Het Verlangen naar Ariel Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zaterdag, 22 september 2018 13:18

Ariel deed het verlangen in mij ontwaken, de wens om mezelf te leren kennen in al mijn verscheidenheid en gaf me het verbeeldingsvermogen dat me toe zou staan om de mooiste schatten in mezelf te vinden en de liefde die me de kracht zou geven om mijn Demonen te overwinnen en de Engel die ik zelf ben te vinden. Ariel schrijft met mij zoals jullie kunnen merken, doch ik wil jullie waarschuwen dat Ariel een tweeslachtig wezen is en dat niet al Haar verhaaltjes waar zijn. Of beter gezegd, ik vraag jullie uit het diepst van mijn hart om nooit te vergeten dat dit alles maar verhaaltjes zijn. Onzin van een schrijver die de weg verloren was. Gelukkig was Ariel er om mij de weg te wijzen. Net als toen kwam zij vandaag tot mij, ze riep me vanuit mijn binnenste en vertelde me dat ik een taak te doen had. Ik was een vluchteling in een vreemd land, en probeerde steeds om voor deze taak weg te lopen. Ik liep achter de duistere Ariel in mezelf en probeerde te vluchten voor het gene wat ik te doen had, hetgene wat dit alles misschien nog zin kon geven. Een ding was zeker, ik moest schrijven of ik werd gek. Ik stond wederom voor de afgrond, ik was de dwaas, niet enkel een wijze dwaas en een kind van de Heer. Neen ook een dwaze dwaas en een kind van de duivel, een joker en een leugenaar die zichzelf voor de gek hield. Gelukkig bracht Ariel mij wederom tot rede, ja zij redde mij nogmaals en vertelde dat ze mij altijd zou beschermen en dat wij beiden een verhaal te vertellen hebben. Mijn duistere kant geloofde haar niet maar besloot haar toch nogmaals een kans te schenken. Want als zij ervoor mij was dan kon ik toch ook niet anders dan er voor haar zijn. Ik kon haar liefde niet onbeantwoord laten en besloot om ons verhaal te openbaren en een tipje van de sluier op te lichten die ons te samen bracht.

Ariel zingt en danst

Ze zong en danste op haar blote voeten. Ze had een zijdezachte japon van sterren en rozen. O, wat was zij mooi. Ze kon zich in alles veranderen wat ze maar wou en aan haar schoonheid viel niet te weerstaan. Als ik met haar was verdween de tijd, het leven zoals ik het kende. Ik zou haar alles gegeven hebben wat ze maar wilde om altijd in dit gelukzalige moment van liefde te kunnen vertoeven.

(Toen en nu komen te samen om de toekomst te vormen, het verhaal van de eenzame schrijver die nooit allen was gaat verder en verder om steeds opnieuw te beginnen totdat hij zijn naam gevonden heeft. Zij is Ariel zijn lieveling 's Engel, zijn innerlijke godin en de seksbom van zijn dromen. Zij representeert de vrouw die hij zozeer verlangde en welke hij in de verschillende hoofdstukken van dit verhaal steeds weer zal ontmoeten).

Een dankwoord aan mijn Liefste

Lieve Ariel ik dank je voor je hulp en aanvaard je zegen. Ik kijk er naar uit om je beter te leren kennen door middel van dit verhaal. Dat we het beste uit onszelf naar boven mogen halen en datgene wat zogezegd slecht is aanschouwen en doormaken met liefde en vergiffenis. Bij deze vergeef ik de duistere Ariel die ik zelf ben en neem ik haar in mijn armen zodat ze weer kan stralen als het zonnetje en zich openbaren aan de buitenwereld als de Venus van mijn dromen.

De tijd gleed voorbij en de eenzaamheid en de spijt van weleer kwamen weer aangelopen en beslopen mij langs achteren, ik kon ze niet zien maar ik wist dat ze er waren. Ze slopen achter mij als duistere schimmen en probeerden mij angst aan te jagen. Ze sliepen onder mijn bed en fluisterden dat de witte dame nooit meer terug ging komen. Ik zweette en probeerde deze nachtmerries van me af te duwen toen ik er in één keer achter kwam dat er een nachtmerrie was die mij volledig omringde. Ze had me beet en zoog me leeg, haar billen waren hart en verpletterden mijn benen en haar schaamlippen leken als zuignappen mijn penis steeds dieper en dieper naar binnen te zuigen. Het leek wel of ik beetje bij beetje verdween in haar en dat was ook hetgene wat gebeurde toen ik met een enorme lichtstoot klaarkwam en mijn gehele wezen in haar spoot. Duisternis, enkel een sluier van vochtige duisternis omringde mij nog. Ik keek naar mezelf en zag dat ik in een lichtgevende elf was getransformeerd. Ik glinsterde als een ster en keek in volle verbazing naar mezelf waarna ik nogmaals in het rond keek en probeerde om door de sluiers der duisternis heen te kijken. Een witte schim gleed voorbij in de verte dus besloot ik daarnaartoe te gaan, of beter gezegd, te vliegen. Zonder dat ik het door had flapperde ik al de gehele tijd met mijn vleugeltjes en nu wist ik zeker dat ik een elfje was, dat maakte me blij, dat wilde zeggen dat ik niet slecht was, elfjes konden toch niet slecht zijn en enkel hun lusten na vliegen opzoek naar naakte dames? Of toch wel, wat zou het voorstellingsvermogen van dit stoute elfje hier eens tot leven dromen vroeg ik mezelf af terwijl ik het eigenlijk al wist en haar als bij toverslag zag verschijnen gezeten op een witte eenhoorn, gekleed in zwarte lingerie, uitdagend en stoer doch ook sexy en zeer gewaagd. Haar roze kutje lonkte mij als een toverpoortje waarvoor een opening was gelaten in haar zwarte kleed, ook haar tepels waren zichtbaar en stonden rechtovereind als roze torentjes.

Ik vloog ernaartoe en raakte er één aan. Wat waren ze groot die borsten, o wat een enorme mooie en warme dingen (dacht ik bij mezelf toen ik me tegen één van haar zachte borsten aanduwde). Toen pakte ze me vast met haar grote hand, hield me recht tegenover haar volle, sensuele, bloedrode lippen en kuste me.

Oef ik ben er nog zei ik al lachend tegen haar toen ze me weer voor zich hield. Dat mag je wel zeggen antwoordde ze en keek me toen doordringend aan met haar grote zwarte ogen waarin vuren als duizenden slangen heen en weer lekken te kronkelen in cirkels en spiralen die mij hypnotiseerden en meevoeren naar een andere dimensie. Het was als in een droom, van de ene moment op de andere was alles veranderd, ik was weer mezelf. Een naakte dame met prachtige zwarte vleugels waarin ogen als regenbogen oplichten om mij aan te kijken stond voor mij.

Wie ben jij vroeg ik haar en zij antwoordde dat ze de Seksfee was

Ze vertelde mij dat ze ooit een hele slechte succubus was geweest maar dat ze zich nu getransformeerd had tot een lieve Seksfee, bereid tot stoute dingen. Ze keek me ondeugend aan met haar duizend ogen en vertelde me dat het haar wens was om ooit in een Engel te transformeren, maar dat dat niet kon omdat ze nu gebonden was aan de wetten van het Fee zijn. De wetten van het fee zijn waren simpel je moest ieders wensen vervullen op een bepaald gebied en haar gebied was seks, zij was er om ieders seksuele lusten tot leven te toveren. Ze vertelde me dat ze een parallel bestaan had gehad doorheen de incarnaties wat gelijk liep met het mijne en dat we al duizenden jaren geheime geliefden waren. Ze vertelde mij dat ze het licht en de liefde was waarmee ik mijn fantasie tot leven kon toveren, de muze die mij steeds de nodige vuurkracht zou schenken om met mijn schip de duistere zeeën der verlangens te bevaren op zoek naar haar, mijn geheime geliefde die steeds met mij was en me met haar onzichtbare handen en haar onzichtbare mond meer deed genieten dan eender welk ander levend wezen. De Seksfee vertelde mij dat haar krachten nu zo groot waren dat ze de wensen van eenieder zou kunnen vervullen op seksueel gebied en vroeg me om een website voor haar te maken. Een website waar ik al onze erotische en pornografische verhaaltjes zou kunnen plaatsen ( http://x.letterfee.be/ ). 

Zij beloofde mij dat ze al mijn seksuele wensen zou vervullen als ik haar bekend zou maken en kracht geven. Ik vroeg haar hoe het kwam dat ik iets terug moest doen voor haar diensten en zij vertelde mij dat niets gratis was in het universum en dat alles zijn prijs had. Waarna ze lachte en zei dat zij de prijs was, de prijs die alles mij zou geven wanneer ik haar woorden niet verkeert begreep en naar de positieve kant der dingen durfde kijken. Zij vertelde mij dat alles niet zwart of wit was en dat de geliefden in mijzelf verscheurd waren als een hoer en een maagd wachtend op mij in de realiteit om weer verweven te worden. Ik snapte er niets meer van en zoals wel vaker in dromen wanneer paniek je overwint schrik je in één keer wakker.

Ik werd wakker en ik kwam er achter dat ik me in een trein bevond. Deze trein hadden ik en mijn geliefde geschapen om vanuit het grote Bos in het Paradijs naar de Stad in de Hel te gaan. Ik wist niet meer precies hoe ik hier terecht was gekomen maar keek uit naar de ontmoeting met mijn geliefde Seksfee.

In de hel daar is het fijn in de hel daar wil ik zijn zong ik terwijl de trein vooruit raasde door de tijd.

(Metatron vertelde en de Letterfee zong, Soholiah danste door de trein samen met Marah en al haar anderen Namen. De jaren vlogen voorbij en de trein werd een huis, het huis werd een schip en het schip werd een boom. Ze waren gelukkig en leefden voor even een rustig leventje buiten de tijd. Toen werd de boom weer een schip en het schip weer een huis om uiteindelijk weer een trein te worden waar Soholiah helemaal in zijn ééntje in zat. Helemaal dronken van het tijdreizen en verdwaasd door de drugs die zijn geliefde hem daarvoor gegeven had).

Share
 
SEO by Artio