Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
maandag, 24 september 2018 09:13

Tijdens de lezing van Engel Ariel was het buiten donker geworden en lag Soholiah te slapen. Hij had zijn best gedaan om al zijn liefdevolle aandacht aan Ariel te schenken doch op den duur hadden haar woorden hem toch meegenomen naar dromenland. Ariel had dat gemerkt maar was toch nog een tijdje doorgegaan met spreken aangezien Soholiah zelf in zijn slaap nog af en toe instemmend knikte of lichtjes gromde wanneer hij het moeilijk had met haar woorden.

Het was donker op de zolderkamer waar ze zich bevonden doch het maanlicht verlichte toch nog een beetje het vredige gezicht van Soholiah die nu als een engeltje lag te slapen. Hij zag er zo schattig en lief uit dat Ariel besloot om hem te laten rusten. Ze opende één van de grote ramen, snoof de heerlijke avondlucht naar binnen en keek naar het schitterende hemelgewelf waarin duizenden sterren fonkelden. Toen klom ze naar buiten en ging op de vensterbank staan. Ze rekte zichzelf een laatste keer uit en dook toen naar beneden.

Ze voelde hoe ze met een enorme snelheid door de lucht naar beneden viel. Dit gaf haar de kriebels in haar buik en bracht haar zo'n sensationeel gevoel dat ze maar net op tijd haar vleugels spreidde waarna ze een looping maakte en terug naar boven vloog. Ze vloog weer terug naar het raam en keek voor een laatste keer naar Soholiah.

Ze zag dat hij aan het genieten was van een heerlijke droom en was blij dat zij hem met haar positieve engelenmonologen mee had kunnen voeren naar betere oorden. Ze wist zeker dat Soholiah in de droomwerelden de rest van zijn antwoorden zou vinden en dat deze nachtelijke ervaring hem zou vullen met haar sterrenlicht.

Ze wist dat dit licht hem de dag erna zou stimuleren om haar wederom op te roepen. Toen ze die conclusie had getrokken liet ze de rode toren in het volste vertrouwen achter zich en vloog weg in het holst van de nacht. Ze begaf zich naar boven en verhief zich steeds hoger en hoger door met de juiste winden mee te vliegen.

Toon ze eenmaal boven de wolken was uitgestegen keek ze nog een laatste maal naar beneden. De bergen en valleien van wolken onder haar waren schitterend en eens te meer besefte ze hoe gezegend dat ze was met haar nieuwe vleugels. Ze voelde zich meer dan in de wolken, ze voelde zich verheven en was blij dat Soholiah haar uiteindelijk vleugels had gegeven.

Haar wens was uitgekomen en hiervoor zou ze hem belonen. Deze gedachten en een hart wat overspoelde van liefde voor haar menselijke compagnon schonken haar de nodige energie om er nog wat extra vaart achter te zetten en zodoende de Aarde achter zich te laten. Toen ze éénmaal in de ruimte was veranderde ze zichzelf in een ruimteschip dat er wel een beetje als een gevleugelde dolfijn uitzag en begaf zich naar haar ster.

Het ochtendgloren

Soholiah werd wakker bij de eerste zonnestralen die zijn lichaam beroerden in alle kleuren van de regenboog. Hij opende zijn ogen en keek verwonderd om zich heen. Hij bevond zich in het appartement van zijn dromen. Dit appartement had twaalf ramen. Hij stond op en begaf zich naar het dichtstbijzijnde raam. Hij keek naar buiten en zag tot zijn verbazing dat er zich een zee van wolken rond zijn torenkamer bevond. De Zon leek wel op te komen uit de zee en was rood roze van kleur. De wolken hadden ook roze tinten en waren hier en daar zelf lila en paars. Hij werd rustig wakker terwijl hij van het hemelse schouwspel genoot.

Toen de drang naar koffie en een sigaret hem wederom naar binnen voer kam hij er achter dat Ariel voor alles gezorgd had want als bij toverslag was er een salontafeltje verschenen waarop een grote kan koffie stond te dampen. Ook zag hij dat er voor het raam rechts van hem een lavabo was verschenen. Hij liep naar de lavabo, draaide de kraan open en gooide wat water in zijn gezicht. Na dit vluchtige kattenwasje begaf hij zich naar het tafeltje waar zijn ontbijt op hem wachtte. Hij schonk zichzelf een tasje koffie uit en zijn oog viel op een heel mooi zwart kistje van ebbenhout. Hij opende het kiste je en vond daarin de nodige ingrediënten om een magische sigaret te rollen. Terwijl hij zijn koffie dronk en van zijn jointje genoot kwamen de herinneringen aan de vorige dag weer volledig terug. De positieve en aanmoedigende woorden die Engel Ariel gebracht had vulden zijn geest. Zinnen namen hem wederom mee op haar trip en zodoende werd hij overweldigd door een zalig gevoel van dankbaarheid voor deze woorden. Hij herinnerde zich ook vaag een kus van haar warme lippen op de zijne en vroeg zich af of hij dit echt meegemaakt had of dat het enkel een droom was geweest. Toen voerde zijn innerlijke dialoog hem in monologen mee naar de sterren waar hij wederom in contact kwam met Ariel.

Zo begon hij al dromende aan de dag. Gelukkig viel hij niet terug in slaap. Hij stond net op tijd weer op, dronk nogmaals van zijn koffie en liep toen een rondje door de kamer. Voor één van de ramen stond een bureau met een stoel eronder en een computer erop. Hij ging achter de bureau zitten en startte de computer op waarna hij een schrijfprogramma opende en begon met het schrijven van enkele dankwoorden voor engel Ariel die gemaakt waren van de affirmaties en gebeden die volgen.

Affirmaties en gebeden

Dankjewel Engel Ariel dat jij mij bewust maakt van de overvloedigheid aan schoonheid en vreugde die deze wereld herbergt. Dankjewel Engel Ariel voor de grote extase die het reizen door de verschillende werelden mij schenkt.

Dankjewel Engel Ariel dat jij mij in contact brengt met het innerlijk kind in mezelf voor wie het leven nog een paradijs is. Het kind dat nog durft te dromen en te springen staat om op avontuur te gaan. Bedankt Ariel dat ik als een kind mag zijn en alles weer kan zien door nieuwe ogen.

Dankzij Beschermengel Ariel breng ik licht in de duisternis en transformeer ik mezelf met liefde en intelligentie. Dankjewel Ariel dat jij het licht in mijn duisternis brengt en me transformeert door me liefde en intelligentie te schenken als vleugels naar vrijheid en innige rijkdom.

Dankjewel Ariel voor de rust en de vrede, de harmonie en het gebed. De meditatie en de dromen, het genieten en het fantaseren, het op reis gaan in de hogere sferen. Dankjewel Engel Ariel dat de innerlijke rust en harmonie die ik tijdens dromen en meditaties ontwikkel mij steeds de juiste weg wijst.

Dankjewel Ariel dat ik in vrijheid en waardigheid mag leven. Bedankt Beschermengel Ariel dat ik dankzij jou vertrouw in mijn eigen waarden omdat ik weet dat ik en de wijze één zijn en ik volledig in zijn raad der Engelen vertrouw.

Bedankt Engel Ariel voor de weg van sterrenlicht die jij mij openbaart, bedankt voor de eeuwige bron van rijkdom en inspiratie die in mij woont. Bedankt voor de ster die mij kroont en me steeds met de uitkomst van mijn wensen beloont.

Glorie aan jou mijn liefste koningin, mijn schitterend innerlijk kind. Bedankt dat ik met jou in mijn hart durf te dromen en er vertrouwen in heb dat alles waar ik in geloof uit zal komen.

Met veel liefde en respect omarm ik je en schenk je een tedere liefdeskus. Ik hou van jou Engel Ariel en één worden met jou is mijn grootste wens zodat wij samen van deze aarde een paradijs kunnen maken en de materie versieren met de pracht en de praal van Venus. Haar vullen met het licht van de Zoon en zo meer begrip en tolerantie op de wereld brengen. Bedankt dat ik jouw rijkdom mag vermenigvuldigen en zo de Eeuwige in waardigheid huldigen. Bedankt voor het liefdevolle werk dat wij samen uit mogen voeren.

De zee der liefde

Mijn Liefde is groter dan de zee en de innerlijk rijkdom die jij mij schenkt veelvuldiger dan de waterdruppels die zich erin bevinden.

Bedankt Engel Ariel want dankzij jou word ik weer één met de zee van mijn dromen en kan ik altijd naar dromenland komen.

Zeemeerminnen en prinsessen, avonturen en liefdevolle lessen, een bron van ware liefde en rijkdom waar ik mijn dorst kan stillen.

Laat de Levensboom der Liefde het bouwwerk van ons hart zijn

Leer mij om zijn wijsheid te begrijpen zodat ik de nodige kennis en liefde aan mijn medemensen kan geven en wij allemaal in vrede verder kunnen leven.

Volg deze link naar de Lezing van Beschermengel Ariel en ontdek de innerlijke rijkdom die wij allen in ons dragen

Share
 
SEO by Artio