Droom theater en Kabbalah lessen Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
maandag, 24 september 2018 12:12

De letters zullen hun nummers tonen door middel van de vele zinnen in dit Boek wat tevens een Theater is. Raadsel zullen het blijven totdat zij zich volledig ontsluieren en jullie de naakte waarheid tonen.

Terwijl ik dit zei kwamen de beelden van de mooiste vrouwen die ik mij voor kon stellen op het podium van mijn verbeelding in het grote theater van de Letterfee tot leven.

De schouw ging verder, de woorden vloeiden uit mijn mond en mijn handen en werden levend voor de ogen van het dromende publiek wat er niet zo zeker meer van was of dat zij een boek aan het lezen waren of naar een theater keken wat uit raadselachtige woorden en zinnen bestond die zich door middel van een uitbundige fantasie tot de wonderbaarlijkste beelden transformeerden.

Ik herinnerde hen eraan dat deze voorstelling ook vele lessen inhield over Engelen en Demonen en dat ik elk getal wat ik op het grote schoolbord wat voor me op het podium stond opschreef zo in een Engel of in een Demon kon veranderen.

Ik vertelde hen dat ze niet zomaar een verhaaltje aan het lezen waren en dat de voorstelling zich nu daadwerkelijk afspeelde in het grote theater der verbeelding waarin wij allemaal te samen kunnen komen wanneer wij slapen en onze weg in dromenland weten te vinden.

Ik vertelde hen dat er zich een waarachtige doorgang bevond naar dit grote droomtheater en dat zij deze gevonden hadden aangezien zij mijn woorden konden begrijpen en beelden konden opvangen van datgene wat er zich afspeelde in mijn geest.

Mijn geest ging verder en zei dat het tijd was om kennis te maken met Aartsengel Metatron en de eerste wereld van de levensboom waarna hij begon met het geven van enkele Kabbalah lessen.

Deze lessen zijn te volgen via de volgende links: 

Aartsengel Metatron en de 1Ste Wereld van de Levensboom

De innerlijke Schat

Aartsengel Metatron en de Kracht van Onze Dromen

Het begin van de reis

 

 

Share
 
SEO by Artio