7 Achaiah/Geduld Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo en Michy   
dinsdag, 20 maart 2012 20:02

alt

Alle personen die geboren zijn in de periode van 21 tot 25 April bezitten deze Engelenessentie en Iedereen kan haar ontwikkelen. Bovendien is ACHAHIAH/Geduld ook sterk aanwezig op de volgende 5 dagen : 27/3, 9/6-10/6, 24/8, 5/11 en 15/1 

De essentiële energie die ACHAIAH je kan schenken is het geduld, een deugd die je in vele situaties van dienst kan zijn. Zij kan je helpen om de tijd te nemen om na te denken, te kijken en de mogelijkheden te overwegen vooraleer je actie onderneemt. 

Zij geeft het begrip, want wanneer men de tijd neemt en rustig alles wat gebeurt observeert kan men de grootste geheimen ontdekken en de kosmos, de natuur en haar wetten doorgronden.

ACHAIAH helpt je om de kleine dingen des levens te begrijpen 1 voor 1 en dankzij het geduld dat ze je schenkt begin je beetje bij beetje het grote geheel te zien.

Dankzij ACHAIAH kan je de moeilijkste werken verrichten en nieuwe wegen openen. 

Blijf alert want ACHAIAH zal je alle geheimen des levens ontsluieren wanneer je er voor openstaat en al haar wijsheden 1 voor 1 integreert en zo hetgene dat alles te samen houdt leert ! Dan zal je het geheel klaar en duidelijk zien en weten dat Liefde de nectar is die alles levend maakt !  

Kalmte en doorzettingsvermogen behoren ook tot de eigenschappen die je dankzij haar kunt ontwikkelen. Dankzij het gouden geduld van ACHAHIAH kan je zelfs nieuwe ontdekkingen doen, nieuwe dingen uitvinden, prachtige kunstwerken maken, literaire werken schrijven en bovenal genieten van het kunstwerk des levens!

alt

Mensen die onder haar sterren geboren zijn hebben vaak heel veel liefde voor de natuur, maar ook informatica en zelfs robots kunnen tot hun interesses behoren.

ACHAHIAH leert je de waarheid wanneer je alles wat er gebeurt in jezelf en om je heen observeert, het is op die manier dat zij je steeds weer iets bij leert !

ACHAHIAH geeft je de mogelijkheid om je innerlijke organisatie, je gevoelens en je gedachten te ontdekken en begrijpen zodat je op een bewuste manier gebruik kunt maken van je gedachten en kunt handelen vanuit je Hart. 

Zij geeft je het geduld om naar jezelf te kijken, over jezelf te denken en jezelf de Liefde en de tijd te schenken die nodig is om vooruit te gaan naar het doel van je bestaan.

ACHAIAH verruimt je bewustzijn en zorgt ervoor dat je je jezelf helder kunt zien en voelen zodat je kunt handelen in kalmte vanuit het diepst van je ziel. Zij brengt je de innerlijke rust die nodig is om de stem van je hogere zelf te kunnen horen.

ACHAIAH zorgt voor een Levende, stralende, intelligente en ontvangende mentaliteit die je van alle jaloezie en luiheid bevrijdt. Dankzij haar kunnen de dingen je iets schelen en zul je je nooit meer vervelen.

De Engel ACHAHIAH leidt je met geduld en precisie en geeft je een uitmuntende luciditeit, zij zorgt ervoor dat je je gemakkelijk uit kunt drukken op alle verschillende manieren : praten, schrijven, tekenen, muziek maken enz.

Zij geeft je de mogelijkheid om datgene wat je ontvangt te interpreteren naargelang je levensomstandigheden en je niveau en om deze kennis aan te passen en door te geven naargelang de levensomstandigheden en het niveau van de mensen om je heen. ACHAHIAH motiveert je om je kennis te delen met iedereen om je heen.

Dankzij ACHAIAH kun je gezellig met je vrienden en vriendinnen filosoferen en zo rustig allemaal iets bij leren. Zij geeft je de nodige curiositeit om verder te leren over alles wat nuttig is en bijdraagt aan je evolutie.

Zij laat je zien hoe belangrijk vrijheid is ! Wees dus vrij en laat iedereen om je heen vrij, geef goede raad maar word nooit ongeduldig of kwaad !

Het leven heeft zoveel moois en lekkers te bieden en soms is het moeilijk om te kiezen vraag dan raad aan ACHAHIAH in plaats van je in gulzigheid te verliezen.

Iedereen heeft iets te geven en allen te samen kunnen wij in overvloed leven !

Sta open voor de vele mooie cadeaus die de ACHAIAH je zal schenken, wees geduldig want je zult ze allemaal krijgen. Probeer niet alles tegelijkertijd te bezitten en wees niet jaloers op de  mensen om je heen, want wij zijn allemaal 1 !

De engelen geven ons elke dag hun energieën of wij er nu iets mee doen of niet, of wij nu slecht zijn of goed, zij oordelen niet en staan altijd voor ons klaar ! Hun geduld is oneindig en hun Liefde zonder voorwaarden. Zij hebben alle tijd van de wereld omdat zij weten dat wij uiteindelijk allemaal onze ster zullen ontdekken en weer 1 zullen worden met ons Goddelijke zelf.

Dat is het gouden geduld van ACHAIAH, het geduld om iedereen de tijd te laten om te evolueren en te leren. De Liefde en het vertrouwen dat ervoor zorgt dat wij vrij en zonder angst kunnen zijn omdat we weten dat alles uiteindelijk toch goed komt.

Heb Geduld maar wees niet lui, werk rustig voor het goede en laat je niet gaan want alles wat je wilt komt eraan ! Alles op zijn tijd in rust en vredelievendheid.

Kortom met het geduld, het doorzettingsvermogen en de kalmte van ACHAHIAH is men tot alles in staat en kan men bovendien het hoe en waarom van dit alles ook nog eens te weten komen.

Als je de dingen wilt begrijpen zul je ze begrijpen, maar soms is het makkelijker om niets te weten en al deze dingen te vergeten zodat je rustig verder kunt gaan met je dagelijkse bestaan. Deze keuze is steeds geheel aan jou, ter goeder trouw.

Affirmaties :

~~~~~~~~~~

*Dankzij ACHAIAH kan ik rustig ontdekken en geduldig mijn missie voltrekken.

*Ik neem waar, ik ben oplettend, geduldig en kalm.

*Dankzij mijn gouden geduld ontsluiert de natuur mij al haar geheimen.

*Dankzij het geduld en het waarnemingsvermogen van ACHAHIAH is alles steeds nieuw en elke dag weer een ontdekking die meer begrip schenkt.

*Dankjewel ACHAIAH !

alt

Michy's channeling : ACHAHIAH

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik ben de engel die je vrede brengt onder moeilijke omstandigheden. Ik ben de kracht die in je schuilt om van alles wat er in in je leven gebeurt steeds het beste, steeds het mooiste te maken.

Ik toon je hoe alles één is... Hoe we één zijn met de natuur, maar ook met alle mensen om ons heen. Mijn kracht geeft je de inspiratie om mensen te begrijpen, te steunen, te helpen en een luisterend oor aan te bieden wanneer ze dit nodig hebben.

Ik werk samen met jou via de stem je hart, via het oprechte medeleven dat van je uit kan stralen wanneer je dit toelaat. De kracht die je via mij ontvangt leert je om met de ogen van medeleven naar de wereld te kijken, waardoor we er samen stukje bij beetje een fijnere, mooiere plaats van kunnen maken.

Samen werken we aan de opening van het hart : niet alleen van jezelf, maar ook van eenieder die je ontmoet. Samen brengen we rust en vrede waar disharmonie heerst, brengen we mensen hoop en een schouder om tegen te rusten.

Hierin ligt jouw levenspad, datgene wat jou voldoening brengt en je Ziel in vreugde en blijheid laat zingen. Samen leren we, jij en ik over de natuur, de mensheid en vooral over Liefde en harmonie.

Roep me aan wanneer je het moeilijk hebt, samen zullen we de wolken weer laten verdwijnen. Want niets op Aarde is ooit eeuwig, en ik kan je hart terug vullen met hoop wanneer alles verloren lijkt.

Ik breng je de visie die nodig is om alles te overkomen en steeds in liefde en wijsheid verder te gaan. Samen bouwen we aan een wereld van Liefde voor iedereen. Ik ben er voor je en vergezel je steeds. Roep me aan en mijn hulp zal steeds aanwezig zijn.

We zijn allen geliefde kinderen van God, we zijn allen één. Ook al hebben jij en ik een andere vorm, toch zijn we één en dat zullen we altijd zijn.

Ik ben ACHAHIAH, de Engel die je de gave van compassie brengt.

 

 

Channeling: Gebed aan ACHAHIAH

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Laat er Liefde zijn

voor alles dat we hebben

gecreeerd

Laat er Liefde zijn

voor de overvloed

die ons steeds omringt

Laat er Liefde zijn

voor de pracht

die de wereld ons toont

in al zijn beweeglijkheid

Laat er Liefde zijn

omdat we niet zonder kunnen

En omdat God er één van Liefde is

Die ons enkel schenkt

waar we diep vanbinnen

mee bezig zijn

Datgene waar onze focus

op gericht is

zodat we begrip verkrijgen

van de Liefde

die in ons allen straalt

Laat er Liefde zijn

voor dit begrip

Zodat liefde

overal op Aarde

haar wonderen

kan verrichten

Michy 07/12/11

alt

 

Deze lezing is in Liefde astrologisch berekend, uitgewerkt en beschreven door Fengo, de channelings zijn uitgevoerd door Michy. We wensen jou een magische kennismaking met de gaven en krachten van je geboorte-engelen. Weet dat een Engel steeds bij je zal zijn en je zal leiden wanneer je haar hebt aangeroepen, want daarom zijn ze ook bij je. Indien je nog verdere vragen hebt staan we steeds voor je klaar.

 

In Licht en Liefde,

Fengo & Michy

 

Share
 
SEO by Artio