Kleuren magie en een seksueel ritueel Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zondag, 23 september 2018 12:08

Ik lag op een houten vloer, ik knipperde met mijn ogen en keek om me heen. Ik bevond me op een podium. Rond me heen stonden gouden kandelaars met lange kaarsen in alle kleuren. Ik probeerde om me te herinneren wat er gebeurt was deze nacht. Enkel het stralende gezicht van Satinne was me bijgebleven. Zij had hier op het podium gestaan en me gevraagd naar voren te komen. Wat hadden ze met mij gedaan, waar bevond ik me en wat moest ik nu doen? Ik dacht verder terug en begon me het heerlijke liefdesspel dat ze met me gespeeld hadden te herinneren. Ik kreeg de smaak van de champagne die zij mij gevoerd hadden weer te pakken. Gedachten aan het heerlijke witte poeder wat we gesnoven hadden brachten mij wederom bij bewustzijn.

(Toen herinnerde ik mij de witte dame, niet het witte poeder wat zij mij gegeven had, neen de schim die mij was komen redden. Zij had mij meegenomen naar een andere wereld met haar verhalen. Zo was het allemaal begonnen of niet soms vroeg ik aan mezelf en dacht toen aan de rode toren en aan de Seksfee. Bestonden zij nog steeds, of waren zij vernietigd? Ik kwam tot het besluit dat ze nog bestonden. Ik had enkel gedroomd dat ik de Toren had vernietigt en Satinne gered. Ik had het mij enkel voorgesteld maar nu moest het nog gebeuren en dan moest ik me ook nog van die succubus bevrijden of me in het vampirisme in laten wijden).

Satinne en haar vriendinnen waren wild met me geweest. Ze hadden me uitgekleed, overal gelikt en gezoend totdat ik opgewonden genoeg was en ze me lichtjes begonnen te bijten. Ze hadden me vastgebonden met koorden en dan deze koorden vast genageld op de houten vloer van het podium. Terwijl ze met hun hamers net naast mijn handen sloegen doorging ik doodsangsten. Eenmaal dat voor elkaar hebben ze een vijfster van bijenwas rond me heen gemaakt met aan elke punt een een kandelaar met drie kaarsen waarin hun namen gegraveerd waren. Toen zijn ze achter hun paddenstoel gaan staan en zijn ze begonnen aan een groots en spectaculair exorcisme wat mij van al mijn demonen zou bevrijden.

Terwijl zij hun spreuken zeiden pakten ze elk een kandelaar in de hand. Waarna ze naar me toeliepen en me overgoten met vloeibare bijenwas in alle kleuren van de regenboog. Dat was lekker heet en ik moet zeggen dat ik daar van heb genoten. Doch daarna hebben ze me heel de nacht allen met Nadine gelaten welke me zonder ophouden bereden heeft en mijn lichaam een beetje verbrand en beschadigd met de kaarsen en haar nagels. Het deed pijn maar het was fijn zoals gewoonlijk.

Herinneringen die terug komen om me mee te nemen naar een mooie en kleurrijke toekomst

Langzaamaan kwamen er nog meer herinneringen terug van het exorcisme dat Nadine, Satinne en haar vriendinnen hadden uitgevoerd met me. Dit gebeurde toen ik er achter kwam dat ik niet meer vastgebonden was en ik opstond en om me heen keek. Ik zag vijf trommels rond me heen staan. Het waren speciale trommels die wel wat op paddenstoelen leken omdat ze op stelen stonden en de vorm van vliegende schotels hadden. Deze vliegende schotels hadden rode, zwarte en witte deukjes en toen herinnerde ik me de rest van het ritueel.

Nadat ze het kaarsvet over me heen hadden gegooid waren ze terug gegaan naar hun padenstoelen (trommels) waarna ze hun toverspreuk door middel van een magisch gezang hadden aangezet. Hun stemmen namen me mee naar een andere wereld. Nu herinner mij de zachte trommelgeluiden die weerklonken in alle tonen van de regenboog. (Ik zag en voelde wederom de keurige toonaarden welke mij omsingeld hadden alsook de mooie dames die steeds dichter op me toe waren gekomen). De dames dansten en mengden door middel van hun bewegingen alle kleuren van de regenboog. Het ritme van hun betoverende stemmen en hun sierlijke handen aan welke slingers in alle kleuren hingen – die in golven door de lucht vlogen terwijl zij rond mij dansten – betoverde mij volledig. Ik werd overweldigd door een mengeling van kleuren en tonen die zich allemaal aan mij gehecht hadden om uiteindelijk één wezen te vormen wat op me kroop. Dit regenboogwezen had me de rest van de nacht verwent en ik moet zeggen dat haar verwennerij uit een wonderbaarlijke liefdesdans bestond die zij op mij en rond mij had uitgevoerd. Een dans waarin wij steeds verbonden waren gebleven al had mijn instrument zich niet de gehele tijd in haar bevonden. Ik herinnerde me weer hoe ze mijn instrument had vastgebonden met koorden in alle kleuren van de regenboog die als fijne draden voor een verbinding tussen mij en de regenboog danseres hadden gezorgd. Ik voelde wederom de draden rond mijn toverstok knellen (in mijn geest) en kreeg voor ik het wist weer een erectie.

De regenboog danseres kwam als bij toverslag weer te voorschijn. Ze glimlachte en vroeg of ik er van had genoten. Ik denk het wel zei ik. Zie maar eens wat de gedachten aan ons feestje van gisteren met me doen (vervolgde ik terwijl ik naar mijn statige toverstok die volledig rechtop stond wees). Mooi zo antwoordde ze. Wij vonden het ook fijn doch aangezien je gisteren al veel sperma alsook boze geesten hebt verloren die je ooit kracht schonken heb je nu wat rust nodig. Vandaar dat ik je uit wil nodigen om mee naar de zolder te gaan om kennis te maken met Ariel.

Dat Ariel ook één van mijn namen is dat wist je al, doch tot nu toe heb je vooral haar duistere kanten leren kennen al moet ik zeggen dat ze je als witte dame ook veel licht heeft geschonken. Nu dat de regenboogdans is uitgevoerd en je wat meer kleuren hebt ontvangen is het tijd aangebroken om ons te verheffen zodat je de witte dame wederom kan omarmen en zij je de geheimen van de waarachtige witte Ariel in jezelf kan ontsluieren.

Toen ze dit gezegd had reikte ze me haar hand aan. Ik nam ze aan waarna ze me meenam langs een trap naar beneden van het podium af en daarna naar het midden van het theater waar een grote wenteltrap naar boven ging. We namen de trap naar boven niet, in plek daarvan stapten we in een grote ronde lift die mij tot mijn verbazing nog nooit was opgevallen. Ze opende de deur van de lift voor ons waarna we naar binnen stapten.

De lift was vanbinnen bekleed met spiegels die ons volledig omringden en in het midden stond een grote comfortabele ronde scharlakenrode zetel met mooie geborduurde witte kussens (het geraamte van de zetel was van zwart ebbenhout). We gingen zitten en de lift schoot omhoog toen zij deze het bevel gaf om ons naar Engel Ariel te brengen. Boven aangekomen transformeerde de lift in een gezellige ronde zolder die heel warm aanvoelde. Het was er zeer zonnig aangezien de zolderkamer zich helemaal van boven bevond en de spiegels van de lift tot mooie langwerpige ramen in alle kleuren van de regenboog waren getransformeerd. Ik keek verwonderd om me heen en zag tot mijn verbazing dat we zo hoog zaten dat ik kon zien dat de aarde rond was. De wereld lag als een lappendeken om ons heen en alles was zo klein dat het net leek of we naar een miniatuurwereld aan het kijken waren. Ik zag de auto's als mieren door de stad rijden. Doch wat me het meeste vreugde schonk was het zicht op de natuur die zich rond de stad bevond. Mooi hé zei de regenboog danseres. Schitterend antwoordde ik waarna ze me zei dat ze me spijtig genoeg even van het zicht op die luisterrijke omgeving moest benemen en toen één voor één de rolluiken van de ramen naar beneden deed. De torenkamer verduisterde en even zag ik helemaal niets meer. Toen verscheen er een groot wit licht in de kamer. Ik keek in dit felle licht wat me een beetje verblinde. Doch toen ik er aangewend was zag ik dat het mijn liefste was. Ze had een mooie lange witte jurk aan en het leek wel alsof ze vleugels van licht had waarmee ze me zachtjes streelde waarna ze aan haar verhaal begon. Ze vertelde dat ze zo wit als sneeuw was en de heilige naam Ariel droeg. Toen opende ze één voor één alle ramen waardoor dat ze steeds meer kleuren terug kreeg dankzij de verschillende tinten van licht die door de glas-in-loodramen naar binnen stroomden. Ik ben de Regenboogdanseres van je dromen en je allerliefste beschermengel Ariel vervolgde ze. Waarna ze me vroeg om te gaan zitten op de zetel waarop nu kussens lagen in alle kleuren van de regenboog. Ik gehoorzaamde en zette me terwijl zij aan haar lezing begon.

Volg deze link naar de Lezing van Beschermengel Ariel en ontdek de innerlijke rijkdom die wij allen in ons dragen

Share
 
SEO by Artio