Het pareltje in de oester Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
maandag, 08 oktober 2018 11:02

Ik hou van bloemen in alle geuren en kleuren, mijn diepste verlangen gaat uit naar de schoonheid in al haar vormen en het is over deze schoonheid dat ik nu ga schrijven. Soms voel ik me triest omdat ik denk dat zij enkel een illusie is waar ik achteraan loop door het grote bos van mijn verbeelding. Doch meestal kijk ik uit naar nieuwe ontmoetingen met haar, al zijn ze vluchtig als de wind en duren ze niet langer dan een golf van de zee die mij overspoeld om mij daarna weer naakt achter te laten op het strand. Ik wacht in het zonnetje op het antwoord van dat grote water. Ik ben als een berg die haar bewonderd in de weerspiegelingen die tot leven komen in haar wezen om daarna aan de oppervlakte te komen als in mijn mooiste dromen.

Af en toe dan komt ze als een zeemeermin naar boven en opent ze haar oester voor mij dan duik ik diep in haar grot of zwem ik door haar rivier naar het pareltje wat zich boven in haar magische vallei bevind. Dan glij ik met mijn tong binnen in haar warme wereld en probeer ik haar te verleiden met de mooiste worden die ik kan vinden. Dan raak ik haar aan met het puntje van mijn tong en van mijn geest. Dan streel ik haar met hart en ziel en maak ik de fijnste gevoelens in haar wakker. Dan worden alle woorden overbodig en bemin ik haar met lichaam en geest. Dan kus ik haar zonder woorden maar wel met heel veel gevoel en liefde. Dan bemin ik haar gehele lichaam met een sensuele tederheid die van dat moment een gedicht maakt waarvan ik hier enkel een glimp kan tonen als een pareltje wat verborgen zit in een oester. Een schat waarvoor ik diep in haar wil duiken. Dan wordt ik als een berg met een bron en stroom ik als een rivier van liefde haar warme waterige wereld binnen. Dan worden wij als van vlees en bloed en beminnen wij elkander in en op de zee van mogelijkheden die wij voor onszelf verzonnen hebben. Dan wordt zij als een zeilschip en blaas ik met mijn mond het leven in haar zeilen. Dan voert ze me mee naar het eiland van mijn dromen waarna ik weer wakker wordt en erachter kom dat het allemaal illusie was.

Nog niet zolang geleden droomde ik dat ze als een zeemeermin uit de zee kwam waarna ze haar mooie zeemeerminnen staart veranderde in een paar schitterende benen. Ik bewonderde de rondingen van haar slanke dijen en kuste met mijn mond haar voeten en tenen. Dit was helemaal niet vernederd of onderwerpend maar geschiede met een grote tederheid en een golf van waarachtige liefde overspoelde haar gehele lichaam. Ik was als een zee, een zee van respect en dankbaarheid. Ik bewonderde haar van beneden tot boven en kon mijn ogen niet geloven. Ze was echt, ze was van vlees en bloed en stond voor mij op het strand van mijn verbeelding. Doch deze verbeelding vertelde mij waar ik was, ik was in dromenland, dit strand was één van onze lievelingsplekjes daar. Het was dus niet echt, maar wat maakte het uit voor ons was het echt vandaar dat we dan ook besloten om ons niet langer te laten weerhouden door de grens van de realiteit die ons nog steeds probeerde te scheiden.

Ik zat op mijn knieën, richtte mijn blik naar boven over haar prachtige lichaam en keek diep in haar ogen waarna de verbinding sterk genoeg was, ik de realiteit volledig achter liet en opzoek ging naar haar lievelingsplekjes met mijn mond, mijn tong en daarna mijn gehele lichaam.

Ik gleed met mijn mond tussen haar benen en over haar borsten naar boven en beminde ieder deeltje van haar lichaam met mijn gehele wezen. Ik schonk haar mijn kracht door haar met al mijn liefde op de mond te kussen en mijn adem in haar lichaam te blazen waarna onze ziel en onze geest zich nogmaals verbonden in een vluchtig moment wat wel een eeuwigheid leek te duren en zich steeds weer vernieuwde als het schuim van de zee. Als het water wat zich in hevige golven neerstortte op mij om dan weer weg te trekken. Ik had schrik om haar te verliezen en omarmde het water met mijn armen, doch enkel schuim bleef over als een mooie droom die zich gevormd had op het water van mijn verbeelding.

 

 

Share
 
SEO by Artio