stroomt en 1 voor 1 de personages erin tot leven doet komen.

Wil ook jij deel uitmaken van dit verhaal wees dan aandachtig en kom erin ga mee met de stroom en laat je zo meevoeren naar het fantastische Theater van de Letterfee.

Het theater van de Letterfee bevind zich in de levensboom, het diagram van deze Levensboom is de magische kaart waarmee wij door dit boek kunnen reizen, laten wij dus een gaan kijken wat deze levensboom en deze magische kaart precies voorstellen.

De Levensboom

De levensboom is als een innerlijke landkaart die ons alom aanwezig omringd. De levensboom is opgebouwd uit 10 sferen en een 11de die niet altijd word afgebeeld. Deze sferen worden Sephiras en Sepiroth genoemd, wat iets wilt zeggen als wielen van licht. Het zijn wielen van energie die vergelijkbaar zijn met de Chakra’s de energie centrums die zich in ons bevinden.

Deze 10 energie centrums worden ook in verbant gebracht met de nummers die ze dragen, met de numerologie, de planeten (astrologie), de tarot kaarten en het Hebreeuws alfabet waarvan de letters zich bevinden op de wegen die de verschillende energie centra met elkaar verbinden.

Al deze symbolen stellen innerlijke en uiterlijke krachten voor, maar ik ga het vooral hebben over de innerlijke krachten, omdat ik denk dat de oplossing voor alles, in ons zelf licht, en dat we alleen door onszelf te verbeteren, de wereld kunnen verbeteren.

Mooi geschreven maar nu moeten we het nog leven.

Mooi gezegd, maar het is nog niet gedaan.

Kom het is tijd om te gaan.

Kom dan planten wij het zaad, kom want het is nooit te laat. De taal, de omgedraaide letters zullen ons helpen. Wij zullen de Tijd omdraaien en alle fouten wissen. Het zaad van de boom is gepland in dit boek, met deze woorden en zal tot vele zinnen, verhalen, hoofdstukken, vruchten van letters worden.

Kether de eerste Sefirah van de Levensboom is de Kroon maar ook het zaad, begrijp de taal, te Laat, te Laat.

De tijd tikt als letters voor je ogen.

Zie je een Wit Konijn dan heeft je fantasie je niet bedrogen.

Kether eerste Sefirah van de Levensboom

De 1 staat voor Kether en Kether is het eerste waaruit al het andere is voortgekomen. Kether is het begin vandaar dat wij dan ook hier met ons verhaal zullen beginnen en deze gekke inleiding snel achter laten om op avontuur te gaan in leukere gedeelten van het Boek.

Als het boek het ons toelaat tenminste,

als de Schrijver wil schrijven

en de Fee onze wensen wil vervullen.

Wie zijn wij?

Wij zijn de personages van het boek,

wij zijn 1 met het Boek en het boek is 1 met ons.

Wil jij ook 1 zijn wil jij ook deel uitmaken van het verhaal?

Trek, Kies of koop dan toch een kaartje,

kom kom kom naar het Theater van de Letterfee.

Stilte zei het boek wat zeer eigenwijs was en haar bomenkwekerij niet zomaar de mond liet snoeren, vooral de mond van Kether niet, want uit deze mond was Adem gekomen en deze Adem dacht en dacht en stelde zich van alles voor deze Adem bracht en brengt nog steeds dit boek tot leven, deze Adem is en wanneer de personages leren om stil te zijn zullen zij Hem kunnen horen en zullen zij inzien dat Zijn boodschap zich overal bevind. Adem is A, adem is 1 dus laten wij doorgaan met het eerste zodat Alice zich kan ontsluieren en meer vertellen over het witte konijn, de tijd die ons uitnodigt om mee te gaan naar het grootse Theater van de Letterfee wat al lang begon voordat ook maar iemand het doorhad.

De 1 van Kether word ook in verbant gebracht met de vier azen van de tarot en de speelkaarten deze kaarten staan alle 4 voor een kans, een nieuw begin, het begin van een ontwikkeling van één van de energieën die deze kaarten representeren.

Maar welke kansen stellen de kaarten dan voor vroeg een dwaas die zijn mond niet kon houden. De Letterfee stuurde hem gelijk naar Neptunus waar hij in alle stilte zijn lesje kon leren.

De moderne astrologen brengen Kether in verband met Neptunus.

Kether staat voor de wilskracht, de levensenergie, maar ook voor de geest en de geestkracht.

Deze geest is een vurige geest, een spontane en inventieve geest, het is de hogere intelligentie die sneller reageert dan elke gedachte.

Kether staat helemaal bovenaan op de levensboom en stelt dan ook het hoogste, het beste in onszelf voor het is de ster die we allen zijn. Het is ons hogere Ik, ons hogere Ego, de goddelijke vonk in ons.

Het is het gene dat je echt wil diep vanbinnen in jezelf, degene die je echt bent, diep vanbinnen in jezelf.

Het is het doel van je leven, Je taak. Je lotsbestemming zei de Magiër

de Letterfee lachte en begon met vragen te stellen.

Wat is je doel. Wat wil je, wat wens je?

Mijn wens

Ik weet niet wat jullie willen, maar ik weet wat ik wil. ik wil dit verhaal afmaken en uitgeven en het is mijn wens dat jullie er allemaal ten volle van genieten en er veel uit bijleren.

Dat dit Boek een schitterend avontuur mogen zijn waar iedereen van kan genieten. Een levend avonturen boek vol geheimen waarin de Hogepriesteres zichzelf ontsluiert en de Magiër tot leven komt als een Engel in al de kleuren van de regenboog.

(Heb mij lief, lees mij, ontdek mij, kreunde het boek dus waagde ik mij nogmaals in haar schitterend paleis en keerde zodoende terug naar het heerlijke verleden waaruit dit hele verhaal ooit was ontsproten).

Het Meer

Haar bron was tot een Meer geworden waar ik Meer van wilde weten en voelen vandaar dat ik besloop om stil te zijn en meer te lezen over Haar, om mij te interesseren in Haar in plek van er steeds meer en meer bij te schrijven. In plaats van maar door te gaan met er mijn eigen woorden aan toe te voegen en zodoende de zalige stilte die Zij ons allen aanbied steeds te verstoren.

Laten wij dus genieten van Haar stille gezang en ons hart openen voor de Adem, het ritme der oneindigheid wat steeds door andere personages spreekt totdat uiteindelijk de nieuwe morgen in zijn volle glorie aanbreekt.

Ik ben het Meer, het Meer van Alice, het Meer van de Magiër.

Mijn Meer is een Meer van Adem. En dus onzichtbaar.

Mijn Meer is een Meer van liefde. Een Meer wat ik soms zie glinsteren als een ster in de ogen van mijn geliefden. Mijn geliefden zijn Meren, meren van licht, en meren van donker, meren van stilte en meren van geluid.

Het eerste Meer was het Meer van Adem. Het Meer van de A.

Ik wilde meer van de A, ik wilde en wil nog steeds de A beter leren kennen. Ik wil Alice aanschouwen in al haar glorie. Het Witte Konijn liet mij niet met rust en bleef maar op de tijd wijzen en zei dat ze dringend haar intrede wilde doen.

Stilte Schreeuwde het Boek wat zo langzamerhand gek werd van de personages die voor hun tijd het theater binnen kwamen lopen en er niets van begrepen, gelukkig waren Meer en Adem er die haar geruststelden door een vrolijk liedje te zingen over de heerlijke tijd die niet bestond en de toekomst die zich hier en nu creëert met elke letter, met elk woord dat zijn bijdrage levert aan de gedachten en aan de zinnen die in dit boek huizen.

Maak je geen zorgen over morgen zei het witte konijn wat gelukkig van gedachten was verandert en zijn horloge even had stil gezet om van de tijdloze muziek der liefde te genieten. Kom, kom maak kennis met het heilige alfabet, maak kennis met de A en Adem Adam, laat je niet misleiden door geletterde illusies en ontdek je Naam, ontdek wie je bent en wat je hier komt doen. Maak kennis met jezelf en ontdek Mij fluisterden Zij waarna de muziek verstomde en de Aleph haar intrede deed.

De Aleph

De waarde van de Aleph is 1. Aleph en Kether zijn 1 en de bron van Alles. Zij zijn het bewustzijn en de goddelijke naam van dit bewustzijn is Aihah, of Eheieh. Een Naam die meestal vertaald word door ik ben, maar die ook vertaald kan worden door de A die was.

(A was en is de vervoeging van het werkwoord zijn fluisterde een geluierde Dame in het zwart. Ik schrok en vroeg haar wie ze was? Ik ben het toeval zei ze waarna ze in een keer weer verdween. Een paar minuten later verschijn ze weer en zei: “Maak wit datgene wat eens zwart was en beschrijf de heerlijkheid van mijn Naam”).

Ik ben het zijn was dus de Aleph, Alice en de Magiër van Kether.

Zijn Naam was de bron van het Meer en het huis van de Boom. Zijn Naam Was 1 in het Meer. Maar wanneer wij dit Meer willen benoemen. Verdelen wij het en zullen wij nooit deze eenheid kunnen bereiken.

Hij is de Fee en Zij is het Theater, Wij zijn de personages die in Hen zijn en Zij zijn de personages die in Ons zijn. Allemaal theater van de Letterfee die hiertoe door Adem werd aangezet. Tijdloosheid om verder te gaan Zei het witte konijn wat zich getransformeerd had tot een schitterende Engel. De Godin keek ons verleidelijk aan en nodigde ons uit om samen met haar het eerste meer te gaan verkennen. Zij beloofde dat ze ons zou verwennen en liet haar blauwe kleed op de grond vallen waarna zij als een schitterend wit licht werd wat ons meenam naar het eerste meer.

Het eerste Meer was zonder woorden en zonder worden. Het eerste Meer werd gevuld door het oneindige Liefdeslicht, de Ain Soph Auor. Dit licht is gemaakt van alle kleuren, dit licht is als een regenboog van liefde. Dit licht is de harmonie der tegenstellingen. In dit licht zijn de tegenstellingen zich nog niet bewust van zichzelf. Zij zijn onschuldig, zij zijn Maagd, het zijn de Maagdelijke geliefden die 1 Zijn. Het zijn de Vader en de Moeder van ons universum, die nog geen vader en moeder zijn. Zij zijn de Kroon van Licht, de Regenboog die alles verbind. Zij zijn Kether en Kether is mijn Geliefde. Kether is Alice en Alice is zo volledig, dat deze tekstjes altijd onvolledig zullen blijven.

Toen Metatron klaar was met zijn tekst keek hij tevreden naar Ariel en vertelde haar dat het zaad van het boek gepland was en de boom in het meer was opgericht.

Het verleden en het heden zijn nu verbonden door de daad der liefde en de toekomst komt tevoorschijn uit het grote boek des levens in de vorm van een verhaal over iemand die zichzelf schiep naar zijn eigen beeld en de vrouw van zijn dromen tot leven toverde in de tuin van zijn verbeelding.

Hij zag de tuin in de spiegel en wist dat hij zich in de wereld van zijn eigen verbeelding bevond.

(Toen het Visioen voorbij was en de verbinding tussen Ariël en Metatron verbroken werd kwam Soholiah weer tot zichzelf. Hij was aan het lezen in het grote boek der Engelen en vond alles super interessant).

Share
 
De 9 Engelenkoren van de Levensboom Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
maandag, 24 september 2018 11:31

De 72 Engelen van het Kabbalah wonen in de 9 bovenste Sephiroth (sferen) van de Levensboom. De onderste Sefirah (sfeer) die Malkuth, het Koninkrijk word genoemd is de Aarde. Er zijn 9 Engelenkoren, 1 Engelenkoor per Sefirah. Elk Engelenkoor bestaat uit 8 Engelen: 9 x 8 = 72.

Het eerste Engelenkoor word de Serafijnen genoemd en staat onder de leiding van Aartsengel Metatron, Prins der gezichten en Koning van de Sefirah Kether. Kether is bovenste Sefirah, ook wel de Kroon genoemd.

Het tweede Engelenkoor staat onder leiding van Aartsengel Raziel en wordt het Engelenkoor der Cherubijnen genoemd. Zij werken voornamelijk met de Krachten van de Sefirah Hochmah.

Het derde Engelenkoor staat onder leiding van Aartsengel Tzaphkiel en wordt het Engelenkoor der Tronen genoemd. Deze Engelen werken voornamelijk met de Krachten van de Sefirah Binah

Het vierde Engelenkoor, de Heerschappijen genaamd staat onder Leiding van Aartsengel Zadkiel.

Het vijfde Engelenkoor is het koor der Krachten wat werkt onder leiding van Aartsengel Camael met de krachten van de Sefirah Gevurah.

De Machten vormen het zesde Engelenkoor onder leiding van Aartsengel Rafael. Zij werken voornamelijk met de krachten van de Sefirah Tiferet die ook wel Tifaret of Tiphret genoemd wordt.

De Vorstendommen vormen het zevende Engelenkoor onder Leiding van Aartsengel Haniel. Zij werken voornamelijk met de Krachten van de Sefirah Netzah

Aartsengel Michael Heerst over de Aartsengelen: het achtste engelenkoor wat voornamelijk werkt met de krachten van de Sefirah Hod.

Het negende Engelenkoor heet het koor der Engelen en het is dankzij Hen dat alle krachten van de voorgaande Engelenkoren zich materialiseren. Zij staan het dichtst bij ons en wij kunnen hen dan ook als onze naaste medewerkers beschouwen. Zij werken voornamelijk met de krachten van de Sefirah Jesod en staan onder het liefdevolle toezicht van Aartsengel Gabriel.

Share
 
Droom theater en Kabbalah lessen Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
maandag, 24 september 2018 12:12

De letters zullen hun nummers tonen door middel van de vele zinnen in dit Boek wat tevens een Theater is. Raadsel zullen het blijven totdat zij zich volledig ontsluieren en jullie de naakte waarheid tonen.

Terwijl ik dit zei kwamen de beelden van de mooiste vrouwen die ik mij voor kon stellen op het podium van mijn verbeelding in het grote theater van de Letterfee tot leven.

De schouw ging verder, de woorden vloeiden uit mijn mond en mijn handen en werden levend voor de ogen van het dromende publiek wat er niet zo zeker meer van was of dat zij een boek aan het lezen waren of naar een theater keken wat uit raadselachtige woorden en zinnen bestond die zich door middel van een uitbundige fantasie tot de wonderbaarlijkste beelden transformeerden.

Ik herinnerde hen eraan dat deze voorstelling ook vele lessen inhield over Engelen en Demonen en dat ik elk getal wat ik op het grote schoolbord wat voor me op het podium stond opschreef zo in een Engel of in een Demon kon veranderen.

Ik vertelde hen dat ze niet zomaar een verhaaltje aan het lezen waren en dat de voorstelling zich nu daadwerkelijk afspeelde in het grote theater der verbeelding waarin wij allemaal te samen kunnen komen wanneer wij slapen en onze weg in dromenland weten te vinden.

Ik vertelde hen dat er zich een waarachtige doorgang bevond naar dit grote droomtheater en dat zij deze gevonden hadden aangezien zij mijn woorden konden begrijpen en beelden konden opvangen van datgene wat er zich afspeelde in mijn geest.

Mijn geest ging verder en zei dat het tijd was om kennis te maken met Aartsengel Metatron en de eerste wereld van de levensboom waarna hij begon met het geven van enkele Kabbalah lessen.

Deze lessen zijn te volgen via de volgende links: 

Aartsengel Metatron en de 1Ste Wereld van de Levensboom

De innerlijke Schat

Aartsengel Metatron en de Kracht van Onze Dromen

Het begin van de reis

 

 

Share
 
9 Haziel/Barmhartigheid Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zaterdag, 26 maart 2016 14:46

 

Beschermengel Haziel

 

De eerste Engel van het Engelenkoor der Cherubijnen wordt Haziel genoemd,

deze liefdevolle Engel vult ons negende filosofische huis met barmhartigheid.

Deze Liefdevolle Cherubijn is de Beschermengel van iedereen die geboren is in de periode van 1 tot en met 5 mei.

Beschermengelen zijn hier met slechts één doel voor ogen: Om je te helpen de talenten die je in dit leven meegekregen hebt verder te ontwikkelen en gebreken te transformeren naar gaven.

Je Beschermengel kan steeds aangeroepen worden aangaande eender welk probleem waar je mee kampt en zal je hier dan ook in bijstaan.

Dit gebeurt steeds door inspiraties of nieuwe situaties die naar je toe komen. Hoe meer je oefent in werken met je Beschermengel, hoe vlugger je resultaten zal zien, tot het uiteindelijk een onlosmakelijk deel van je leven zal zijn.

Er zijn ons allen vele Beschermengelen geschonken die ons leiden door de verschillende situaties in ons bestaan. In deze studie gaan wij ons richten tot je persoonlijke Beschermengel. Deze is reeds bij je sinds je geboorte om je specifiek te helpen met het verfijnen van de gaven en talenten die je helpen om je weg in dit leven te banen alsook je doelen te bereiken.

Deze Engel wordt ook wel de fysieke Beschermengel genoemd omdat Hij ons bijstaat door middel van de elementaire krachten. Hij zorgt voor de beweging, Hij wakkert de dynamische kracht aan in jezelf die ervoor zorgt dat je in goede gezondheid bent. Hij spoort je aan tot actie en staat je bij in alles wat je onderneemt in dit leven. Hier volgt Zijn studie:

 

Je Beschermengel

 

Je kunt je Beschermengel als een lieve vriend of vriendin zien waar je steeds alles aan kunt vragen, of als je geheime geliefde die van je houdt en je bijstaat in eender welke omstandigheid. (Engelen zijn noch mannelijk, noch vrouwelijk en hun liefde is onvoorwaardelijk en puur.)

Hij of Zij representeert het stemmetje in je hart wat je steeds op positieve wijze aanmoedigt.

Wanneer je leert om steeds naar dit stemmetje te luisteren dan zal alles in je leven als vanzelf in orde komen en zullen al je problemen verdwijnen als wolken die oplossen om het licht van de zon wederom door te laten, als oude zorgen en schuldgevoelens die je uiteindelijk verlaten om plaats te maken voor het nieuwe en het liefdevolle wat je steeds te wachten staat waneer je op nieuw durft te beginnen en alles vergeeft en vergeet wat je ooit pijn heeft gedaan om vol van waardevolle ervaringen en puttend uit fijne momenten verder te gaan met hoop en geloof in dat gene wat was, is en altijd zal zijn.                                   

                                   

Engelen aanroepen

 

Je engel aanroepen doe je steeds door zijn naam in drie lettergrepen uit te spreken:  HA - HAZI - HAZIEL

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: HA. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: HAZI. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: HAZIEL. Laat de klanken van zijn naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe zijn energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart.

Leren werken met de engelen is een kwestie van vertrouwen in de liefdevolle krachten die aanwezig zijn.

Vraag en u zal gegeven worden, zei Christus.

En zo zal het zijn.

 

Gebeden, affirmaties en meditaties

 

Ik zelf werk vooral door middel van gebeden, affirmaties en meditaties. Ik roep de Engel op, bid, affirmeer en mediteer en kom zo op de frequentie van de Engel waarmee ik aan het werken ben.

Affirmaties, gebeden en meditaties brengen je in harmonie met je Beschermengel, waarna je de informatie die Hij je toefluistert vanuit je diepste innerlijk of vanuit het grootse hemelenrijk beter zult begrijpen, alsook de symbolische anekdotes in je leven die je elk een boodschap brengen.

Bidden kan een zeer nuttige bezigheid zijn aangezien elk gebed het beste in jezelf en je medemens naar boven brengt, aangezien het bidden je meer geloof en standvastigheid schenkt.

Geloof en vertrouwen in de Engel die in jezelf huist, standvastigheid, trouw en loyaliteit aan het hoogste het meest waardevolle in jezelf.

Bidden brengt de mooiste schatten vanuit jezelf en je medemensen naar boven. Bidden is niet enkel een kwestie van geloven, bidden is ook een kwestie van weten waartoe je in staat bent wanneer je op je positiefst bent.

Het belangrijkste van een gebed is de liefde en de integriteit waarmee het gezegd wordt alsook de woorden waaruit het bestaat.

De creatieve kracht van het woord is enorm en wanneer je er een gewoonte van maakt om je eigen kracht en die van je medemensen te affirmeren door middel van gebeden en affirmaties, liedjes of kunstwerken dan zal je constateren dat dit wonderbaarlijke resultaten in je leven teweeg brengt.

Ook is het nuttig om af en toe eens een pauze te nemen wanneer het je teveel wordt, om eens op vakantie te gaan bijvoorbeeld of je op een andere wijze weer terug op te laden zodat je er weer tegen kunt en je wederom volop kunt schijnen en zodoende alle duisternis, alle ongeluk en alle lijden uit je leven  laten verdwijnen.

Nu ga ik even een pauze nemen waarna wij verder zullen gaan met enkele affirmaties en een gebed.

Het woord is als een heilige voeding en bij deze raad ik je aan om niet teveel tegelijkertijd tot je te nemen. De juiste maat is het antwoord, het ritme gaat steeds verder en verder, de Engelen zingen zonder ophouden doch ook zij nemen af en toe een pauze om weer op adem te komen en het zijn juist deze pauzes die hun muziek zo mooi maken.

 

 

Affirmaties:

 

Ik ben vrij en liefdevol en sta altijd klaar om iets goed te doen.

Ik heb lief en ik ben geliefd.

Begrip en vergevingsgezindheid maken alles in mijn leven weer licht en liefdevol.

Inzicht en barmhartigheid bevrijden mij van al mijn karma.

 

Gebeden:

 

Dankjewel Engel Haziel voor de goedheid in mijn hart.

Voor de vriendelijkheid en de vreugde die ik steeds kan verdelen door simpelweg mezelf te zijn en van iedereen om me heen te houden als een deel van dit zelf, dit grote en almachtige zelf dat in ons allen huist.

Dankjewel Engel Haziel voor de bron van liefde in mijn hart waaruit ik steeds kan putten om mezelf en mijn medemensen het beste te schenken.

Dankjewel voor de liefdevolle drank der eenheid die ons toestaat om te houden van en geliefd te zijn.

 

Het nut van mediteren na het oproepen van je Beschermengel, het affirmeren, het bidden en het bestuderen van de Engelen Lezing.

 

Na gebeden en affirmaties, alsook na het bestuderen van het programma van je Beschermengel is het steeds nuttig om na te denken en te mediteren over het gebed en de informatie of de gevoelens die je hebt doorgekregen tijdens de Stilte, alsook over de kennis en de wetenschap die je verworven hebt dankzij het lezen van de Engelen lezing en het luisteren naar de inspiraties die zodoende naar boven komen alsook het waarmaken hiervan in je dagdagelijkse bestaan.

Laat je gedachten hun gang gaan, laat al de stemmen vanuit je innerlijk hun woordje doen en wanneer stilte en innerlijke rust bereikt is stel je dan open voor de hemelse inspiraties. Wanneer het contact met je Hogere Zelf en je Beschermengel goed genoeg is kun je hem en je eeuwige zelf vragen stellen, Zij zullen je dan steeds de nodige antwoorden verschaffen door middel van woorden, gevoelens, beelden en omstandigheden in je leven.

 

Het is in de stilte dat de grootste wijsheden zich ontsluieren. Laten wij dus even stil zijn en luisteren naar de stem in onszelf, de stem der stilte die ons steeds zachtjes toefluistert wat wij het beste kunnen doen. De stem der liefde die ons steeds de nodige troost schenkt wanneer wij daar nood aan hebben.

 

Gaven die wij met Engel Haziel kunnen ontwikkelen:

 

Begrip voor zij die het moeilijk hebben. Dienstbaarheid en hulpverlening. Vertrouwen en eerlijkheid. Beloftes die nagekomen worden.

Liefde voor alles en iedereen. Vreugde voor het leven. Goede moed om projecten te beginnen & vervolmaken.

Vergevingsgezindheid, vergiffenis ongeacht de omstandigheden. Een goedheid van hart die al het negatieve doet verdwijnen. De puurheid en onschuld van een kind. Vriendschap, gratie alsook hulp van hogerhandNegatieve eigenschappen die getransformeerd kunnen worden dankzij de liefdevolle Engelen essentie van Engel Haziel.

 

Hypocrisie & geslepenheid. Boosheid die tot wreedheid of oorlog kan leiden
Onvergevingsgezindheid, vasthouden aan oude pijnen. Liefdesproblemen.

Een allesverterende haat voor alles en iedereen

 

Doeleinden waarvoor wij hulp kunnen vragen aan Engel Haziel

 

Om het geluk in ons zelf te vinden en om anderen gelukkig te maken.

Om weer met vrede en liefde verder te gaan met ons leven.

Om vrijheid en liefde te ervaren en een nieuwe start te maken.

Om nieuwe vrienden of vriendinnen aan te trekken of om aangetrokken te worden door mensen en situaties die als belangerijke nieuwe personages in ons bestaan te voorschijn komen om ons mee te nemen of om meegenomen te worden naar het leven van onze dromen.

Engel Haziel schenkt de kracht om lief te hebben en geliefd te zijn en kan ons dus van alle liefdesproblemen bevrijden en ons vooruit helpen.

Hij kan de verbinding met de waarachtige geliefde in ons zelf herstellen en haar of hem laten verschijnen in ons leven indien wij dit wensen.

Hij zal ons steeds bijstaan waneer wij hoop en geloof willen brengen aan zij die alle hoop verloren hebben en nergens meer in geloven en kan dan ook aangeroepen worden wanneer wij het leven niet meer zien zitten.

Hij kan ons doen inzien dat het leven de moeite waard is en zal ons steeds helpen om andere mensen en wezens ook weer levensvreugde te shenken zodat ze volop kunnen leven en ook met liefde vooruitgaan naar het leven van hun wensen.

Haziel is een Ster die voor ons allen schijnt, de Beschermengel der goddelijke Barmhartigheid die steeds klaar staat om alles te verenigen en iedereen gelukkig te maken.

 

Vriendschap

 

Engel Haziel kan ons leringen vol goddelijke wijsheid schenken door ons liefdevol en vriendelijk te maken waarna wij mensen van gelijkaardige aard zullen ontmoeten die ons de nodige informatie en bijstand zullen schenken en waarmee wij kunnen samenwerken aan de realisatie van de goddelijke droom.

Wanneer wij handelen met liefde en vriendelijkheid zullen wij snel in contact komen met andere liefdevolle medewerkers, zo zullen vele waardevolle relaties tot stand komen en zullen wij een groep van vrolijke vrienden worden die allen te samen de liefde van de Heer voor zijn kinderen, zijn schepping kunnen verspreiden, uitstralen en zo genezing en welvaart in de wereld brengen.

Engel Haziel schenkt ons het kosmische licht, de wijn van het vreugdevol samenzijn, het plezier, de liefde om met zijn allen samen te werken aan onze gezamenlijke droom.

Deze lichtenergie heeft vele namen en vormen aangezien alles van dit licht gemaakt is.

Engel Haziel kan ons deze wijn schenken in de vorm van verlichtende gedachten die ons wijs en liefdevol maken, die ons de weg wijzen naar het land der liefde waar iedereen samenwerkt ten dienste van elk-ander, ten dienste van elkaar.

Dit licht is het begrip dat een liefdevolle samenwerking ons de nodige macht en kracht zal schenken om het goddelijke rijk op aarde te verwezenlijken.

 

Enkele woorden van Engel Haziel:

 

Eenheid is macht, liefde is kracht, vergiffenis en een nieuw begin de voorwaarden.

Begin met een schone lei en vergeet het verleden, maak jullie nuttig en wees gelukkig en vrij in het heden.

Hier en nu zijn wij, hier en nu kunnen wij beginnen.

Nu is de tijd.

Bouw aan de toekomst door hem hier en nu te maken.

Verspreid de liefde door middel van liefdevolle acties.

Jullie zijn allen kinderen van het licht en hebben allen een taak te verrichten. Begin eraan, wees fier over datgene wat je al verwezenlijkt hebt maar blijf niet stil staan.

De voorspoed is met jullie maak er op een nuttige wijze gebruik van, doe wat je kunt doen eender wat, doe iets, ga mee met de stroom die reeds alom aanwezig is en jullie enkel mee wil nemen.

Met Engel Haziel kunnen wij de belofte van Christus waar maken en het Hemelse rijk op Aarde brengen. De Hemelse liefde zaaien. De Hemelse liefde planten in het hart van al onze medemensen. De Hemelse liefde schenken aan al onze medemensen door middel van concrete acties die deze liefde waar maken in de vorm van een overvloedig paradijs waar ieder-1 met zijn geliefden kan leven in vrede. Een paradijs waar in liefde gedeeld wordt en waar een-ieder de grote liefdesverdeler is.

 

De Harmonie van het liefdevol leven in het heden, zo boven zo beneden.

 

Haziel schenkt ons het idee, de droom, de intuïtie, de ster, de hoop, de utopie.

Hij plant het zaad van de toekomst en moedigt ons aan om de eerste stenen van dit prachtige utopische gebeuren te plaatsen, hij schenkt ons de cement der liefde waarmee alle stenen zich kunnen verbinden en het goddelijke bouwwerk tot leven kunnen doen komen door in actie te schieten en onze dromen waar te maken, door deze liefdevolle cement te gebruiken voor het verenigen der stenen.

Altruïsme en filantropie zijn de sleutelwoorden waarmee wij kunnen werken en zo de krachten van Engel Haziel in ons zelf versterken en op een liefdevolle wijze samenwerken.

 

Liefhebben en geliefd zijn, drinken van de Hemelse wijn.

 

Deze hemelse wijn schenken aan onze medemensen is als het vervullen van hun diepste wensen. Want het is de wens van iedereen om geliefd te zijn en liefde te geven, gelukkig te zijn en gelukkig te leven.

Engel Haziel is als een straal van liefde en wijsdom, verdeel zijn licht door de hemelse liefde die Hij je steeds zal schenken waar te maken in je leven, door jezelf volledig te geven, door op een vreugdevolle wijze samen te werken ten dienste van de Ster die in ons allen schijnt en ons allen kan verenigen.

Vertrouw op deze Ster, geloof in deze Ster geef hem een plaatsje in je hart, laat je hart de basis zijn voor zijn hemelse bouwwerk en laat de goddelijke intentie tot leven komen door samen met hem te dromen, te geloven, te vertrouwen, samen met Hem te werken te bouwen.

Geef de vooruitgang een kans, sta open voor de waarachtige vraag naar een betere wereld, het waarachtige geloof in een hemels rijk op aarde. Laat Utopia tot leven komen.

Durf te geloven, durf te dromen en onderneem de nodige stappen, laat de gratie en de goedheid van het goddelijke Hart zijn werk doen, laat Zijn bloed door je stromen en maak gebruik van de levenskracht die Hij je schenkt.

Ga mee met de vooruitgang, stap na stap, dag na dag, 1 voor 1 en 1 voor Allen, zonder haast maar met vastbeslotenheid, met liefde en moed zonder te stoppen of schrik te hebben om te vallen.

 

De verlichtende intelligentie

 

Wanneer wij de Liefdevolle essentie van Engel HAZIEL in onszelf ontwikkelen kunnen wij ten volle genieten van het leven en alle fijne dingen die het te bieden heeft. Dan vergeven wij iedereen en worden wij vergeven. Dan houden wij van iedereen en houdt iedereen van ons.

Dan word het leven een liefdesspel, puur genot en pure vreugde, dan vergeten wij snel alles wat ons pijn heeft gedaan, omdat we ons dan eerder richten op alles wat ons plezier geeft.

Engel HAZIEL schenkt ons een heldere visie die ons toestaat om steeds tolerant en vergevingsgezind te zijn. Dankzij Hem verenigen wij elkaar in liefde zowel op hemels als op aards niveau.

Engel HAZIEL schenkt ons de nectar der vereniging en maakt van ons leven een liefdesspel waarin wij met liefde creëren omdat Hij ons laat zien dat er niets heerlijker is dan een liefdevolle vereniging waaruit mooie werken voortvloeien.

Laten wij ons dus allen verenigen, trouw zijn aan het hoogste en het mooiste wat wij in ons dragen. Laten wij allen trouwen met Engel HAZIEL en drinken uit zijn heilige graal, eten van zijn lichaam en bovenal genieten van al het fijne wat de creatie ons te bieden heeft.

Want alles wat laag, negatief, pijnlijk en platvloers is valt in het niet tegenover het hoge, het fijne, het heerlijke wat God, zijn Engelen en onze lieve Moeder Aarde ons te bieden hebben.

 

Liefde

 

Engel HAZIEL is de verspreider van de volmaakte liefde, de pure en onvoorwaardelijke liefde die alles nieuw en levend maakt. De liefde die ons toestaat om te houden van God en zijn creatie als kinderen die nog vol verbazing kunnen genieten van elk moment waarin zij zich goed voelen. De liefde die ons toestaat om mee te vliegen in de armen van de tijdloosheid als vlinders omarmd door de Zon op weg naar het licht of genietend van de nectar der bloemen, de zoete heerlijkheid in al haar kleuren, wiens wens het is om ons allen te dragen in haar schoot.

Wees dus welkom en vergeet al je lijden, laat je leiden en vergeet je zorgen. Vandaag is de dag van je leven, vandaag is het een dag om je volledig te geven. Vandaag is het de dag dat je God en zijn onvoorwaardelijke liefde in jezelf kunt ontvangen. De dag dat je er achter komt dat God in alles is, dat God alles is, zowel het goede als het slechte, alsook de keuze die hij je geeft, de vrije wil om mee te gaan op de spiraal naar boven. De vrije wil om te geloven in de belofte die ons werd gedaan: Het koninkrijk komt eraan, de poorten staan reeds open voor zij die er binnen durven lopen.

Kies je voor Angst of kies je voor Liefde? Wil je een kind zijn of een bezorgde ouder die schrik heeft om door de poort van het koninkrijk het onbekende tegemoet te lopen?

 

Licht en duisternis

 

Engel HAZIEL toont ons dat AL het goddelijke herbergt, hij laat ons zien dat het Licht de essentie is waaruit alles is gemaakt. Dankzij Engel HAZIEL oordelen wij niet langer over het Lagere, maar zien het als een basis van waaruit wij naar het Licht toegroeien. Hij geeft ons de mogelijkheid om alle zaadjes die nog in duisternis gehuld zijn naar boven te roepen, met zachte woorden van licht en liefde.

Hij moedigt ons aan om te groeien en te bloeien door ons te tonen dat zelfs de langste winter de belofte van een onsterfelijke zomer in zich draagt. Want hoe kunnen wij ooit de Zon vergeten, hoe kunnen wij ooit al het fijne wat we hebben meegemaakt aan de kant schuiven? Wanneer dat het gene is wat wij willen kun je er zeker van zijn dat HAZIEL het ons zal schenken. Wat? Datgene wat wij verkiezen. Het licht, of ons in duisternis verliezen.

Maar hoelang wij ook blijven zwemmen in de duistere zeeën van onze emoties, ooit zal de dag komen dat wij weer durven dromen en dat wij mee zullen stromen met de liefdevolle waterval van universele liefde.

Dan zal het beloofde land ons in haar armen ontvangen, dan zullen wij er achter komen hoe fijn het kan zijn om soms eens ondersteboven te gaan hangen en op zoek te gaan naar de schatten die zich in de donkere aarde bevinden. Want ook daar is goud aanwezig en edelstenen. Zo boven zo beneden en zo zijn wij allen gemaakt van de ENE.

 

 

Engel Haziel is als een kanaal waardoor de goddelijke wil zich kan manifesteren in de vorm van onvoorwaardelijke liefde. Engel Haziel is als een rivier van liefde waarin iedereen zich kan laven.

Dankzij hem en zijn goddelijke medewerkers kunnen wij de hemelse gratie ontvangen en genieten van de voorspoed die de goddelijke voorzienigheid ons steeds zal schenken wanneer wij net als Haziel enkel goede doelen nastreven.

Samen met Engel Haziel, dankzij de Engelen-essentie van Engel Haziel in onszelf kunnen wij een bron worden van barmhartigheid en de goddelijke genade schenken in al zijn verschillende energie-vormen

 

Het Geluk

 
Engel Haziel doet ons inzien dat het geluk zich in onszelf bevindt in de vorm van goede eigenschappen die wij met wilskracht, liefde en intelligentie toe kunnen passen in ons dagelijkse leven.
 
Engel Haziel is de representant van de vriendelijkheid in ons zelf. Het is de vriendelijkheid die wij in onszelf dragen en uitstralen die de vriendelijkheid van onze medemensen naar boven kan halen. Het is door zelf vriendelijk en lief te zijn dat iedereen om ons heen ook vriendelijk en lief zal zijn.
 
Het is de intentie van je hart, de waarachtige liefde voor jezelf en je medemensen, je wereld en je wensen die je gelukkig kan maken. Alsook het besef dat alles zijn reden heeft en het vertrouwen dat er in elke situatie een geschenk vervat zit.
 
Dit geschenk, dit evenement, dit gevoel of deze ervaring kun je in het hier en nu beleven met liefde in je hart en een glimlach op je gezicht wanneer je er de juiste plaats aan kunt toekennen en tot het besef komt dat mede jij het veroorzaakt hebt en je de kracht in je draagt om er voor iedereen een fijne ervaring van te maken. Een leuk avontuur waar veel van te leren valt.
 
 
De liefdevolle verbeeldingskracht
 
 
Door op een positieve manier naar de dingen te kijken en steeds het beste te wensen kun je door middel van je verbeeldingskracht en de lichtende liefde die je in je hart draagt van alles iets waardevols maken en zodoende aantonen dat het leven de moeite waard is en gelukkig zijn.
 
Met Engel Haziel als Beschermengel licht het in je mogelijkheden om hulp te bieden en hulp te ontvangen, de goddelijke voorzienigheid te ontvangen, en te verdelen in al haar vormen.
 
Het licht en het begrip te schenken, de liefde en de hoop, het geloof in het goede wat voortkomt uit elk wezen wat met liefde en vriendelijkheid behandeld word. Het geloof in de liefde die in ons allen woont en die vrijkomt wanneer wij haar weer durven laten stromen, wanneer wij weer durven dromen en de waarachtige wens die in ons hart woont tot leven komt om ons te verwennen met vele fijne momenten en schitterende omstandigheden.
 
Engel Haziel is er om ons te tonen dat het leven mooi is, dat alle fijne en minderfijne momenten bijdragen aan een schitterend geheel wat het waard is om volledig te doorgronden en te beleven, een avontuur wat ons naar het meest waardevolle in ons zelf zal leiden en ons van alles wat er niet werkelijk toe doet zal bevrijden om uiteindelijk enkel datgene over te laten waarover het de moeite is te praten: Liefdevolle oplossingen die ons alle vooruit helpen en de droom van iedereen waar maken.
 
 
Goede raad van Engel Haziel
 
 
Steun iedereen in zijn of haar projecten en iedereen zal jou steunen in jouw projecten.
 
Projecteer enkel het beste voor alles en iedereen.
 
Wanneer jij anderen vooruit helpt zullen anderen jouw vooruit helpen, doch het streven moet met liefde uitgevoerd worden en de intentie moet vooruitgang en welvaart voor iedereen zijn.
 
Niemand kan jou gelukkig maken maar wanneer jij het geluk in jezelf vindt zal jij iemand gelukkig kunnen maken.
 
Leer de geliefde in jezelf kennen en aanschouw haar waarachtige schoonheid door haar te herkennen in alles en iedereen die je omringd.
 
Wordt je bewust van de alles beheersende liefde en de allesverwoestende haat die ons tot eenheid en verscheidenheid kan leiden.
 
Heb lief datgene wat anders is maar wees jezelf zodat de ander ook van jou kan houden om wie jij bent en niet om wie hij of zij wilt dat je bent.
 
Wees jezelf en wees fier op jezelf, fier op de liefde en de vriendelijkheid die je in je draagt en waarmee je steeds nieuwe stappen kunt zetten naar het leven van je dromen, naar je geliefde, naar de ander, naar het leven.
 
Wandel samen met je geliefde naar wie jullie wekelijk zijn en ontdek jezelf in al je verscheidenheid, heb jezelf lief en wordt als een goddelijke eenheid waardoor dit zelf steeds optimaal kan functioneren.
 
Laat het beste vanuit jezelf tot leven komen en schitter en straal in al je glorie lief sterrenkind want ik ben de stem van de eeuwige liefde die zich in jezelf bevindt.
 
Ik ben je lieve Beschermengel Haziel en ik sta altijd voor je klaar met raad en daad wanneer je het aandurft om zelf het heft weer in handen te nemen en mijn liefdevolle kracht aan te roepen om te gebruiken in je dagdagelijkse bestaan.
 
 
Het plezier van mediteren en fantaseren
 
 
Engel Haziel staat ons toe om doormiddel van meditatie en contemplatie de liefde in ons zelf te vinden. Het licht wat ons alles doet begrijpen. De barmhartigheid die ons alles doet vergeven en de kracht om alles te helen in liefde. De kracht om lief te hebben en geliefd te zijn.
 
Wanneer je deze kracht in jezelf vind, wanneer je de liefde in jezelf vind, dan zal deze liefde zich uiten doormiddel van vele liefdevolle evenementen en fijne levensomstandigheden, dan zal deze liefde verschijnen doormiddel van de goddelijke voorzienigheid in al haar vormen en zul je haar kunnen omarmen en liefhebben als de hemelse geliefde van je dromen.
 
 
Altruïsme en Samenwerking
 
 
Engel Haziel schenkt een grote en Altruïstische liefde en net zoals je Beschermengel kun jij deze waarachtige liefde voor alles en iedereen verdelen en een grote steun zijn voor iedereen die je tegenkomt, een liefdevolle vriend op het pad wat jullie allen naar jullie meest schitterende zelf leidt.
 
Vriendschap sluiten en voor vriendschappen en goede overeenkomsten zorgen is je levenstaak, de liefde vinden in jezelf en de liefde verdelen, de liefde alles weer laten helen.
 
Je kunt voor een fijne en liefdevolle samenwerking zorgen die jezelf en je geliefden te goede zal komen door elkander vrij te laten, doch wel goede en fijne overeenkomsten te hebben en daarvan ten volle te genieten en van daaruit het beste tevoorschijn te laten komen als de vriendschap of de liefde van je dromen.
 
 
Engel Haziel en je Hemelse Geliefde
 
 
Engel Haziel maakt contact met de stem in jezelf die je steeds weer liefde en hoop schenkt wanneer je het moeilijk hebt. De stem in jezelf die er steeds voor iedereen is en die er ook steeds voor jou zal zijn doormiddel van iedereen wanneer je haar de kans schenkt om zich uit te drukken.
 
Het liefdevolle en oplossingsgerichte woord wat ervoor zorgt dat liefde en harmonie worden en vrede en gelukkig zijn brengt.
 
Luister naar Haar en naar Hem en heb Hen lief, heb Jezelf lief en vindt vrede en en gelukkig zijn met Iedereen. Luister naar de goede raad in jezelf en verdeel haar woorden als een balsem van liefde die alles heelt.
 
Heel jezelf en je wereld en heb haar lief.
 
Moeder Aarde is er voor je en jij bent er voor haar.
 
Hou van elkaar, heb lief en wees gelukkig.
 
Wees dankbaar voor alle liefde die je ontvangt en schenk haar met wijsheid aan je medemensen, je familie, je vrienden en vriendinnen, je geliefden en je vijanden. Heb haar lief en wees geliefd, ontdek haar in je medemensen, in de wereld die je omringd en geniet van haar allesomvattende schoonheid.
 
Wees welkom in de wonderbaarlijke wereld van je dromen en maak al je wensen waar door ze de kans te schenken om te groeien en te bloeien als de mooiste bloemen in de grote tuin der liefde waarin iedereen een geschenk is voor de ander en wij allen te samen een schitterend boeket van bloemen vormen in alle kleuren en geuren.
 
Een vaas met bloemen voor de Heer die dit alles zo goed voorzien had.
 
Een geschenk voor Hem en een geschenk voor onszelf, een fijne en romantische eindbestemming waar wij in alle vrijheid van elkander zullen kunnen genieten.
 
Vrij om lief te hebben en vrij om te kiezen, vrij om deel uit te maken van dit schitterende boeket op onze eigen individuele manier, vrij om kleur te bekennen en toch ook alle andere kleuren lief te hebben.
 
Vrij om van het grote kunstwerk des levens te genieten en de schitterende regenboog der verscheidenheid lief te hebben en zodoende de schat in onszelf te ontdekken. De schat die ons allen zal helen en tot de meest schitterende diamant maken. Een diamant van vrijheid en liefde, een diamant van hemelse liefde en aards genot.
 
Het is de diamant die wij allen in ons dragen, zij die wacht om ontgonnen te worden zodat zij wederom kan schitteren en stralen als de ster die zij werkelijk is. En wij haar allen lief kunnen hebben en genieten van haar schitterende schoonheid. Zij is er niet voor jouw alleen, neen zij is er voor iedereen en net als zij kun jij er voor iedereen zijn. En het is zo dat jullie te samen kunnen zijn, door er voor iedereen te zijn en elkander lief te hebben als broeders en zusters, als kinderen van het wezen wat ons allen lief heeft.

 


De Levensboom: het huis der Engelen en Aartsengelen

 

De Levensboom is het huis der Engelen en Aartsengelen, Mensen en Beschermengelen en nog vele andere liefdevolle en intelligente wezens. De Levensboom is opgebouwd uit 10 sferen, draaikolken van lichtende energieën en een 11de die niet altijd word afgebeeld. Deze sferen worden Sefirah in enkelvoud en Sephiroth in meervoud genoemd, wat iets wilt zeggen als wielen van licht. Het zijn wielen van energie die vergelijkbaar zijn met de Chakra's, de energie centra die zich in ons bevinden.

 

De Lieve Cherubijn Haziel brengt ons de goddelijke genade.

 

Engel Haziel verdeelt de energieën van de Sefirah Hochmah en heeft samen met Aartsengel Raziel de leiding over deze Sefirah en het Engelenkoor der Cherubijnen. Doch Hij heeft ook samen met de Aartsengel Gabriel gezorgd voor de ontwikkeling van de Sefirah Jesod in ons innerlijk. Deze Sefirah zouden wij kunnen zien als een ontvang centrum waar de goddelijke droom wordt ontwikkeld om daarna vorm aan te nemen in ons dagelijkse leven.

Wij verwerken alle energieën tijdens onze dromen en dankzij Engel Haziel kunnen wij ervoor zorgen dat enkel de mooiste en de meest waardevolle uitkomen. Aangezien Engel Haziel met de energieën van de Sefirah Hochmah werkt zal hij ons steeds stimuleren om samen met de Heer te dromen zodat Zijn rijk kan komen.

Het is de taak van Engel Haziel om de liefde naar de harten van de mensen te brengen. Hij is het grote licht van boven en het is zijn taak om dit licht naar beneden te brengen en in onze dromen te planten zodat wij er in kunnen geloven, zodat wij de ster kunnen zien schijnen die weer hoop brengt en voor alles een oplossing schenkt.

Wanneer wij deze ster zien schijnen en de liefde die deze ster ons steeds schenkt doorgeven kunnen wij een kanaal voor de goddelijke liefde worden en net als Engel Haziel het licht in de duisternis brengen.

Engel Haziel leert ons om te ontvangen en te geven, Hij leert ons om op een harmonische wijze te leven, mee te spelen met de grote symfonie der sferen, met hem kunnen wij veel leren.

 

Korte samevating

 

De personen die geboren zijn tijdens de periodes die Beschermengel Haziel regeert zijn draag-sterren zijn van de goddelijke vergiffenis, draag-sterren van liefde en hoop die hun uiterste best doen om de nieuwe wereld tot leven te laten komen door zich dienstbaar op te stellen en met heel hun hart en ziel te werken aan een wereld van broederschap en zuster liefde.

Zij staan steeds klaar om hun medemensen te helpen en zetten zich volledig in voor de vooruitgang van het goddelijke plan door vrede en vergiffenis te brengen daar waar oorlog heerst. Door genezing te brengen aan hen die ziek zijn. Door de waarheid te brengen daar waar leugens heersen. Door liefde, hoop en vreugde te schenken aan al degenen die nog leven met triestheid in hun hart.

Maar bovenal is het de taak van Beschermengel Haziel en zijn beschermelingen om alles te verenigen wat verenigd kan worden en om samen met hun broeders en zusters als een eenheid te funcioneren waardoor de goddelijke wil zijn werk op aarde kan verwezenlijken en de weg naar Zijn hemelse rijk kan openbaren aan al Zijn andere deeltjes (kinderen). Tot en met het glorieuze moment dat alle deeltjes zullen delen in de liefde voor elk-ander en zij allen verbonden zullen worden met elkaar.

Dan zullen wij beseffen hoe groot en machtig wij werkelijk kunnen zijn, wanneer wij allen de handen in elkaar slaan. Wanneer wij al onze broeders en zusters de hand reiken en wij elkander met liefde en respect behandelen zal deze goddelijke kringloop van vrede in het hart van ons allen komen wonen en ons met de realisatie van Zijn rijk belonen.

Beschermengel Haziel kan ons bevrijden van al ons karma door middel van liefde en vergiffenis, laten wij dus met zijn allen net als hem liefdevol en vergevingsgezind zijn en al onze broeders en zusters bevrijden.

Met Beschermengel Haziel kunnen wij onze onschuld terugvinden

en handelen als ware kinderen van het Wezen.

Zijn wie wij zijn, zijn wat wij zijn: Goddelijke deeltjes, goddelijke deelnemers die allen te samen werken aan de realisatie van Zijn droom. De droom van het zijn: een paradijselijke wereld waar ieder-1 gelukkig is.


                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
10 Aladiah: Het Eeuwige Nu Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
dinsdag, 08 mei 2012 18:21

Ik ben met je in liefde, in schoonheid, in spel. Ik toon je de fijnheid van 't leven die schijnt als een zon, ik haal je weg uit de schaduw alsof die nooit bestond. Je zonden was ik weg, ze hoeven niet meer. Laat gaan van wat pijn deed en verhef je blik weer. Want ieder moment is nieuw, puur en intens. Intens door de kracht die er steeds in schuilt. Elk nieuw moment is je gegeven zodat je kan breken met je verleden. Hou je er liever krampachtig aan vast dan zal dit zo zijn, maar dan houd je ook vast aan langvervlogen pijn. Ik toon je het mooie van het nieuwe moment waarvan de liefde, de puurheid geheel inherent. Ik schenk je de keuze tussen verleden of heden... Waar verblijf je het liefst, wat kan jou het mooiste bieden?

Kijk dus met liefde eens om je heen... Zie je de sparkels van elk nieuwe moment? Elk houdt de belofte van een toekomst vol hoop, van genieten in 't nu, da's al dat ik vraag. Elk moment dat ik je breng kan mooier zijn dan wat ooit is geweest. Elk moment is vol potentie, wordt slechts gekleurd door jouw persoonlijke visie. De magie is in het nu, niet in het verleden of in de toekomst die al dan niet komen zal. Laat gaan van je zorgen en geniet van 't moment. Dit genot draagt in zich de sleutel tot vele ontdekkingen. De ontdekking van wie je werkelijk bent, van je doel en mooiste pad. Ik toon je de weg die leidt naar jezelf... Ik toon je dat enkel 't moment van nu telt. Probeer eens te leven in het hier en het nu. Geen verleden, geen toekomst, slechts eeuwig plezier.

Deze gave heeft God je geschonken, doch ze wordt slechts door weinigen gebruikt. Roep me aan dan ben ik met je, toon je hoe liefde en vreugde tijd stil laten staan. Ik ben met je in de beleving van dit ene moment, ik ben je mentor, je engel. Ik ben Aladiah.

Steen: Agaat
Kleur: Alle regenboogkleuren

 

 

Affirmaties
~~~~~~~
* In het moment dat nu is plant ik liefdevol mijn zaadjes
* In het moment dat nu is ben ik gelukkig en vrij
* Ik hou van het leven, het leven houdt van mij
* Ik dans en ik zing vol van vreugde in mijn hart

Gebed
~~~~
In de vreugde
van dit
moment
dank ik jou
Aladiah,
voor het
begrip dat
je me schenkt.

Je leert me
de waarde
van het
eeuwige
moment.
Met jouw
hulp en gezag
leef ik
enkel in 't nu.

Want in dit
moment
woont de
volle potentie,
de pracht en
de praal,
het liefdevolle
leven.

Ik dank je
Aladiah
dat je mij
deze
levenswijsheid
toont.
Met jou
dicht bij mij
transformeert
mijn bestaan.

Michy 05/05/2012

 

Werken met engel Aladiah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deze lieflijke cherubijn regeert zodiakaal over ons bestaan van 6 tot en met 10 mei. Uiteraard kan zij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is haar invloed tijdens deze periode extra sterk. xxx

Gaven die je dankzij haar invloed kan ontwikkelen:

* Het achterlaten van de pijnen uit het verleden
* vergevingsgezindheid
* Telkens weer bewust zijn van het nu moment
* Het oplossen van alle karma
* Balans tussen spirituele en materiele voorspoed
* Het verleden achter je laten, het nieuwe omarmen
* Het volgen van de stem van je hart
* Anderen helpen in liefde en sympathie
* Weten dat het leven steeds nieuwe kansen biedt

Distorties die kunnen optreden/verholpen worden onder haar invloed:

* Leven op lagere frequenties
* Het ondergaan van karmische consequenties
* Ongeinteresseerdheid in het leven
* Diefstal, manipulatie, verspilzucht
* Overdreven lusten op alle gebieden
* Vasthouden aan de pijnen van het verleden
* Op een dwaalspoor zijn, spirituele dogmas
* Gevoel van hulpeloosheid

Aladiah toont je dat je zelf heer en meester over je leven kan zijn. Vergevingsgezindheid brengt steeds mooie resultaten maar begint steeds eerst bij jezelf. Aladiah toont je hoe mooi het leven kan zijn wanneer je hiervoor openstaat. Zij toont je dat elk moment sparkelend en nieuw is, gevuld met het potentieel van wat komen zal. Wanneer we ons hierop afstemmen nodigen we het wonderlijke uit om samen met ons het pad des levens te bewandelen.

Je engel aanroepen doe je steeds door haar naam in drie lettergrepen uit te spreken:

ALA
ALADI
ALADIAH

Eerst adem je in, dan spreek je de eerste lettergreep uit: ALA. Dan adem je weer in en spreek je de twee lettergrepen uit: ALADI. Een derde keer adem je weer in en spreekt nu de engel's gehele naam uit: ALADIAH. Laat de klanken van haar naam zo lang mogelijk doorklinken. Voel hoe haar energie door je lichaam stroomt en je hele wezen vult met vreugde. Nadat je de naam op deze wijze hebt uitgesproken adem je nog een keer in om de essentie die is vrijgekomen door het uitspreken van de naam tot je te nemen waardoor je de liefdevolheid van de engel tot je neemt.

Dank voor en na je gesprek, je vraag of je gebed de engel voor zijn aanwezigheid en weet, vertrouw dat alles verhoord zal worden wanneer het komt uit de puurheid van het hart.

Leren werken met de engelen betekent je laten bezielen met hun essentie. Dit betekent niet anderen bezielen, maar jezelf waardoor je de reflectie hiervan in anderen zal waarnemen. In liefde, Michy xxx

 

 

Meer informatie van en over Beschermengel Aladiah is te vinden via de volgende links: 

http://www.huisvande72engelen.be/engel-aladiah-channeling-10-de-kansen-je-geschonken.html en: http://www.huisvande72engelen.be/beschermengel-aladiah.html

 

Share
 
10 Aladiah/De genadevolle benadering Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zondag, 07 mei 2017 09:04

Beschermengel Aladiah

Aladiah is de tweede Engel van het Engelenkoor der Cherubijnen onder leiding van Aartsengel Raziel. Aladiah regeert zodiakaal over ons bestaan van 6 mei tot en met 10 mei. Deze Engel kan ook op andere momenten opgeroepen worden, doch tijdens deze periode is haar invloed extra sterk. Zij is ook de beschermengel van iedereen die geboren is in deze periode.

Engelenessentie: de goddelijke gratie

Sleutelwoord: Liefdadigheid

De deugden, vaardigheden, talenten en vermogens die wij met Beschermengel Aladiah tot onze eigenschappen en kwaliteiten kunnen maken:

Een uitstekend interpretatie vermogen. Een liefdevolle natuur. Een goede moraal die bestaat uit de juiste waarden en normen. Zelfkennis en mensenkennis. Inlevingsvermogen, vergevingsgezindheid, menselijkheid, compassie, empathie, sympathie, generositeit en respect. Alle leiderschapskwaliteiten. Beoordelingsvermogen en onderscheidingsvermogen alsook een goed samenvattingsvermogen. Een manier van leven die zorgt voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid en vele andere geneeskrachtige gaven waarmee wij onszelf en anderen beter kunnen doen voelen.

De gunsten die wij van Beschermengel Aladiah kunnen ontvangen:

De waarheid, vreugde, bevrijding, genezing, liefde voor onszelf en onze wereld. Begrip, gratie, genade, berusting, opluchting, troost, hoop en moed. Tevredenheid met onszelf en onze omgeving als ook de nodige inzichten om positieve veranderingen teweeg te stellen waar nodig.

Begrip en inlevingsvermogen

Beschermengel Aladiah schenkt ons begrip van en voor de situatie waarin wijzelf of anderen zich bevinden. Zij schenkt ons een groot inlevingsvermogen en maakt zodoende van ons meevoelende mensen die steeds ten dienste staan van de ander en op deze wijze apartheid en racisme de wereld uit helpen. Mensen die zich er steeds bewuster van worden dat deze wereld een groot geheel is en dat het welzijn van ons allen het gelukkig zijn van de enkeling in zich draagt.

De genadevolle benadering

Beschermengel Aladiah schenkt ons de goddelijk gratie aangezien zij begrijpt waarom de dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan en zij een en al liefdevolle welwillendheid is. Zij schenkt ons de genadevolle benadering die zorgt voor opluchting, berusting, troost, hoop en moed.

Het begrip wat zorgt voor vergiffenis

Beschermengel Aladiah schenkt ons het begrip wat vergiffenis in zich draagt en tewerkstelt. Wanneer het ons lukt om dit begrip te ontwikkelen en te delen met onze medemensen kunnen wij een samenhorigheid creëren die voor nieuwe mogelijkheden zorgt en zodoende wonderbaarlijke resultaten teweeg kan brengen in onszelf en om ons heen.

Wat wij kunnen leren van Engel Aladiah

Beschermengel Aladiah is ons allen goedgezind en moedigt ons aan om net als haar goedgezind te zijn en ons goedgezind te gedragen naar onze medemensen toe.

Beschermengel Aladiah is de Engel der goedgunstigheid, zij is welwillend en wenst ons allen het beste en net als haar kunnen wij goede gunsten verlenen aan onze medemensen en hen zodoende bijstaan met het creëren van gunstigere levensomstandigheden.

Zelfkennis en mensenkennis

Samen met Beschermengel Aladiah kunnen wij tot diepe zelfinzichten komen die ons toestaan om onszelf en onze wereld beter te begrijpen. Zij maakt ons bewust van onszelf en onze situatie en schenkt ons een visie die ons toestaat om het hoe en waarom van de omstandigheden waarin wij ons bevinden te aanvaarden.

Zodoende komen wij tot berusting en vinden wij weer innerlijk vrede waarna wij verder kunnen gaan met het bewerkstelligen van deze vrede om ons heen.

Aanvaarding en Acceptatie

Beschermengel Aladiah toont begrip voor de situatie waarin wij ons bevinden en spoort ons aan om deze te accepteren zoals ze is. Zij leert ons onze realiteit te aanvaarden en van daaruit verder te werken met het beste voor ogen.

Zelfaanvaarding en zelfwaardering

Beschermengel Aladiah kan ons leren om in het hier en nu vreugdevol te zijn, content met het leven wat ons is gegeven. Zij brengt ons een innerlijke tevredenheid vanwaaruit wij de nodige kracht kunnen putten om ook onze medemensen tevreden te stellen en zodoende het gelukkig zijn van de hele wereld te versterken.

Engel Aladiah leert ons om onszelf en ons leven te waarderen en steeds met respect te handelen.

Uitspraken in verband met Engel Aladiah

Wat geweest is is geweest.

De dingen zijn zoals ze zijn.

Tevredenheid is fijn.

Elke dag is een nieuwe dag.

Als wij goedgezind zijn is het universum ons goedgezind.

Het is de liefde en de vergiffenis die ons bevrijd van spijt en nijd.

Het is de staat der goddelijke gratie die zorgt voor een morele regeneratie.

Alles op zijn tijd met liefde en vriendelijkheid in het ritme van de goddelijke voorzienigheid.

(laat je inspireren door het programma van Beschermengel Aladiah en zie welke uitspraken er vanuit jezelf voortkomen wanneer je de tijd neemt om naar jezelf en deze lieve beschermengel te luisteren)

Waar vinden de goede eigenschappen die wij met Engel Aladiah kunnen ontwikkelen hun oorsprong? Vanwaaruit ontspringen zij?

De deugden die wij met Beschermengel Aladiah kunnen ontwikkelen komen voort uit liefde maar vinden hun grondslag in de morele en ethische waarden die wij ons eigen hebben gemaakt.

Het is vanuit het begrip dat we het allen verdienen om gelukkig te zijn dat de goddelijke gratie die Engel Aladiah tot onze beschikking stelt haar verwezenlijking kan kennen en de verwezenlijking van de goddelijke gratie houd een wereld in zich waarin iedereen gelukkig is.

Het is vanuit de bron der liefde dat de rivier der voorzienigheid ontspringt om ons te voeden en zodoende het goddelijke rijk, een wereld waarin iedereen gelukkig is mogelijk te maken.

Samenvatting

Beschermengel Aladiah is de Engel der liefdadigheid en zorgt voor mensen die zich inzetten voor het welzijn van de wereld en zodoende een sociale vooruitgang veroorzaken op alle gebieden.

Engel Aladiah schenkt ons de mogelijkheid om een goede interpretatie van onszelf en onze wereld te maken. Deze Interpretatie staat ons toe om het lijden van onszelf en anderen te begrijpen en de redenen van alle pijnen en oorlogen te achterhalen waarna wij kunnen beginnen met het schenken van oplossingen aan ons zelf en onze wereld en wij deze kunnen waarmaken door ze allen te samen met liefde uit te voeren.

Beschermengel Aladiah zorgt voor respect voor onszelf en anderen en vanuit deze menslievende natuur worden er ons vele gunsten verleend die wij op onze beurt weer kunnen verlenen aan onze medemensen.

Samen met Beschermengel Aladiah kunnen wij een leefwereld organiseren die goed draait en waarin iedereen zijn draai kan vinden. Een wereld die wij met zijn allen draaiende houden door er hier en nu aan te werken en tot de wonderbaarlijke conclusie te komen dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn en dat het misschien daadwerkelijk wijzelf zijn die deze wereld draaiend houden alsook dat wij steeds de mogelijkheid hebben om er een andere draai aan te geven indien wij dit wensen.

Beschermengel Aladiah schenk ons de moed en de troost die we nodig hebben om weer overeind te komen wanneer het draaien ons teveel is geworden en wij gevallen zijn. Dan zorgt zij voor opluchting door ons het begrip te schenken dat het allemaal nog zo erg niet is en dat er voor alles een oplossing is. Dat het geen schande is om af en toe eens door te draaien en te vallen, omdat wij zodoende de grote dans des levens kunnen leren.

Ervaringen met Engel Aladiah

Beschermengel Aladiah bracht me tot het schrijven van dit artikel en daarvoor ben ik haar dankbaar aangezien dit schrijven me goed heeft gedaan en het mijn bedoeling is om haar goedwillendheid te delen met iedereen die dit leest.

Dat de goedgunstigheid vanuit ons hart een algemeen welzijn mogen verwezenlijken waarin al deze woorden en zinnen tot een goedgezindheid in ons zelf leiden vanwaaruit wij God en de wereld welgezind kunnen zijn en zodoende meewerken aan de creatie van het paradijs op Aarde.

De acties die ik zelf met Engel Aladiah heb ondernomen

Samen met Engel Aladiah heb ik mezelf vergeven en mezelf zodoende weer een nieuwe kans gegeven. Ook ben ik tot actie over gegaan door te gaan solliciteren waardoor ik een job heb gevonden waarin ik weer veel bij kan leren. 

Werken met de Engelen

Werken met Engelen betekent simpelweg je interesseren voor de deugden die zij representeren. Erover nadenken en mediteren, ze visualiseren en affirmeren om ze uiteindelijk toe te passen in je leven en ze zodoende te realiseren.

Affirmaties maken

Wanneer wij de talenten die Beschermengel Aladiah ons te bieden heeft willen ontwikkelen kan het nuttig zijn om enkele affirmaties samen te stellen die de eigenschappen die wij willen ontwikkelen tot uitdrukking brengen.

Zodoende koos ik voor begrip en vergevingsgezindheid en kwamen de volgende affirmaties tot leven:

Ik begrijp en vergeef mezelf

Ik ben begripvol en vergevingsgezind

Op deze manier kan ieder voor zich een deugd of meerdere deugden uit het programma van Engel Aladiah kiezen en deze op een simpele of originele wijze tot een leuke affirmatie omtoveren.

Wanneer men meerdere goede eigenschappen uitkiest en deze door middel van affirmatieve zinnetjes en dankwoorden bij elkaar zet krijgt men al gouw een gebed wat onze wensen verwoord en voor goede resultaten kan zorgen wanneer wij ze waarmaken.

De kracht van het Gebed

Een gebed wat inzicht verschaft en de formule om deze inzichten waar te maken ontsluiert is een krachtig gebed.

Een dergelijk gebed is een magische bundeling van woorden die ons doet inzien hoe wij een bepaalde deugd kunnen ontwikkelen en ons zodoende aanzet om de woorden waaruit het bestaat ook waar te maken.

Zo kan het begrijpen van onszelf en anderen ons leiden tot een genadevollere benadering en kunnen wij ons dankzij dit inzicht ook liefdevoller gedragen naar ons zelf en anderen toe, op deze manier kunnen wij steeds de goddelijke gratie ontvangen en schenken vanuit de heilige graal die zich in ons hart bevindt.

Een goed gebed kan ook bestaan uit een dankwoord wat ontstaan is vanuit het hart en de wens datgene waarvoor je dankbaar bent nog meer te laten groeien.

Het volgende gebed en dankwoord heb ik hier op deze wijze neergeschreven en wil ik als afsluiting van deze Engelen Lezing met jullie delen:

Ala-Aladi-Aladiah

Dankjewel Engel Aladiah voor de goddelijke gratie die bestaat uit kennis en uit liefde, uit begrip en de vele inzichten die ons aansporen om net als jou te zijn en steeds de goddelijke gratie te verlenen aan degenen die het nodig hebben zodat zij zich net als ons weer goed kunnen voelen en met hernieuwde moed verder gaan. Bedankt voor de vooruitgang die jij tewerkstelt in ons leven.

Share
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 8
SEO by Artio