De Letterfee - Engelen en Beschermengelen - Kabbalah en Astrologie

Leer je Beschermengelen kennen en maak je wensen waar door liefdevolle acties met de Aartsengelen in je dagelijkse bestaan.

Inleiding in de Astrologie der Engelen Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
woensdag, 26 september 2012 16:53

 

Het werk der Engelen

We komen allen naar deze wereld met een missie, een levensopdracht, een programma dat ons hogere zelf voor ons heeft ontwikkeld. De verwezenlijking van dit programma is ons doel, ons objectief en de reden waarom wij hier vertoeven.

De Aartsengelen en de Engelen staan ons bij en helpen ons met het realiseren van dit programma. Het kan soms een tijdje duren voor wij ons bewust worden van onze huidige levenstaak aangezien wij ook nog vele gegevens van vorige levensopdrachten te verwerken hebben en wij allereerst het oude achter moeten kunnen laten zodat het nieuwe geboren kan worde (gerealiseerd kan worden).

Het is de bedoeling van ons hogere zelf dat wij erin slagen om de impulsies die vanuit ons innerlijk komen te concretiseren op Aarde. Wat wil zeggen dat het de bedoeling is dat wij leren om in harmonie te handelen met de hoogste principes en idealen die in ons huizen. Met andere woorden dat wij leren handelen in overeenstemming met de goddelijke wil die in ons huist, ons hogere zelf, de goddelijke vonk in ons, de Ster die wij allen zijn.

Diep van binnen weten wij allen wat onze levenstaak is, diep van binnen in ons hart schijnt er een Ster die ons steeds de weg zal wijzen door de duisternis. Het is de taak van de Aartsengelen en de Engelen om licht te brengen in de duisternis en ons op deze manier bewust te maken van onze levensopdracht. Zij doen dit door middel van onze levensomstandigheden en omringen ons met de nodige uiterlijke situaties om ons de weg te wijzen wanneer wij de stem van ons hogere ego niet horen en de wetenschap die in ons innerlijk huist niet tot uitvoer kunnen brengen.

De Aartsengelen maken de weg voor ons vrij zodat wij onze levenstaak kunnen verwezenlijken, zij helpen ons om ons te bevrijden van alle oude programma’s die wij van onze voorouders hebben meegekregen zodat wij ons met wilskracht, liefde en intelligentie kunnen wijden aan de opdracht waarvoor wij naar hier zijn gekomen.

Wat verwacht het leven van ons?

Wat is onze missie?

Wat is het doel van ons het leven?

Wat is de zin van ons bestaan?

Zie hier enkele belangrijke vragen waar de Engelen in ons zelf antwoord op kunnen geven.

Hoe kunnen wij te weten komen welke taak, welk werk wij te verrichten hebben tijdens dit leven? Het antwoord staat geschreven in onze geboortehoroscoop, de hemelse kaart waarop het plan, het kader van ons bestaan, het landschap waarin wij ons bevinden en de weg die wij moeten begaan aangeduid staan. Dankzij onze horoscoop kunnen wij zien met welke energieën wij kunnen werken en in welke fase, in welke cyclus wij ons bevinden. 

Onze horoscoop is onze hemelse blauwdruk die zich uit door middel van onze levensomstandigheden, het landschap waarin wij ons bevinden. De weg die deze horoscoop ons kan openbaren is het programma waaraan wij ons dit leven kunnen wijden. En de schat die wij op het einde van deze weg zullen vinden zal het resultaat zijn van de ervaringen die wij hebben opgedaan tijdens dit leven en de vrucht die dit vreugdevolle werk ons kan geven.

De Aartsengelen sporen ons steeds aan tot actie, tot de verwezenlijking van ons potentieel. Dit potentieel schenken de Engelen die onder hun leiding staan ons aangezien zij de gepersonaliseerde krachten en talenten in ons zelf representeren.

Dankzij de positie van de Zon in onze geboortehoroscoop kunnen wij te weten komen wat onze Beschermengelen ons te bieden hebben tijdens dit leven: Welke deugden, welke eigenschappen wij in dit leven kunnen ontwikkelen en wat wij ermee kunnen doen ten dienste van onszelf en onze medemensen, ter bevordering van het paradijs op aarde: Een gelukkige wereld waar alle bewoners te samen in harmonie kunnen leven.

Dankzij de Aartsengelen en de Engelen kunnen wij ons dus bewust worden van onze taak en kunnen wij goddelijke medewerkers worden en ons steentje bijdragen aan de realisatie van het goddelijke plan op Aarde.

 

Share
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 6
SEO by Artio