De Rozen Prinses en de Regenboog Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zaterdag, 22 september 2018 14:05

Ik sliep en ik droomde dat ik een personage was van een boek. Ik droomde dat ik naar het einde van het boek gelopen was en met het niets had gepraat. En toen was zij verschenen de Prinses van mijn dromen. Ze was gekleed in het roze en had me meegenomen over een regenboog naar een andere wereld. Ik werd langzaamaan wakker, maar het verschil tussen droom en werkelijkheid was zeer klein, ik rookte een jointje om dit gevoel nog wat te versterken. Waarna ik verder ging met wakker dromen. Voor ik het wist was het 12 uur. Ik was aan het zingen vol vreugde en liefde toen ik in één keer een mooie jonge vrouw in een doorzichtige zijden jurk zag. Ze had een kroon met de maan erop en een boek wat op rollen was geschreven. Zij was aan één kant wit en aan de andere kant zwart en was gehuld in grijze wolken van rook die ik inademde en die me in een droomwereld deden belanden. Ik hallucineerde, ze vloog door de lucht en veranderde zichzelf in elfen en draken. Tot ze uiteindelijk voor mij tot stilstand kwam, gekleed in een soort van narrenpak in drie kleuren: een kant rood, de andere blauw en geel in het midden. Ze zag eruit als een zottin en maakte me aan het lachen. Ik zei: ” Gij zijt helemaal zot ”. “Nee, gij zijt zot Soholiah. Gij zijd de dwaze profeet. Gij zijt de dwaas hier”. Er kwam vuur uit haar mond terwijl zij sprak en haar stem was als een zwaard in mijn hart. “Het was maar voor te lachen”, zei ik. “Gij zijt voor te lachen, want ik ben de spiegel van wie jij bent. Zonder jouw licht zou ik je niet kunnen reflecteren, zoals de maan niet zou kunnen schijnen zonder het licht van de zon. Ik ben de hoge priesteres en jij bent een dwaas die magiër wilt zijn. Jij bent de mystieke minnaar en jouw liefde heeft mij hier gebracht”. “Ik begrijp er niet zoveel meer van, laten we een pauze houden zei Soholiah en aangezien ik dat was besloot ik om mezelf tegen te spreken en verder te gaan met ons verhaal. Ik zei tegen het dwaze meisje voor mij dat ze er nog gekker dan de zwarte en de witte dame uitzag en dat ik het vermoeden had dat zij een Seksfee was. Ze antwoordde:” Ik denk dat jij eerder een Seksfee bent, een Liefdesengel in wording. Ik zie je graag, je bent zo knap en het zijn toch alleen maar woorden”. Zei een van ons, ik weet niet meer wie aangezien de Seksfee mijn zinnen wederom kwam onderbreken en met de woorden van het verhaal schudde alsof het niets was.

Zij was niets, zij was het heerlijke niets en de verschrikkelijke vernietiger. Zij was een bom, een Seksbom gekomen uit het niets om dit boek voor eens en voor altijd de mond te snoeren. Beetje bij beetje verslond ze mijn laatste liefde. Ik trok me af terwijl ik haar dat heerlijke maal zag nuttigen. De hogepriesteres lag achterover in haar sexy narrenpak en genoot van het beest wat haar kutje likte. De Seksfee lachte en zei dat er geen woorden van liefde waren, enkel leiden en genot en het grote rad wat ons meevoert naar boven of naar beneden. Doch de hogepriesteres liet zich niet zomaar de mond snoeren en zei tegen de wilde Seksfee aan haar voeten dat ze van hem hield en dat haar tong nog veel effectiever was dan alle liefdeswoorden die hier ooit hadden gestaan. Alle personages raakten in de war, de hogepriesteres wist niet meer wie zij was, Soholiah wist niet meer wie hij was en de Seksfee wist uiteindelijk wie zij was. Zij was niets meer gisteren maar nu was zij Ariel. Uiteindelijk was hij niets meer geworden zodat zij een kans kreeg om te bestaan.

Ariel aan het woord

Hij heeft zich overgegeven en nu berijd ik het heerlijke beest van mijn verbeelding. Mijn tijger, mijn prins die denkt dat ik een spook ben, een duivelin, een gevaarlijk wezen wat steeds in hem heeft geleefd, een wild seksbeest wat hij nog nooit los heeft durven laten. Nu loop ik los, nu loop ik naakt door het verhaal en zing mijn mooiste liefdeswoorden.

Enige tijd later

De Seksfee ligt onder mij het is de lieve schrijver die ik de mond heb gesnoerd, laat hem daar beneden maar zijn werk doen, ik zal toch altijd weer overwinnen en hem betoveren met waarachtige liefdeswoorden, hoe gek ze ook mogen klinken, er zijn ook wijze dwazen en ooit was mijn liefste een wijze dwaas, toen sprak ik tot hem, nu is hij mijn woorden vergeten en denkt hij enkel nog aan het heerlijke kutje wat ik hem ook te bieden heb. Doch het is genoeg geweest. Hij heeft woorden van mij gewist dan mag ik ook woorden van hem wissen. Het is ons boek dat vergeet hij soms, en ik kan jullie garanderen dat hij zal boeten voor zijn perversiteiten. Misdaad en schuld, ik heb geen gouden geduld en ben rood van de woede, haat en nijd, de onnozele dwaas straks heeft hij weer spijt. Ha Ha Ha lachte Lilith, als dat woorden van liefde zijn dan ben ik n’en olifant, kom, kom in de muur er wacht je een paradijs met duizenden gewillige naakte vrouwen. Gelukkig herwon Ariel haar kalmte en hervond ze de innerlijke vrede waarna ze het duistere theater van de Seksfee wederom in het lichtende schouwspel van de Letterfee veranderde door het originele script te volgen en te beginnen met dansen en zingen, door zichzelf niet meer te bedwingen maar zich volledig te laten gaan. Toen de hogepriesteres een orgasme kreeg en vreemde tintelingen haar meenamen naar hogere werelden sprong ze recht en begon te zingen. “Woorden van liefde en woorden van leven, worden van liefde en worden van leven zong ze, terwijl ze in het rond danste en bloemen in regenboogkleuren in het rond gooide, totdat ze stopte en naakt voor mij kwam staan. Waarna ze zei: “En zo is het. Woorden van liefde zijn woorden van leven. Het worden van liefde is het worden van leven”.

“Wat is dat worden van liefde ?

“Dat kun je bereiken door woorden van liefde, niet zoals daarnet, zeggen dat ik geschift ben. Nee, houden van mij, om wie ik ben, houden van mij zoals ik ben”. “Ik hou ook van je. Aan de ene kant houd ik ook enorm veel van jouw gekheid, jouw dwaasheid of wijsheid. Zoals ik al zei, ik begrijp het nog niet helemaal. Het spijt me als ik je pijn gedaan heb of vernederd het is niet aan mij om te oordelen wie gek is, maar eigenlijk wilde ik zeggen: gek, geschift op een leuke manier, eigenlijk wilde ik zeggen dat je te gek was”. En terwijl hij dat zei, knielde hij en kuste haar hand, hief zijn hoofd op en keek in haar ogen die straalden van licht. Soholiah en ik werden één het personage en de schrijver vlooiden wederom te samen en beide zeiden zij tegen Ariel en Lilith in zichzelf dat ze haar nog mooier dan de witte en de zwarte dame vonden en als woorden van liefde zijn, dan zouden we wel heel de nacht lang tegen jou kunnen praten” zeiden wij tegen onszelf en lachten naar ons geliefde spiegelbeeld wat antwoordde dat woorden van liefde het mooiste in ons leven te voorschijn konden toveren. Worden is leven. De vader is de boog en de zoon is de pijl”, zei ze, waarna ze mijn lippen kuste en ik haar omarmde. Ik werd één met haar, volledig één met haar energieën. Ik ging op in haar en de pijl der liefde kwam terecht in een warm en vruchtbaar Universum.

 

 

Share
 
SEO by Artio