De Letterfee - Engelen en Beschermengelen - Kabbalah en Astrologie

Leer je Beschermengelen kennen en maak je wensen waar door liefdevolle acties met de Aartsengelen in je dagelijkse bestaan.

3 Sitael: De Hemelse Architect Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 16:40

 

Ik ben met je in de vreugde van het nieuwe begin, je hemelse architect, ja die ben ik. Ik toon je de verfijning van je plannen en teken ze uit. We polijsten nu de stenen voor je hemelse huis. Jij en ik tesamen, wij weten wat zal zijn. Zo beginnen we gezwind aan je nieuw groot project.

Share
Lees meer...
 
4 Elemiah: Bouwmeester Summa Cum Laude Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 16:42

Ik ben met je in liefde en woord, ik ben je begeleider die jouw plannen aardt. Ik breng je situaties die je doelen mogelijk maken. Zo breng ik je de bouwstenen voor je hemelse huis. Want dat waar ik je naar leid brengt evolutie voor je Ziel. De stappen die je op Aarde zet vrijwaren nu je pad. En zo zal je weten dat het goed is, dat je terug één bent met de roep van je hart.

Share
Lees meer...
 
5 Mahasiah: De Hogere Visie Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 16:44

Ik ben met je, ik vul je met liefde. Liefde voor al wat je doet. Ik leer je om steeds omhoog, naar het goddelijke te kijken, omdat er in feite niets anders bestaat. Ik geef je het vertrouwen om negativiteit te overwinnen, om boven obstakels te rijzen. Want elk probleem begint in jezelf, 't is enkel hoe je ernaar kijkt. Met mij richt je je blik naar boven, naar dat wat fijn is, puur en echt.

Share
Lees meer...
 
6 Lelahel: De Goddelijke tuinier Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 16:46

Ik ben met je in liefde en in vree. Ik verwijder dat wat niet meer nodig is, dat wat je hindert in je progres. Ik ben als de tuinier die het onkruid tussen het gras en de bloempjes weghaalt. De energie die zo vrijkomt zorgt voor verdere groei. Want allen zijn jullie als mooie bloemen in de paradijslijke tuin van God. Besef jullie waarde, wees bewust van de harmonie, want God schonk je zijn engelen om te helpen bij elke taak. Zo wied ik het onkruid, zij het in je leven, je lichaam of je ziel. Ik bewerk deze basis weer tot de allerbeste, laat gaan van wat niet langer dient. Dit kunnen programma's zijn, oud en over datum, die nog steeds wel werkzaam zijn. Ik maak je bewust van hun aanwezigheid, noem ze onkruid en haal ze weg.

Share
Lees meer...
 
7 Achaiah: De Liefdevolle Waarheid In Jezelf Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 16:47

 

Ik ben de engel die je beterschap brengt, beterschap in alle zaken van het hart. Ik schenk je de gift van heldere visie, van weten wat kan en wat niet kan. Ik toon je dat alles in je leven je steeds door God is gegeven. Ik toon je de verbanden, laat je contempleren over al wat is. En zo toon ik je dat al zijn doel heeft, toon je de essentie van wat is. Alles werd je steeds in liefde gegeven, bekijk het zo met al dat is. Vind de oorsprong van elke stap, voel de liefde die er was. Zo toon ik je de hele lijn die steeds bedoeld was om in liefde te zijn.

Share
Lees meer...
 
8 Cahetel: De Kunst Der Liefde Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 16:50

 

Ik ben met je in liefde, de liefde voor het moment. Ik doordrenk je met mijn essenties, maak van je leven terug een spel. Samen leren we zachtaardigheid, de zachtheid die leeft in elk moment. Met mij uit je deze kunstzinnig, het is de uiting van je hart. Wanneer je je ogen opent voor al het mooie, wanneer je de fijnheid van God's creatie tot je neemt, dan vloeit deze er weer uit door het kunstzinnige... Door mooie woorden, daden en het prachtigste werk. Roep me aan waneer je in de zachtheid wenst te zijn, in de geborgenheid van je warme hart. Ook wanneer je mijn beschermende vleugels om je heen wil voelen, wanneer je smacht naar de liefdevolle kracht.

Share
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 6
SEO by Artio