LoginDe Letterfee - Engelen en Beschermengelen - Kabbalah en Astrologie

Leer je Beschermengelen kennen en maak je wensen waar door liefdevolle acties met de Aartsengelen in je dagelijkse bestaan.

De Engelen van het Licht Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zaterdag, 17 maart 2012 00:24

Ontwaking van het sterrenlicht

 

De Engelen bevinden zich in alles waar we liefde en aandacht voor hebben.

Het zijn de sterren die schijnen in alles en iedereen.

Onze beschermengelen staan ten dienste van ons.

Het zijn de talenten die we meegekregen hebben in dit leven.

Share
Lees meer...
 
De engelen spreken Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 13:24

72 engelen spreken tot ons, ze spreken in een melodie van eeuwige liefde en harmonie. Hun lied bestaat uit 72 refreinen, elk beschrijft de gaven en deugden der betreffende engel die we dankzij hun hulp kunnen ontwikkelen. De cirkel waaruit hun melodie ontstaat beslaat steeds de tijdspan van een jaar beginnende met de lente equinox, de eerste zonnige dag die alles steeds weer in beweging brengt. De engelen spreken, dansen en zingen in een spiraalvormige op of neerwaarts bewegende cirkel van feest en plezier of verdriet en venijn al naargelang onze persoonlijke keuzes, de zaadjes die we planten en de vruchten die ze dragen. Deze spiraal is ontstaan toen we op Aarde kwamen, hij blijft wentelen en draaien tot we deze plaats weer verlaten. Het is onze persoonlijke zodiak, ons universele lied dat een invloed heeft op het dagdagelijkse bestaan en opwaartse transformatie of verfijning van de melodie in zich draagt al naar gelang onze bewuste evolutionaire daden en acties.

alt

Share
Lees meer...
 
1 Vehuiah: De Goddelijke Vonk Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 13:41

Ik ben met je in liefde, ik ben nummer 1. Nummer 1 in een cirkel van 72 engelen, een cirkel die al je zodiakale aspecten bevat. Van hieruit leiden we je, omringen we je met liefde en hebben allen onze unieke taak. Ik ben dus het startschot, ik moedig je aan. Ik ben hier met jou zodat je steeds dat beetje verder wil gaan. Ik weet wat je wil, maar weet jij het ook? Want hiervan hangt onze samenwerking af, ik ken al je inspiraties en fluister die zachtjes in je oor.

Share
Lees meer...
 
2 Yeliel: Onvoorwaardelijke Liefde Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 16:37

 

Ik ben met je in liefde, want dat is wat ik ben. Ik omring je met liefde ook al merk je 't soms niet. Want liefde is frequentie van de allerhoogste soort. Het is de Goddelijke trilling die bij het alledaagse leven hoort. Mijn liefde is dus steeds aanwezig, ze betovert alles telkens weer. Gebruik mijn liefde, benut haar goed. Merk ze op en wees dankbaar. Want dankbaarheid voor wat je ziet maakt alles grootser en compleet.

Share
Lees meer...
 
3 Sitael: De Hemelse Architect Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 16:40

 

Ik ben met je in de vreugde van het nieuwe begin, je hemelse architect, ja die ben ik. Ik toon je de verfijning van je plannen en teken ze uit. We polijsten nu de stenen voor je hemelse huis. Jij en ik tesamen, wij weten wat zal zijn. Zo beginnen we gezwind aan je nieuw groot project.

Share
Lees meer...
 
4 Elemiah: Bouwmeester Summa Cum Laude Afdrukken E-mail
Geschreven door Michy   
vrijdag, 04 mei 2012 16:42

Ik ben met je in liefde en woord, ik ben je begeleider die jouw plannen aardt. Ik breng je situaties die je doelen mogelijk maken. Zo breng ik je de bouwstenen voor je hemelse huis. Want dat waar ik je naar leid brengt evolutie voor je Ziel. De stappen die je op Aarde zet vrijwaren nu je pad. En zo zal je weten dat het goed is, dat je terug één bent met de roep van je hart.

Share
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 7
SEO by Artio