Op zoek naar de Ster in Dromenland Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
zondag, 23 september 2018 09:37

Het waren allemaal maar dromen maar ze doordrongen mijn leven. Waar was ik aan begonnen? Ik vroeg me af of het wel verstandig was om verder te gaan in deze droomwereld. Misschien was het weer eens tijd om wakker te worden. Nee het was veel te interessant in dromenland. Ik was opzoek naar de liefde, naar de hogepriesteres. De ster in de nacht die in haar hemels paleis op me wacht. Ik hoorde haar stem. Soho Kom, Soho Kom ik wacht op je, ik hou van je. Soho kom, kom naar me toe, ik verlang je. Ik zag beelden van mooie vrouwen voorbij schieten maar ik wist niet wie zij was. Ik wist ook de weg niet in deze droomwereld. De enige kaarten die ik had waren de tarot kaarten. De kaarten zullen je leiden, had ze me gezegd. De kaarten kunnen je lijden naar mijn hemelse paleis en je de rijkdom verschaffen, de kennis die je toestaat om met mij te huwen. Het is een spel Soho en ik ben de prijs en als ik de prijs ben is het dan nog wel een spel? De kaarten geven je alle mogelijkheden om mij te veroveren, te verleiden en te bevrijden. Alles wat je maar wilt. Maar pas op, niet vals spellen, want daar is de koningin van dromenland heel streng op. Ja kop eraf zeker, had ik geantwoord en gelachen. Ze hield van spelletjes spelen en had me verleid tot dit waanzinnige spel. Een spel van symbolen, letters nummers en archetypen. Een spel van dromen. Ze had me gezegd dat ik het alfabet moest leren en de cijfers, de namen. Maar het was een chaos in mijn hoofd en ik wist niet welke naam te gebruiken. De symbolen waren me onbekend. Alles was als een wiel wat om me heen draaide. Toen veranderde het wiel in een spiraal en viel ik. Ik viel door het wiel steeds dieper en dieper in de duisternis. Totdat ik in één schok wakker werd. Gelukkig was mijn ster er die me verzekerde dat dit alles bij mijn inwijding hoorde. Inwijding in wat? Inwijding in de liefde lieve schat. Was dat niet wat je wou? Ja maar ik begrijp het niet? Liefde valt niet te begrijpen. Je hebt het zelf gezegd. Als je de dingen wilt begrijpen dan moet je je in laten wijden in het licht bij de witte dame. Ja maar is de liefde dan niet het licht? Zij is het licht maar ook het donker, omdat zij de liefde is voor het licht en voor het donker. Zij brengt licht in het donker en donker in het licht. Zij zorgt voor de verscheidenheid van alle kleuren. Zonder liefde is het leven kleurloos dus trek je kleurrijkste kleren aan, dan zullen we samen eens een beetje de zot gaan uithangen.

 

 

Liefde is zot dwaas!

Liefde is gekheid, volledige gekheid. Voor de liefde is er geen goed of slecht, alleen maar leven. De liefde houd van het leven, houd van de gekheid, van het avontuur, van de nieuwigheid!

De Liefde houd van Alles.

Het is daarom ook dat ik zoveel van je hou en jij van mij en dat we elkaar steeds weer vergeven. Al kom ik naar je toe als een meisje van plezier wat alleen maar op je geld uit is. Al ben ik de dief die je besteelt, al laat ik je proeven van de verboden vruchten, toch kom je steeds weer. Ik was er toen je, je tegoed deed aan cocaïne en vrouwen. Ik was er toen je danste en plezier maakte. Ik was er toen je aan het trippen was op lsd en van het leven een seksueel genotsmiddel maakte. Ik ken al je diepste geheimen en weet dat elk geheim ooit aan het licht komt en dat er in jezelf heel veel geheimen zijn, waarheden die je moet doorgronden, accepteren met liefde en dan verder gaan zoals je wilt. Ik wil niet dat je, je slecht voelt, en vol schaamte bent. Ik wil je zien stralen, zien lachen, dansen en zingen, genieten van het leven. Ik ben ook in het genot, ik ben ook in het verlangen en in de triestheid. Ik ben in elk gevoel, ik ben in al het leven ik ben de Liefde Soho. De onvoorwaardelijke liefde. Ik geef mezelf zonder voorwaarde aan iedereen die mij verlangt of je nu een wijze bent, een dwaas, een priester of de koning ik sta altijd klaar om je te helpen en ik ben heel blij dat je op zoek naar mij bent. Want wanneer je mij vind, dan vind je jezelf, de onvoorwaardelijke liefde die je voor jezelf hebt. De liefde voor het leven.

Al lijkt het soms dat er niet veel meer is en voel je, je slecht. Ik ben er toch nog, en het is niet terecht mij al het gene wat je zelf gedaan hebt te verwijten. Het is geen kwestie van goed of slecht, het is een kwestie van actie reactie en de realiteit waarin jij je bevind. Jij zou wel willen dat alles zomaar uit de lucht kwam vallen maar dat gaat niet gebeuren. Als je meer van mijn liefde wilt proeven, als je mijn hemelse sterren paleis wilt bezoeken en mijn hand wilt veroveren. Dan wacht je een lange rijs met veel beproevingen. Het land der verlangens is een land met draken en demonen, wonderschone nimfen en elfen. De mooiste vrouwen die je, je maar voor kan stellen. Alles kan en alles mag in dit land, hier zullen je grootste angsten tot leven komen hier zal je alles wat je van mij gescheiden houd moeten bevechten, vergeven, achter laten. Want hij die vol haat en wraak is heeft geen plaats voor liefde. Hij die het leven Haat zal nooit de Liefde vinden. Alleen iemand met een puur hart kan zelf als een ster zijn en zo weer één worden met zijn Ster. Ik zal je leiden Soho, alle Sterren zullen je leiden. Heb geen bang in het donker want ik zal altijd voor je schijnen. Ik zal je altijd de weg wijzen en tot je kommen in je dromen. Ik zal op je wachten Soholiah, ik hou van jou! Soholiah ik hou van jou zei ze nogmaals waarna we elkaar omarmden en kusten. Ik voelde haar warme lippen en toen verdween ze maar haar warmte bleef in mijn hart. Het was het warme vuur van Liefde wat alle kanten uit vloeide als een rivier van bloed Naar boven of naar beneden naar de toekomst of het verleden, misschien het heden. Welkom op de trap, pas op voor de treden. Volg je Hart maar vergeet nooit de Reden.

Share
 
SEO by Artio