De Scharlaken Dame Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zondag, 23 september 2018 10:43

(Soholiah word langzaam aan wakker uit een mooie lange droom en begint met het schrijven van een toneelstuk waarin droom en werkelijkheid als teerbeminde elkander vinden)

Het was fijn om te dromen ik wou dat ik nu in dromenland kon zijn opzoek naar mijn ster. Maar dromenland was in mij en deze ster ook, doch zij was ook in deze wereld ze wachtte daar ergens op me. Ze was misschien zelf ook wanhopig op zoek naar de liefde van haar leven. Wanhopig! Waarom wanhopig zijn er is niets om wanhopig over te zijn. Ik kan elke dag iemand tegengekomen, het leven is vol met kansen dus laten we het er beter vol goeie hoop van maken en hoop is ook liefde, maar ook geloof, geloof in het positieve. Ik geloof in de liefde, ik hoop met heel mijn hart en heb spijt van al mijn eigen smart. Ik ben een aansteller en moet heel veel aan mijn gedachten, gevoelens en daden veranderen en dan zal ik haar vinden. Dan zal zij als bij toverslag verschijnen.

Positieve gedachten en wensen zouden de poort naar haar paleis opendoen.

Wanneer ik in angst was en slecht over mezelf dacht, wanneer ik me liet gaan en me het allemaal niets meer kon schelen om daarna vol schaamte weer de realiteit binnen te treden, schaamte! Ik kon niet vol schaamte voor haar verschijnen. Ik moest een fiere prins worden die het waard was om haar te huwen. Ik moest heerser worden over mijn eigen bestaan en ook over mijn eigen droomwereld. Het hing allemaal van mezelf af. Ik kon al mijn demonen verslaan als ik wilde had ze gezegd. Ik was een strijder van het licht maar mijn licht was verdronken, verdronken in het verleden, verdronken in gevoelens van eenzaamheid, van spijt en van verlangen. Verdronken in gevoelens van minderwaardigheid en de angst het nimmer aan te kunnen, het op te geven. Verdronken in lusten en verlangens, verdronken in dromen. “Je bent niet dood Soholiah je bent alleen verdronken” had ze me verteld. Ze had gekke dingen gezegd en allerlei verschillende vormen aangenomen.

Ik dacht aan haar en zag haar gekleed in een prachtige rode jurk. Zij was de scharlaken dame (de dame in het rood). De duivel en de verleiding. Misschien was zij wel een succubus, een duivelin die mij elke nacht leeg kwam zuigen om mij dan weer achter te laten als een zombie met als enig verlangen haar. Waar was ze, ik voelde mij zo alleen. Ik deed mijn ogen dicht en zag haar, ze wenkte me op een hele sexy manier waar je als man geen nee tegen kunt zegen of toch wel? Was zij wel de Hogepriesteres, had zij nog andere kleuren. Ik pakte mijn zwaard en riep heb jij ook nog andere kleuren, ze keek me aan en haar ogen flikkerden van woede. Wat vind je deze kleur niet aantrekkelijk? Jawel te aantrekkelijk zelf. Ik sta in vuur en vlam voor jou maar het is alleen fysiek, ik zoek de liefde ik zoek de hogepriesteres, weet jij waar ik haar kan vinden? Natuurlijk weet ik dat, maar je zult haar nooit vinden, je zult voor altijd mijn slaaf zijn of je dat nu wilt of niet. Ha ha ha lachte ze, waarna ze als een tijgerin op me sprong en me vastklemde met haar klauwen en haar borsten op mijn gezicht legde. Nu nog steeds geen zin tovenaartje? Voel hoe nat ik ben zei ze terwijl ze met haar natte kut over me heen wreef. Ik kon er niets meer tegen doen. Ze verkrachte me uit alle macht, het was haar gelukt. Ik kon me niet bevrijden en viel uitgeput neer toen ik klaarkwam. Maar ze stopte niet, ze nam mijn penis in de mond likte het sperma er vanaf en zei dat ze hem op ging eten als ik niet snel weer een stijve had. Ik wilde me uit de voeten maken maar toen beet ze. Het deed enorm veel pijn ze hield mijn penis omsloten in haar mond en zoog uit volle macht. Toen begon ze er rustig met haar tong aan te likken totdat de pijn weg was en ik haar liet doen. Ze liet hem een beetje losser en begon naar boven en naar beneden te bewegen met haar bloedrode lippen. Het deed een beetje pijn want ze had hard gebeten maar het genot nam de overhand en ik kreeg weer een stijve. Ze ging door en pijpte me, ik voelde haar mond, haar tong en haar lippen die rond mijn penis heen en weer en op en neer bewogen. Speeksel, bloed en sperma, ze likte het op, ze likte me overal, ik had bang dat ze me op ging eten, ze zoog aan mijn tong, mijn lippen, ze beet me in de nek en in mijn tepels. Haar nagels scheurden mijn lichaam toen ze mijn penis weer in haar mond nam en met haar kont op mijn gezicht ging zitten. Likken, beffen of ik bijt en stik je! gilde ze. Ik deed wat ze vroeg totdat we allebei klaarkwamen en ik bewegingloos onder haar bleef liggen, vastgeplakt in het bloed en het sperma, te zwak om me te bevrijden. Toen hoorde ik haar ronken als een kat. Ze viel in slaap en ik ook.

Ik werd wakker maar ik was niet thuis ik zat opgesloten in een gouden kooi in een grot waar het heel warm was. Ik keek door de tralies naar beneden en zag dat er overal lava stroomde en begreep nu waarom ik het zo heet had. Ik was helemaal naakt en keek naar mijn lichaam wat bont en blauw, rood en beschadigd was. Waarom was ik niet thuis? Was deze droom nog altijd niet gedaan? In één keer vond ik het niet zo fijn meer in dromenland. Ik gilde:” Nadine, Amber kom me helpen alstublieft” maar ze kwam niet. Toen kwam de dame in het rood binnengevlogen, ja gevlogen ze had een soort van vleermuis vleugels met haken die uit haar rug kwamen. Ze vloog vlak bij me en zei: ” Nadine die wilt jou nog en eens meer mijn jong. Je bent een kind van de duivel Soholiah. Je bent nu ingewijd in de angst en in de pijn, in de verkrachting van al het mooie. Jou liefde is niet puur, jou liefde is alleen maar vuur. Je bent niet gemaakt voor te dienen, voor te houden van. Nee je bent een beest gemaakt om te nemen wat je toekomt. Gemaakt om al je verlangens te verwezenlijken. Als je sterk genoeg bent natuurlijk. De wet van de sterkste dat is de enige wet die bestaat, de wet van geld en macht. Trouw met mij Soholiah, dan leer ik je de zwarte en duivelse magie, dan zullen wij beiden over de aarde heersen en er een groot feest van maken. Een orgie van seks en drugs, zoveel coke en vrouwen als je maar wilt en je zult rijk zijn, stinkend rijk, het enige wat je moet doen is mijn orders opvolgen als je weer op aarde bent. Ik zal mijn dienaressen naar je toe sturen met berichten je gaat beroemd en machtig worden. Ha ha ha wat ben ik toch geniaal. Je gaat de nieuwe profeet worden ha ha ha ha. De profeet van het carnaval van de dood, de joker, de heer en meester der magie, dat is toch wat je wou dwaas. Ha ha ha meester Magiër Soholiah, leider van het vuur der verlangens, verkrachter van vrouwen en meisjes. Door en door slecht ga je worden, slecht, rijk en machtig ha ha ha ha”. Toen ze dit gezegd had deed ze de deur van mijn kooi open en greep me vast. Ik voelde haar warme naakte lichaam toen we wegvlogen en zelf al haatte ik haar zo, toch had ik zin om haar te nemen. Dat deed ik terwijl zij me wegvloog naar een land waar ik nog nooit geweest was of toch wel? Ik herkende het land toen er niets meer was, helemaal niets. Ik was weer in het niets, hier was ik al geweest. Toen liet ze me vallen of beter gezegd stootte me van zich af. Ik viel en viel en viel naar beneden, naar boven, naar links of rechts. Ik wist het niet en er kwam geen einde aan totdat ik thuis wakker werd.

Ik stond op en werd rustig wakker terwijl ik mijn koffie dronk en mijn eerste jointje rookte. Daarna ging ik wandelen met mijn hond, een grote Duitse herder die Maantje hete en heel lief was maar wel een beetje wild en enthousiast. Toen deed ik de afwas en waste al het negatieve van me af. Waarna ik naar boven ging, naar mijn kamer waar ik wat schreef en toen besloot om een beetje gitaar te spellen, wat te zingen voor mijn geliefde, de liefde, misschien zou ze komen en me vullen met positieve dromen. Misschien zou ze me helpen met het bestrijden van mijn demonen. Zij was de enigste die ik volledig vertrouwde ze kende me door en door, mijn goeie en mijn slechte kanten en zou me ook deze uitspatting, deze verkrachting van haar liefde vergeven. Of het goede, het positieve resultaat van het bestrijden der innerlijke demonen aanmoedigen en me uitleggen hoe ik dat moest doen. Ze zou me steeds weer een kans geven en klaar voor me staan met haar onvoorwaardelijke liefde. Ze zou me helpen en Engelen en Gidsen naar me sturen. Alleen zij kon het goede in me wakker maken. Omdat ze van alles iets goed maakte.

Een demon is alleen maar een demon omdat jij dat toelaat. Omdat jij dat bewust of onbewust wilt, omdat je deze demonen nog reden geeft tot bestaan in jezelf, omdat je deze demonen nog voed met de energieën waar zij gek op zijn en omdat jij je nog steeds voed met energieën waar je gek van word. Voed je geest met liefde en positieve gedachten, begrip voor de demonen in jezelf, help ze in plaats van ze te beoordelen en te zeggen dat ze duivels zijn. Laat hen weten dat ook zij op een dag Engelen van Licht en Liefde kunnen zijn. Transformeer ze sublimeer ze. Alles is liefde alles is goud. Ik heb het toch gezegd, een demon kun je zo in een Engel veranderen als je wil. Speel nu je mooiste liefdeslied voor mij dan kom ik bij je en dan maak ik je vrij.

Ik zong een lied dat ik heel vaak zong maar het contact was niet sterk genoeg om haar te laten verschijnen dus pakte ik mijn stapeltje tarot kaarten en trok er één. Het was kaart nummer 16, de Toren. Toevallig dacht ik net ook aan een toren, een toren van macht en rijkdom een toren waarin je gevangen zat. De toren van de rode dame, de toren der duivelse materie. De toren van de vleselijke lusten, een toren met hoeren en drugs, eten en drinken, alles wat je maar wil en hoe hoger je in die toren zit hoe meer macht je heb en helemaal van boven zit de scharlaken dame op haar troon behangen met juwelen, met als enige kleding een rood jurkje en een paarse schal.

(Ze zag er heel onschuldig uit en lachte vriendelijk naar me).

Soholiah oh Soholiah wat ben ik blij dat je zo snel gekomen bent zei ze. Kom je me bevrijden uit deze toren. Je hebt gelijk het is niet fijn om gevangen te zijn in rijkdom, in genot, in eeuwigdurende spelletjes die me niet meer vermaken. Ik ben mijn taak zat en wil iets nieuws net zoals jullie allemaal. Jij proeft van mijn vruchten en raakt er aan verslaaft. Maar ik ben er zo aan gewent dat het me niets meer doet. Ik kijk net als jij naar de sterren en zie het grote oog. Het oog van God, het Goddelijke oog. Dit oog is sterker en hoger dan jou en mij en kan ons beiden op elk moment vernietigen het is het oog van de waarheid en de waarheid laat alle leugens verdwijnen. De waarheid brengt alles aan het licht. Wat zie je Soholiah met je oog van licht, wie ben ik voor jou als je diep vanbinnen in jezelf kijkt. Wie ben ik voor jou als je verder kijkt dan de seks en materie, verder kijk dan mijn mooie lichaam en jou lul. Wat ben ik dan, niets, voorbijgaand genot, tijdelijke schijn, een hoer, een succubus die je leegzuigt, de slechtste der vrouwen. Je haat de vrouwen Soholiah geef het maar toe. Je vrouw heeft je verlaten en alles is de schuld van de vrouwen. Je oog van licht is een oog van vuur geworden. Het al vernietigende oog en dit oog heeft alles vernietigt en nu sta je daar alleen met als enige hoop een ster.

Je bent zielig Soholiah ik heb het gisteren al gezegd, vergeet je ster je zult haar nooit vinden kom bij mij in mijn toren dan kunnen we profiteren van wat we wel hebben. Trouw met mij, trouw met de materie en ik beloof je grote rijkdom. Op aarde zul je niet in een toren wonen maar in een paleis samen met mij en we zullen vrede brengen op aarde. Klinkt dat al beter, wat zeg je ervan? Ja dat klinkt al beter maar ik ben niet dom en heb je spelletjes wel door daarnet wou je uit de toren en nu wil je mij in de toren, dat klinkt verdacht en kijk zie je het grote oog daar boven niet, het oog van de liefde, dit oog is mijn ster, en deze ster is mijn geliefde en mijn geliefde weet en ziet alles en ik heb haar mijn trouw belooft! Ha ha mooie trouw, ik heb je gisteren helemaal te pletter geneukt. Dat heeft ze me vergeven, ze vergeeft alles, zelfs jouw zal ze vergeven want ze houd van iedereen ze heeft me gezegd dat ik iedereen die ik tegen kwam, die ik kon helpen of die mij hielpen op mijn weg naar haar hemels paleis mocht meenemen. Is dat waar dat kan toch niet waar zijn? Het is een priesteres van God en ik ben een duivelin. Zij zal mij nooit in haar hemels paleis ontvangen. Haar oog van licht zal me vernietigen aan de poort. Je bent een dromer Soholiah, jou zullen ze ook vernietigen. Kom veilig in mijn toren alstublieft.

Ten eerste het is niet veilig in uwen toren en ten tweede ben ik een dromer en wil ik blijven dromen. Ik ben de koning van dromenland, omdat dit mijn dromenland is en jij bent de prinses opgesloten in mijn rode toren. Jou meester is de duivel die je verkoopt als een hoer, de duivel is in jouw net zoals de duivel gisteren in mij was, hij was bij ons in ons ondergrondse paleis van bloed en sperma. Hij is daar, hij spreekt tot onze verbeelding. Alles in deze wereld spreekt tot de verbeelding en ik spreek je vrij want ik ben de koning. En de Duivel en de Hogepriesteres dan? Ik heb geen angst van de Duivel, nog van het Oordeel en de Hogepriesters is de liefde en zal van je houden net zoals ik doe. Je vergist je je bent niet alleen een seks object je bent veel meer en ik zou graag in een Aards Paradijs met je leven en je vergeven maar eerst moeten we het paleis der liefde, het hemelse paleis van mijn geliefde vinden. Zij zal ons helpen en met jou aan mijn zijde zullen we onverslaanbaar zijn, kom met me mee ik zal je beschermen tegen de Duivel. Wees niet bang, ik ben Soholiah, meester magiër, heerser der elementen. Ik geloof je niet, geen enkel mens, geen enkele dwaas is zo snel meester magiër geworden. Ik zal het je bewijzen zei ik, kijk naar boven, zie je dat oog van licht daar dat is mijn naam, dat is de waarheid en hij die de naam van het oog kent heerst over zijn krachten ha ha ha. (De naam is Soholiah zei ik en vernietigde met mijn oog van licht de toren, de rode dame vloog op het laatste moment naar buiten). Geloof je me nu prinsesje (vroeg ik)? Ik ben geen prinsesje en ik geloof je, ik zal je helpen op je weg naar je geliefde maar weet dat ik van de Duivel ben en dat hij mij op ieder moment kan kommen halen. Ik zei toch dat ik genen bang had, laat hem maar komen dan kunnen we nog eens lachen. Oké meester Soholiah. Ah dat klinkt al beter maar zeg maar gewoon Soho hoor. Idioot het was maar voor de grap je bent nog lang geen meester, je bent gewoon een goochelaar, een meester zou gelijk naar het hemelse paleis vliegen. ik ben niet dom hoor. Aha het is daarom dat je in een toren zat mannen te verleiden. Ja en wat voor idioten komen daar op af hè.

En zo ging het maar door, ze was eigenlijk best wel grappig en ook helemaal niet meer agressief ze trok haar vleugels in en kwam naast me lopen. Ze pakte mijn hand en keek me in de ogen. Soholiah hou je echt van me?

Ja ik houw van je, vertel me je naam alstublieft

en toen fluisterde ze haar naam in mijn oor.

Satinne, ik heet Satinne.

 

 

Magische tarot kaarten

Ik kwam weer tot de realiteit. Ik had de kaart van de toren stevig in mijn handen. De tarot kaarten waren inderdaad een goede hulp bij het oplossen van problemen in dromenland, daar kwamen ze tot leven en spraken tot je. Ik stopte de kaart terug tussen de anderen en vroeg me af of ik er nog één zou trekken. Dit waren geen gewone kaarten dit waren magische kaarten, poorten naar de wereld van het onbewuste. Wat had de Hogepriesteres met mijn kaarten gedaan? Eerst de zot die op mij leek dan de magiër en nu de toren en natuurlijk zij zelf de hogepriesters en de ster.

Ik bekeek mijn kaarten en zag tot mijn verbazing de witte en de zwarte dame en alle andere personages uit mijn dromen. Ze keken me aan vanuit mijn tarot. Ik stopte snel mijn kaarten weg want ze leken levend te worden. Het was al laat, dus ik ging nog snel even naar beneden om wat te eten en een sigaretje te roken. Daarna ga ik waarschijnlijk een film kijken of slapen. Tot morgen dan zal ik weer over mijn dromen vertellen aan mezelf en iedereen die dit ooit leest. Dan zal ik vertellen over mijn verlangens en mijn diepste geheimen over mijn zwarte en mijn witte kanten.

Kom dan zal ik je de kaarten leren lezen en de krachten leren gebruiken. Kom dan zal ik je laten zien dat zwart wit is en wit zwart. Tot morgen vrienden en welkom in het spel des levens. Droom maar, droom maar lekker allemaal. Binnenkort zullen jullie dromen waarheid worden. Jullie diepste angsten en grootste wensen zullen werkelijkheid worden. Jullie dromen zullen je belonen of een nachtmerrie van jullie leven maken.

(ha ha ha ha lachte Soholiah de dwaze Profeet en zijn vriendinnetje Satinne lachte na hem. Tot vannacht dwazen gilde Nadine waarna alle aanwezigen begonnen met lachen. Het leek wel of ik me in een heksenkring bevond. Padenstoelen met witte rode en zwarte vlekken verschenen als bij toverslag ter plekke waarna de toverheksen deze bereden als gekken. Ik stond versteld van het schouwspel in het theater van mijn verbeelding en wilde niet luisteren naar een geschifte dokter die zei dat ik me in een gekkenhuis bevond en dat Nadine en compagnie niet bestonden).

Share
 
SEO by Artio