De Verhevene Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zondag, 27 augustus 2017 19:28

 

God heeft vele Namen en is Groots en Verheven wij kunnen ons tot Hem wenden door ons Vriendelijkheid en Nederig te gedragen en Altruïsme en Generositeit te beoefenen.

 

Sleutelwoorden: Dankbaarheid en Eerzaamheid. Nobelheid en Respect.

 

Het gene dat wij met de Verhevene kunnen bereiken

 

Meer zelfbewustzijn en verhoging van dit bewustzijn.

Het overstijgen van alle slechte gewoontes.

Schoonheid en oog voor schoonheid.

Hoge morele waarden en normen.

 

God kan ons helpen om onze vriendelijke en gevoelige aard naar boven te halen. Hij haalt de goede vriend in ons naar boven. Deze vriend zouden wij kunnen zien als onze intuïtie. Het is dankzij onze intuïtie dat wij op spontane wijze open kunnen staan voor anderen en zodoende een groot empathisch vermogen ontwikkelen.

 

Samen met God kunnen wij leren aanvoelen en herkennen welke mensen affiniteit met ons vertonen en zodoende goed bij ons passen. God doet ons intuïtief aanvoelen met welke mensen wij een goede vriendschap kunnen ontwikkelen. Wanneer wij deze aansporing die zijn oorsprong in ons binnenste vindt volgen zullen wij er achter komen welke gelijkenissen, welke gezamenlijke doelstellingen en interesses wij samen met deze vrienden verder kunnen uitwerken.

 

Dankzij God kunnen wij onszelf herkennen in anderen en andersom

 

De aantrekkingskracht die ons bij gelijkgestemden brengt kan soms verward worden met liefde en zodoende zorgen voor intiemere relaties die soms voor problemen kunnen zorgen vooral als het er meerdere zijn. Natuurlijk hangt dit af van de morele en ethische waarden die wij onszelf, onze vrienden en onze familie stellen. De Verhevene kan ons ook bevrijden van taboes en vooroordelen en schenkt ons zodoende de vrijheid om zelf uit te maken of wij voor polygamie of monogamie kiezen.

 

Ook andere vooroordelen die te maken hebben met liefde en seksualiteit kunnen wij samen met de Wijze eens beter onder de loep nemen om te zien in hoeverre deze opvattingen correct zijn of niet.

 

Dankzij goede vriendschappen goede kwaliteiten ontwikkelen

 

Met de Vriendelijke kunnen wij de beste vrienden maken en zodoende hun kwaliteiten en talenten leren kennen en ontwikkelen. Waarna wij leiding, richting, vriendschap en liefde zullen kunnen geven aan elkaar.

 

Van labiliteit naar stabiliteit

 

Wanneer wij ons labiel voelen kunnen wij dankzij het werken met de Almachtige weer evenwicht brengen in onze gevoelswereld en zodoende onze emoties reguleren. Wanneer wij meegesleept worden door hevige emoties kunnen wij tot God bidden en Hem vragen om ons te helpen hier boven uit te stijgen.

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
SEO by Artio