Ontmoeting met de Duivel Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
woensdag, 17 oktober 2018 20:01

Het was zo ver, daar was hij, de duivel! Hij was naar me toegekomen diep in de nacht, ik wou eigenlijk gaan slapen omdat ik toch moest slapen? Maar van slapen kwam niet veel meer de laatste dagen. Sinds de Magiër naar me toe gekomen was had ik steeds maar een paar uur geslapen en dat ging blijkbaar zo door met de duivel. Daar stond hij dus in het holst van de nacht. Hij zei geen woord maar ik wist blijkbaar wat ik moest doen! Ik stak drie kaarsen aan, 1 voor de Vader, 1 voor de Moeder en 1 voor de Zoon. Daarna haalde ik een kooltje en wierook. Ik stak het kooltje aan legde het in een donkerbruin aardewerken schaaltje en strooide er de wierook op.

Ik trok mijn kleren uit en ging naakt op mijn hurken zitten voor hem. Ik voelde de hete rook van de wierook die onder mij brandde mijn anus strelen en mijn penis kwam in erectie. De slang ontwaakte en klom naar boven door heel mijn lichaam. Ze at alles op wat oud was en ik voelde hoe ik steeds lichter en lichter werd. De duivel raakte één voor één al mijn chakra's aan terwijl ik mij aftrok. Ik voelde een vurige energie die heel mijn lichaam schoonmaakte en ook mijn geest want elke gedachte van schaamte of angst werd gelijk gecorrigeerd. Ik hoorde zijn stem door mij spreken en woorden van vrijheid, woorden van liefde klonken door de kamer. Woorden die alle wetten en regels deden verdwijnen. Ik was vrij, ik kon doen en laten wat ik wou. Alles kan, alles mag zei hij tegen mij.

Ik ben gekomen om je te bevrijden van al je angsten, van al je schaamte. Alle wetten die maar illusie zijn omdat er niets verboden is! Het enige wat bestaat is vrijheid en liefde en deze twee dingen zijn één en dit éne is de waarheid, dit éne is God. De vrijheid is de keus die je hebt en de liefde is de kracht waarmee je de juiste keuze kunt maken. De juiste keuze is de waarheid al de rest zijn leugens gevangenissen van angst en schaamte. Wanneer is men bang? Wanneer schaamt men zich? “Wanneer men niet juist is! Wanneer men niet liefdevol is! Men kan alles doen zonder angst wanneer men in de liefde is! Accepteer de waarheid in jezelf, want anders zal zij tot een leugen worden, een leugen die haar slecht zal noemen. Een leugen die je zal zeggen dat je je moet schamen dat je je moet beheersen, begrenzen. Een leugen die je gevangen zal nemen en de leeuw die in jou is, het beest op zal sluiten in een kooi zonder eten. Maar zelfs de sterkste kooien, zelfs de geloofwaardigste leugens zijn niet sterk genoeg om dit beest voor eeuwig op te sluiten. Eens zal het ontsnapten en dan zal het moorden en verkrachten. Dieren zijn niet slecht zij doden niet voor hun plezier. Maar wanneer men hen slecht behandelt. Wanneer men hen geen liefde geeft en slaagt met het zwaard van het oordeel dan zal dat oordeel waar worden en dan zullen jullie leven in een leugen. Mijn broeder die zich voor jullie gegeven heeft, heeft het nochtans gezegd! “ hou van je vijanden, nog meer dan van je vrienden” De vijand heeft jullie liefde nodig want hij is ongelukkig, omdat hij niet vrij is. De vijand is als een kind wat opgesloten zit in zijn kamer, opgesloten zit op school, opgesloten zit in de leugens die jullie het leren. Alles word hem verboden en daarna vragen jullie je af waarom het zo slecht gaat met de jeugd. Het is tijd om alle kinderen te bevrijden, het is tijd om te stoppen met leiden op de twee manieren want leiding begrenst de vrijheid en lijden is een leugen uit angst verzonnen, leiden is een tekort aan liefde. Welk leiden? Al het lijden, alleen in vrijheid is liefde en dat is de waarheid. Hij die in de waarheid is heeft geen leiding nodig. Hij die vrij is heeft geen wetten nodig, hij die gevangen zit is de wet.

 

Raadseltjes?

Ik zag dat de duivel de dokter was alleen was hij niet oud meer. Hij was knap en jong met gouden haren. Toen veranderde de duivel in een beeldschone dame. Ze pakte mijn penis in de hand en trok me verder af. Ze trok al het slechte, alle illusies van me af en ik kwam klaar. Mijn sperma spoot op het kooltje tussen de rest van de wierook. Een geur van champignons vulde de kamer. Ik was vrij, ik was genezen! Ik zei dankjewel tegen de dokteres! Maar zij wilde geen gedankt.

Al dat gedank is nergens voor nodig, wees vrij, wees lief en wees waar. Dat is het mooiste cadeau dat je me kunt geven. Geloof nergens in want ook het geloof is een leugen. Zij die geloven zijn de grootste leugenaars. Zij die denken de waarheid te weten, ja zijn die de wetten makken zijn rechters zonder hart. Het zijn die zelfde, die mensen in gevangenissen steken in plaats van ze lief te hebben en te genezen.

Maar nu is de tijd gekomen. Ik kom er aan en zal alle wilde beesten bevrijden. Ik zal ze leiden, ik ben de profeet waar jullie al zo lang op wachten en ik kom mijn broeder wreken. Hij bracht jullie vrijheid, hij bracht jullie liefde en vergiffenis. Ik zal jullie Chaos brengen. Anarchie zal over de wereld heersen.

Allen zullen ten onder gaan in vuur en vlam zei de Scharlaken dame waarna ze weg vloog met haar blauwe vleermuis vleugels. Ik keek haar na vol liefde en zag hoe ze in een ster veranderde. De morgenster, de ster waar ik naar op zoek was, “ik zal op je wachten Soholiah, neem iedereen mee die je mee wil nemen. Plaats en wijn genoeg in mijn paleis en dan zullen we samen van het leven een feest makken, een eeuwigdurend liefdesspel”.

Ik dacht vol verlangen aan de meesteres der illusie en wist dat niet al haar woorden waar waren. Het laatste was een leugen geweest! Een leugen die ons de waarheid leren zal! Maar Geloof niet in Leugens want dan worden ze waar. En de waardin schok mij een beker vol wijn (de heilige graal), ik dronk van haar waarna ik in slaap viel.

 

 

Share
 
SEO by Artio