Schuimwijn en het betoverende lied van de eenhoorn Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
maandag, 08 oktober 2018 11:35

Ik kwam tot het besef dat ik het fijn vond om over de vrouw van mijn dromen te schrijven en van haar schuimwijn te drinken. Ik begon al een beetje lichtjes in mijn hoofd te worden en besloot dat het tijd was om te gaan dansen op het strand. Ik rende over het strand, ik zong en ik sprong en danste van blijdschap waarna ik weer rustig ging zitten om de zonsondergang te bewonderen toen ik een wonderbaarlijke stem hoorde die me meenam in een betoverend lied over liefde en weerzien.

Haar gezang maakte haar echt en weldra stond ze weer voor me als een vrouw van vlees en bloed. Ik wist dat zij een droomvrouw was maar dat maakte haar niet minder echt. Haar lied ging over ons, een spannende reis en een eenhoorn die deze reis mogelijk maakte.

Onze lichamen wiebelden dicht tegen elkaar aan terwijl zij gezeten op de eenhoorn van haar verbeelding de armen van haar geliefde om haar heen voelde als in haar mooiste dromen. Ook zij kon gedachten en beelden scheppen en zag zichzelf de eenhoorn berijden. Ze hield zich stevig vast aan zijn hoorn met haar handen terwijl ik met mijn hoorn langs achter in haar binnen gleed en alles gebeurde tegelijkertijd zoals altijd in onze dromen. De beelden die haar stem vormden liepen over van het ene in het andere. Ze zong over alle manieren waarop ik haar beminde terwijl ze de eenhoorn bereed.

Het ritme van haar stem en het ritme van de eenhoorn die over het strand rende nam me mee en ik stootte bij haar naar binnen als op een magische muziek die mijn gehele lichaam op de juiste wijze deed bewegen. Ze gilde het uit van plezier en kwam klaar met een enorm orgasme wat ze bezong als een fontein met borrelende en tintelde woorden die gevoelens in mij wakker maakten die als visjes hun weg vonden in haar lichaam.

Ik werd wakker terwijl ik klaar kwam in de zee en al mijn liefdevolle bewondering voor haar tot diep van binnen in haar geestelijke lichaam spoot waarna ze weer wegtrok met het schuim van de zee en mij wederom alleen met mijn eenhoorn achter liet.

Alles was een droom in een droom en bovendien vermengden onze dromen zich ook nog eens met elkaar. Ik stond op het strand van mijn verbeelding terwijl ik klaarkwam en wakker werd uit een droom om tot de conclusie te komen dat ik nog steeds droomde want ik was nog steeds op het strand en bovendien stond er nu een schitterde eenhoorn naast mij die mee was gekomen uit onze vorige droom.

Wat was dat een fijne droom, onze reis was lang geweest en tussen het berijden van de eenhoorn in hadden wij ook lange pauzes genomen om te genieten van elkaar in allerlei andere posities. Ik herinnerde me dat haar heftigheid niet afnam wanneer we een pauze namen en dat ze al snel begon met me te berijden.

Dit deed ze door snel op en neer te gaan als een wilde en met heel veel passie met mijn eenhoorn te spelen terwijl die andere eenhoorn even uitrustte.

Herinneringen namen me al weer mee naar het verleden wat in dromenland al snel weer realiteit zou kunnen worden. Doch ik besloot hier en nu te blijven en een beetje aandacht te schenken aan die eenhoorn die nog steeds recht opstond en als enige over was gebleven uit de vorige droom. Hij had zin om nog verder te gaan dat was duidelijk. Hij straalde van de zin in avonturen en stond te trippelen om nog een tripje te gaan maken, dus sloot ik mijn ogen nam de eenhoorn bij de hand en stelde me de mooiste plekjes voor.

Statige bergen beklom ik en overvloedige valleien openden zich voor mij. Ik speelde met mijn eenhoorn in het land van mijn verbeelding en op onze reis kwamen wij vele schoonheden tegen. Meisjes en vrouwen die mij verwenden en de eenhoorn prezen die mij bij hen gebracht had.

Ik maakte met hun allen een ritje en vond in hen steeds die ene waarnaar dat ik op zoek was. Zo was ieder moment van deze reis de moeite waard en was ik steeds trouw aan die geliefde die diep in mijn hart woont en zich uit in al haar verscheidenheid.

 

Hiervoor dank ik haar uit het diepst van mijn ziel.

 

 

 

 

Share
 
SEO by Artio