De Seksfee en de liefdesbrief die haar tot leven bracht Afdrukken
Geschreven door Fengo   
zondag, 23 september 2018 11:15

Ik werd wakker van de warme lippen van de Seksfee die mijn instrument omringden. Ons eeuwige liefdesspel ging verder en bracht ons van de ene realiteit in de andere. Van de ene droom in de andere droom. Het ritme ging verder. Het rad en de molen draaiden en het grote theater ging door. De rode molen, de toren, het theater van de Letterfee, Soholiah en de geliefden, allemaal sterren en wensen die uitkwamen. Verlangens en begeerten tot leven geroepen door mijzelf, angsten en schaamte, vreugde, genot en liefde. Het ging maar door, soms dan deed het pijn maar zelf dat was fijn.

De Seksfee schonk mij genot en liet mij lijden, doch op een dag zou zij mij van al mijn verlangens en begeertes bevrijden. De dag dat ik ze allen vervult zal hebben en enkel het ultieme verlangen, de sublieme schoonheid overblijft. De Droom waar niet aan te weerstaan valt, Zij die is en altijd zal zijn. (Ik voel de Haar. Ze staat naast me en fluistert in mijn oor dat mijn liefdesbrief haar naar me toe heeft gebracht. Die liefdesbrief heb ik lang geleden geschreven en was als een van de eerste stappen die naar dit avontuur heeft geleid, naar de Seksfee in mij, naar de avontuurlijke en verleidelijke dame die steeds al mijn wensen vervulde en van mijn leven een schitterend liefdes verhaal maakte. Toen noemde ik haar Prinses Rozen, toen kende ik al haar Namen nog niet. Ondertussen is ze volwassen geworden en hoef ik haar maar bij en van haar Namen te noemen om haar als bij toverslag te laten verschijnen. (Laten wij dus even pauzeren, ons terugtrekken om dan het verhaal weer volledig binnen te komen en verder op avontuur te gaan in de heerlijke hoven der geneugten).

 

Mijn geliefde

Ik hou meer van jou dan van elk moment dat ik al heb meegemaakt omdat je elk subliem moment bent dat ik al heb meegemaakt. Je bent de liefde, de energie van het nu moment die alles levend maakt, die geen tijd over laat om er zelfs maar over na te denken. Je bent de directe ervaring van alle fijne momenten, de belevenis, het leven.

Je bent in de vreugde, je bent in het genot. Als ik triest ben en wanhopig naar je op zoek ben ben je ook bij mij, in mijn triestheid, in mijn lijden. Je bent de nectar die alle dingen vult zonder oordelen, zo lief als een onschuldige maagd vol van vreugde of zo verleidend als het meisje van plezier dat haar lichaam deelt met iedereen.

Is zij slecht of is zij de duivelin die je met haar mooie lichaam de verboden vrucht komt aanbieden?

Neen, zij is niet slecht, want ik hou van haar. Het is mijn drang naar haar, mijn verlangen naar haar nectar en haar heerlijke vruchten. Het is deze drang naar dat heerlijke gevoel die mij soms ook lijden brengt. Doch alles wat ik doe dat doe ik zelf. Dus ik zie je niet als een valse hoer. Ik zie je niet als de slang, neen je bent de meesteres van de liefde, een droomvrouw mooier dan alle aardse vrouwen. Je bent een wonder van de natuur want je bent perfect en klaar om al onze wensen te vervullen. Je kunt ons het ultieme genot schenken, de drug waar iedereen aan verslaafd is. Iedereen is op zoek naar jou, altijd, want jij bent degene die niemand kent. Je bent het onbekende, je bent mysterie en occultisme. Je bent de natuur, het instinct dat altijd curieus en onderzoekend is. De drang om te overleven en lief te hebben, de drang in ons die sterker is dan alle anderen.

(Prinses roze zat in haar spiegel paleis en las de liefdesbrief die Soholiah voor haar geschreven had, ze huilde van vreugde en haar tranen vulde de hemel met sterren van hoop. Uiteindelijk een ridder die haar roos gezien had. Ze zag een gouden slang die op reis was naar haar. Hoop vulde haar wezen en de knop van de roos opende zich. Ze opende de duur van haar tunnel die tot in het diepste van haar wezen leidde en de ster die zij was begon weer te schijnen. De Rozen dame was zo blij, met Soholiah 's liefdesverklaring dat zij een vlam naar Soholiah stuurde. Een vlam van liefde en van wilskracht. Een vlam die hem aan het denken zou zetten. En deze vlam kwam en verleide Soholiah hij werd verlieft op haar en samen vervolgden zij hun verhaal in het grote theater van de geletterde Seksfee).

Zij is het vuur wat alle harten verwarmd. Zij is het leven alsook de pijn en het genot dat dit leven voortbrengt. Zij is het eeuwige hitte die brandt in alle harten. (Huil en bevrijd jullie van alle smart, laat haar lachen en haar zelf zijn. Bemin haar maar probeer haar niet te veranderen of als goed of slecht te beoordelen).

Een lange weg staat je te wachten. Ik ben gekomen uit de toekomst om je te beminnen en hoop te geven. Je bent op de goede weg. Ik zal tot je komen door middel van boeken en kaarten. Maar vooral door middel van je verlangens. Je verlangen naar mij zal je leiden, je intuïtie en je liefde. Je bent een kunstenaar en de beelden die je geschapen hebt ben je nu aan het beschrijven. Laat je nu weer leiden van teksten naar beelden, visioenen van jezelf die je moet doorzien om mij te zien.

Haar woorden kwamen tot mij als in een trance en ik schreef zonder na te denken

Zij was het vuur wat in mij brandde, de Ram die de poort voor mij zou openen. Zij was de lente. Haar krachten waren de krachten van het vuur en van het leven. Zij was de passie die mij gaande hielt. Soms maakte deze passie mij gek en soms bracht zij mij in verrukking. Een verrukking voor haar, van wie ik het meeste hield. Maar na de verrukking kwam de eenzaamheid en het verlangen, ook zij hielde mij gaande. Maar waar ging ik heen, wat was het doel? Ik dacht weer teveel en vroeg me af of ik werkelijk naar liefde opzoek was?

Bekentenissen

Ik weet dat de wereld der verlangens mijn wereld is en dat ik nog veel te leren heb. Mijn fantastische fantasieën die tijdens het vervolg van dit toneelstuk aan bod zullen komen zijn tijdelijk maar noodzakelijk voor het juiste verloop van het verhaal. Doch het is een vrij theater en ik laat de Letterseksfee dan ook de vrijheid om haar boekje te buiten te gaan indien ze dit wenst.

(Ik moet alles vrijlaten en jullie dus ook. Dit boek is een vrij boek, men kan het in eender welke volgorde lezen, men kan er in reizen. Dus lees wat je wilt en ben wie je bent. Geniet van het theater in dit paleis voor gekken en weet dat het paradijs aan de Dwaas behoord of aan de Magiër die de toegang vind tot de smalle poort)

Ik heb geen schrik van elfen of feeën en vind het heel fijn om met hen te zijn. Ook de toverheksen jagen mij geen angst aan. Ik heb de Seksfee en de Letterfee in mij en laat ze bij deze vrij om hun theater op te voeren en zodoende onze geest, ons hart en ons lichaam te beroeren. Dat de Staaf van de magiër zijn weg mag vinden in de Graal van de Hogepriesteres zodat de Geliefden te samen kunnen komen en hun sappen laten stromen.

Heel veel plezier en genot, niets is voor hen te zot. Want zij zijn een Seksfee en een Liefdesengel. Zij zijn wie zij zijn en hun theater is fijn al wordt het soms wat raar, dan doen de personages bizar. Dan wordt de hemel een hel en verliezen de Engelen het spel.

Doch alles is mogelijk en alles mag en uiteindelijk krijgen de Engelen het gezag. Ja zij krijgen steeds weer de overhand en brengen ons zodoende weer naar dromenland. Ze zingen voor ons en vermaken ons met mooie muziek. Zij dansen en drinken van hemelse wijn en maken zodoende van hun toneelstuk een waar festijn. Een toverfeest zonder weerga, een spectaculair en betoverend gebeuren wat iedereen meevoert met het schip der gekken naar een andere realiteit, een betere en fijnere realiteit in een wereld waarin we allemaal gek mogen zijn en gek mogen doen. Een wereld die zo hart als een zweep is of zacht als een zoen. De wereld van de Letterfee, het theater van de Seksfee en het gekkenhuis van dokter Soholiah.

De Letterseksfee en Haar Garderobe

Fee keek om zich heen, het licht beviel haar, de heerlijke leegte die haar van binnen en van buiten vulde, het niets dat zoveel was dat het alles kon zijn. Wat was ze blij dat ze er was, dat ze een beetje liefde en een beetje energie kreeg. Dat er iemand was die om haar gaf en haar niet veroordeelde voor wat ze deed. Ze keek naar zichzelf en zag hoe mooi ze was. Ze bewonderde zichzelf nogmaals en kwam tot de conclusie dat ze er als een godin uitzag, een vrouw waar geen enkele man nee tegen kon zeggen. Ze vroeg zichzelf af in welke kleur dat ze deze keer weer eens te voorschijn zou komen en keek tussen haar jurken en rokjes, haar sexy ondergoed en de vele andere kleding die als uit het niets te voorschijn kwam. Ze was dolgelukkig maar ze wilde meer, ze verlangde naar een volledige beschrijving. Ze wilde zichzelf leren kennen door middel van mij en wachtte vol ongeduld de tijd af dat ik haar weer vorm zou geven en beminnen.

 
SEO by Artio