De Rode Toren Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
dinsdag, 09 oktober 2018 11:35

Tijdens de reis van Soholiah, de dwaas die magiër wilde worden, kwam hij in diepe wouden en langs fijne stranden, bezocht hij mooie eilanden en ontmoete hij steeds weer de geliefde van zijn dromen. Doch met de tijd verwilderde hij en werd het steeds meer een jacht, een wild beest ontwaakte in hem en zijn muze bereed hem in de vorm van allerlei dieren en andere wezens die hijzelf niet voor mogelijk had gehouden. Hij kon steeds vaker bij haar zijn omdat ook hij langzaamaan zijn vorm begon te verliezen en één kon worden met haar door middel van alle vormen die aanwezig waren in het oerwoud der passies wat hij voor zichzelf had opgericht.

Hij dacht aan een theater waar hij ooit was geweest. Het bevond zich helemaal van boven in een vuurtoren die een fel rood licht uitstraalde wat van verre te zien was. Elke kapitein wist wat dit licht betekende maar sommigen lieten zich wel eens verleiden door hun bemanning om er toch naar toe te gaan.

Toen herinnerde hij zich ineens dat dit allemaal geen droom was en dat hij zich daadwerkelijk op een eiland bevond in een denkbeeldige wereld, een oerwoud van mogelijkheden, het welke soms zelf de vorm van een ultra moderne stad kon aannemen. Hij dacht terug aan de stad en aan de rode toren en een duister verlangen werd herboren.

Toen herinnerde hij zich dat deze stad zich niet in het licht bevond zoals het paradijs wat uit oerwouden, zeen, rivieren en eilanden bestond en waarin hij nu vertoefde. Een oude trein kwam recht door het bos aanrijden en een jonge dame met een rood mini rokje, een rood topje en prachtige donkerblonde haren vroeg hem of hij met haar naar het verleden wilde gaan en genieten van zijn bestaan in een andere werkelijkheid.

Hoe is het daar vroeg hij terwijl hij in haar mooie ogen keek en haar volle lippen bewonderde. Dat zul je wel merken als je daar bent antwoordde zij waarna ze zich omdraaide en zich vooroverboog zodat hij haar billen heel goed kon zien waarna ze nonchalant de trein binnen stapte.

Soholiah die ondertussen in een wild beest veranderd was kon de drang in zichzelf niet meer de baas en sprong de trein in aangetrokken door haar lekkere kontje. Het verlangen naar haar kutje was zo intens dat hij de dame in het rood vastgreep, haar rokje omhoog deed en haar slipje uittrok met zijn tanden terwijl hij haar billen en haar mooie slanke benen met zijn nagels bewerkte.

Hij keek naar zijn prooi en gromde terwijl hij zijn kloppende penis bij haar naar binnen bracht. De trein was ondertussen op volle toeren en ook hij nam de rode dame als een trein met een rond draaiende op neergaande beweging die hen beide al spoedig naar hun bestemming bracht.

Hun liefdesspel duurde de gehele reis aangezien de dame in het rood allerlei magische middeltjes had die ervoor zorgden dat het maar bleef duren en zoals altijd verloor hij het verschil tussen droom en realiteit en belande hij op het schip van zijn verbeelding met de geliefde van zijn dromen. Het uitstapje met de trein was fijn, de oversteek met de boot nog beter. Overal genoten zij van elkaar en zo ging het maar door en door totdat zij de stad bereikten en Soholiah en Satinne als twee ronkende katten klaarkwamen in elkanders armen.

Klik hier voor meer beestachtige (pornografiche en erotiche) avonturen

Share
 
SEO by Artio