De Letterfee - Engelen en Beschermengelen - Kabbalah en Astrologie

Leer je Beschermengelen kennen en maak je wensen waar door liefdevolle acties met de Aartsengelen in je dagelijkse bestaan.

Alles wij ondernemen zal veel opbrengen Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
woensdag, 23 augustus 2017 12:23

Door voortdurend te streven naar verbetering en vooruitgang kunnen wij zorgen voor rijkdom en voorspoed. Ons goed uitgevoerde werk en de schitterende resultaten zullen zorgen voor vertrouwen en steun vanuit onze omgeving alsook vanuit onszelf, waarna wij een bepaalde machtspositie bereiken met de corresponderende verantwoordelijkheden en kunnen beginnen met het leiding geven aan onszelf en anderen, indien wij dit wensen.

Share
 
Zelfvertrouwen en het tot stand brengen van vrede Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
woensdag, 23 augustus 2017 12:18

Zelfvertrouwen is de kracht die ons toestaat om door de hevigste stormen te gaan zonder onze kalmte te verliezen. Wanneer wij inzien waartoe wij in staat zijn kunnen wij beginnen met het uitvoeren hiervan. Zodoende kunnen wij vrede, liefde en voorspoed verwezenlijken in ons zelf en om ons heen. Wanneer wij de vrede vinden kunnen wij beginnen met het verwezenlijken van deze vrede. De grootse rijkdom is de harmonie die wij hier en nu in ons zelf en om ons heen tot stand kunnen brengen. Wanneer wij innerlijke vrede bereiken en deze verwezenlijken zorgen wij voor voorspoed en welvaart door het volgen van onze hoogste inspiraties. Zodoende kunnen wij onze inspiraties waarmaken en andere mensen inspireren en door middel van onze manier van handelen bijdragen aan het brengen van harmonie en vreugde in de wereld.

Share
 
Onze innerlijke rijkdom en het vertrouwen om stappen te ondernemen Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
woensdag, 23 augustus 2017 12:15

Onze innerlijke rijkdom bestaat uit een overvloed aan inspiraties die ons aanmoedigen en toestaan om ons leven paradijselijk in te richten. Het is de geestelijke overvloed die ons toestaat om op een positieve wijze materiële rijkdom te veroorzaken en voor welzijn te zorgen. Wanneer wij ons bewust zijn van onszelf en onze mogelijkheden kunnen wij dankzij het uitvoeren van onze inspiraties en ideeën voorspoed en welvaart veroorzaken. Onze innerlijke rijkdom bestaat uit de schatten die in onszelf aanwezig zijn en waar we ons leven op de fijnste manier mee kunnen inrichten en veraangenamen. De toegang tot onze innerlijke schatkist wordt verkregen dankzij het vertrouwen om stappen te zetten wetende dat we hier op Aarde zijn om het beste uit onszelf te halen en onze dromen waar te maken door middel van onze gaven, de kwaliteiten en talenten die ons allen rijkelijk geschonken zijn. Wij kunnen het nodige enthousiasme ontwikkelen en met liefde, op een genereuze wijze door het leven gaan.

Share
 
Naar elkaar leren luisteren Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
woensdag, 23 augustus 2017 12:11

Wij kunnen leren luisteren naar de wijsheid in ons zelf en naar de wijsheid in ieder ander, zodoende kunnen wij elkander steeds aanvullen en verrijken. Zodoende kunnen wij het leven van eenieder waardevoller maken. Wij kunnen ons beschermen tegen de hoogmoed die ons kan doen denken dat wij als enige de ultieme wijsheid in pact hebben. De hoogmoed die ons ervan overtuigd dat onze kennis en onze liefde de enige waarheid zijn en ervoor zorgt dat wij niet meer openstaan voor de boodschappen van anderen (voor de vele mooie geschenken die zij ons te geven hebben). Het is belangrijk bewust te zijn dat iedereen zijn weg heeft afgelegd en dat wij allemaal van elkander kunnen leren indien onze wegen elkaar kruisen. Wij zijn allen broeders en zusters en wij hebben elk een verhaal te vertellen. Wij zijn allemaal evenveel waard en wij kunnen enorm veel leren van elkaar indien wij de visie van iedereen leren verwelkomen en wij bereid zijn tot het delen van ervaringen die ons allen vooruit helpen. Dan woorden wij ons bewust van onze bestemming en beginnen wij hier en nu met er te zijn. Dan leren wij van elkander en kunnen we elkander leiding geven indien dit nodig is. We kunnen leren om te luisteren zonder oordeel alvorens met met liefde en onderscheidingsvermogen onze conclusie te trekken. Zodoende kunnen wij veel te weten komen over onszelf en anderen en kunnen wij leren om steeds op een gepaste wijze te reageren.

Share
 
Vrede bereiken door middel van liefdevolheid Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
woensdag, 23 augustus 2017 12:01

Wij kunnen vrede bereiken wanneer wij ons bewust worden dat liefde en vriendelijkheid onze grootste schatten zijn, alsook onze beste wapens. Wij kunnen harmonie bereiken wanneer wij leren zodanig gebruik te maken van onze goede eigenschappen dat wij onze vijanden kunnen ontwapenen door middel van de kalmte in ons zelf, onze vriendelijke woorden, onze glimlach en onze vredelievende visie. Wij kunnen de gave om steeds in de vrede te zijn en deze vrede uit te stralen om ons heen ontwikkelen. Wij kunnen leren om vreugdevol en met zelfzekerheid door het leven te gaan en steeds te handelen naar eer en geweten.

Share
 
De waarachtige rijkdom en het tewerkstellen der vrede Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
dinsdag, 22 augustus 2017 07:01

Wij hebben de kans om voorspoed te veroorzaken op zowel innerlijk als uiterlijk vlak door onze innerlijke schatkist te open en ons bewust te worden van de vele talenten die wij bezitten en waarmee wij iets kunnen doen waar we allemaal beter van worden. Wij kunnen ons hart openen en onze liefde doormiddel van fijne gevoelens en goede eigenschappen tot leven brengen. Wij kunnen onze innerlijke rijkdom uiten door middel van deugden als: Liefde, Begrip, Barmhartigheid, vrijgevigheid, standvastigheid, vertrouwen, en nog vele andere schitterende schatten die tot onze beschikking staan en waarmee wij het leven van onszelf en anderen kunnen verrijken.

 


 

Share
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 6
SEO by Artio