Engel Vehuiah en het begin van de innerlijke krachtontwikkeling Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
maandag, 24 september 2018 16:32

Ik droomde dat ik aan een groot meer was, ik was aan het zwemmen met een vriendin toen er opeens een krokodil te voorschijn kwam die haar op wou eten.

Ik zwom snel naar hen toe en tikte op de rug van de krokodil, deze draaide zich om en wou mij te grazen nemen. Ik zwom zo snel ik kon naar de andere kant van het meer, klom op de oever en durfde toen pas achterom te kijken.

Tot mijn verbazing was het meer leeg en de krokodil verdwenen. Ik liep over de bodem van het meer naar mijn vriendin en zag dat er planten op de bodem groeiden.

Mijn vriendin zei, laat het meer terug vol lopen met water, ik antwoordde dat ik dat niet wou doen en dat dit meer een oase ging worden, een paradijs met mooie planten en dieren waar we in overvloed zouden kunnen leven.

Maar zie je dan niet dat de planten al uitdrogen zei ze, ja maar binnenkort gaat het regenen zei ik, en dan zullen alle planten beginnen groeien en bloeien, we moeten gewoon wat geduld hebben en de natuur zijn gang laten gaan.

Daarna liep ik over de duinen die rond het meer lagen en vond een steen waarop de waarheid geschreven stond.

Ik pakte hem in mijn hand en voelde de letters. Toen kwam er een reus van een man tevoorschijn hij had lange blonde haren en een baart en snor die gevlochten waren. Hij leek op een Viking en had in zijn hand een staf die door een energiestroom verbonden was met de hemel.

Hij zei:” ja op die steen die je gevonden hebt staat de waarheid, maar alleen jij en nog enkele anderen weten dat het de waarheid is. Het is alleen maar de waarheid voor hen die er in geloven, het is alleen maar de waarheid voor hen die de woorden kunnen lezen voelen en begrijpen”

Ik vroeg de man wie hij was en wat dat voor staf was die hij bij had? Ik ben de wilskracht zij hij en mijn staf zorgt voor de connectie met de hemel en het occulte, het verborgene, het goddelijke, dankzij mijn staf weet ik wat het goddelijke plan is en kan ik mijn wilskracht gebruiken om dit te verwezenlijken.

Deze staf is de verbinding tussen het licht en het donker zei hij en gooide hem naar mij. Ik ving hem op en voelde een elektrische stroom mijn hele lichaam vullen waarna ik met een hevige schok wakker werd.

De Rozen dames

Het begon juist licht te worden ik deed het gordijn open en zag de zon die opkwam, het was een prachtig zicht. De lucht was rood-roze en had een heerlijke bloemengeur wat me verbaasde omdat de lente juist begonnen was en dat er nog niet veel bloemen waren.

Ik legde me nog even neer op het bed en genoot van het prachtige schouwspel. Maar toen kwam de zon volledig door wat pijn aan mijn ogen deed en me een beetje verblinde.

Ik wende mijn ogen af van de zon en zag toen dat er iemand aan kwam gevlogen in het warme zonlicht. Het leek wel of deze persoon uit de zon zelf kwam gevlogen. Ik kon niet zien wie het was totdat ze dichter bij kwam. Toen zag ik dat het de Witte dame was maar ze ging niet meer gekleed in het wit. Nee, ze was gekleed in het roze en haar vleugels waren verandert in vleugels van zachte roze veren.

Ik deed het raam open en liet haar binnen. Ze was zo anders, dat ik me afvroeg of het wel de Witte dame was. Dus vroeg ik haar of ze de Hogepriesteres was? Nee ik ben de Hogepriesteres niet, ik ben de Keizerin, haar zuster. Wij zijn de witte en de rode dame.

Wij zijn de Rozen dames, wij zijn één Soho, alles is één Soho en ik ben gekomen om je dat één zijn te doen begrijpen, te doen ervaren. Ik ben gekomen om je weer één te maken met de kracht.

Welke kracht?

De kracht van mijn vader Soho, de kracht die je deze nacht gevoelt hebt.

Was dat je vader die reus met zijn stok die ik vannacht ontmoet heb?

Ja dat was mijn vader Soho en hij is akkoord dat we trouwen maar eerst moet je je inwijding voltooien en een echte magiër, een echte god worden.

Een god dat kan toch niet waar zijn?

Jawel de god van je eigen Soho!

De god, de heerser over je eigen.

Je gaat leren over je eigen te heersen, je eigen te beheersen.

Je gaat leren alle krachten die in en om je heen zijn te beheersen en ze te gebruiken.

De Keizerin ging zitten

Ik keek in haar fonkelende ogen.

Ze was één en al vuur en toch zacht als zijde rozen.

Haar aanwezigheid vulde mijn hart en mijn zinnen.

Ik genoot van haar onbeschrijfelijke schoonheid terwijl ze haar Les begon.

Innerlijke kracht ontwikkeling

De innerlijke en uiterlijke krachten zijn allemaal 1 zoals alles 1 is, doch dit 1 zijn kan in oneindig veel woorden worden uitgelegd.

Alvorens je krachten te ontwikkelen is het zeer belangrijk te weten wat je wil. Daarom dat we ons als eerste gaan richten op de wilskracht want alles vlooit voort uit deze wilskracht, het is met wilskracht met moed en uithoudingsvermogen dat je alle doelen kunt bereiken. Met wilskracht kun je alles creëren wat je maar wil. De wilskracht is de creatieve kracht en de creatie is het leven dus is de wilskracht ook de levenskracht. Het is ook de overlevingskracht, het instinct. Het is een kracht die we allemaal bezitten, anders zouden we niet kunnen leven. Om deze kracht op een nuttige, creatieve manier te kunnen gebruiken moet je weten wat je wilt doen, zijn. Weten wat je echt wil diep vanbinnen in jezelf. Je moet leren luisteren naar je innerlijke stem. De stem die in je praat of je beelden laat zien en gevoelens geeft. Het is dat kleine stemmetje dat altijd in je praat. Het is het weten wat eigenlijk al in ons is maar waar we spijtig genoeg maar weinig aandacht aan geven. Hoe meer je je innerlijk ontwikkeld hoe meer deze stem tot je zal spreken vanuit je hart tot en met het glorieuze moment dat je één zult zijn met dit weten. Tot en met het glorieuze moment dat je deze stem altijd kunt horen en dat je één word met jezelf. Dan zullen alle stemmen, gedachten en gevoelens die liegen, jezelf bedriegen en voor de gek houden stoppen met spreken, dan is al het zelfbedrog geweken.

Toen stond ze op heften haar handen naar de hemel en zei:

“De kracht is de intentie, de enige echte intelligentie.

Het is de geestkracht die sneller is dan elk gedacht, gevoel of daad.

Gebruik hem goed en word niet kwaad.

Het is de hogere wil, het hogere ik, dus maak je niet dik.

Diep vanbinnen weet iedereen waar hij moet beginnen.

Dus bezin en begin we vliegen erin.

Het is het licht, de warme adem die je tot niets verplicht

maar altijd weder zal keren totdat je zult reageren.

Iedereen is vrij om te leren en te repareren het zal jullie eren”

Toen kwamen er twee vlammen uit haar handen en zei ze:

“kijk het is de vuurkracht Soho. Het is de kracht van het vuur maar ook van het water want het is een vloeibaar vuur” Kijk en geniet zei ze en ze gooide de twee vlammen van vuur in de lucht. Ze vlogen tegen elkaar aan en vloeide samen tot een hart. Dit hart kreeg vleugeltjes en vloog naar me toe. Ik sprong achteruit uit angst om verbrand te worden. De keizerin riep: ” heb geen bang Soholiah het is vloeibaar vuur. Het is het vuur van de liefde, het vuur van de passie, het is een hart van liefde, mijn cadeau voor jou Soholiah. Ik ben de keizerin en ik zal je helpen op je zoektocht naar je geliefde. Ik zal je helpen om het vuur en het water in jezelf te verenigen tot het bloed des levens en ik zal je zelf het geheim vertellen van de heilige Adem die dit hart heeft doen leven. Blaas adem in het hart Soho en stel je je geliefde voor, voel haar, denk aan haar en zij zal verschijnen”

Ik deed wat ze vroeg en ademde op het hart terwijl ik me de Hogepriesteres voorstelde, haar blauwe ogen en mooie lange blonde haren, haar glimlach en haar lange slanke benen. O wat was ze mooi. Haar ogen glinsterden als sterren in de nacht en toen werden zij echt, het hart veranderde in twee stralende ogen, de ogen van de Hogepriesteres. Het is niet gelukt (zei ik tegen de Keizerin), het zijn alleen haar ogen. “Niet slecht voor een beginneling, het zijn prachtige ogen ze stralen van licht en liefde, ja Soho het vuur geeft ook licht en laat je de dingen zien en begrijpen. Dit licht is een vloeibaar vuur, een mengeling van vuur en water. Van wilskracht en liefde, alles is één, er is geen eerste en geen laatste. Alles is een mengeling van alle verschillende elementen die te samen een nieuw element vormen, een nieuwe eenheid.

Zo vormen het vuur en het water tezamen de lucht, het denken, het spreken, spreek tegen je geliefde Soholiah, zeg haar hoeveel je van haar houd. Kijk in haar ogen en zeg de waarheid zonder angst.

De waarheid zal je bevrijden Soholiah.

Het licht van de waarheid is in je hart Soholiah het zijn de magische ogen waarmee je kunt zien in het donker. Deze ogen en dit hart geef ik je. Nu moet ik gaan, denk over de wilskracht en de liefde Soholiah.

Kom te weten wat je echt wilt want wat je echt wilt is de waarheid.

Wat wil je Soholiah, waarom ben je opzoek naar je geliefde?

Ik wil gelukkig zijn, dat is alles wat ik wil!

Gelukkig zijn wat heb je daar voor nodig?

Denk daar maar eens over na zei ze en verdween.

Ik pakte een pen en zette mijn gedachten op papier

Deze gedachten waren als nummers, letters van energie die rond draaiden door het boek.

Het zijn lessen die zich steeds weer herhalen totdat men ze begrijpt en verder kan.

Gelukkig zijn

We kunnen allemaal gelukkig zijn.

We zijn allemaal vrij om lief te hebben.

Als je houd van alles om je heen, het mooie, het warme, het fijne en het nuttige van alle dingen ziet, voelt, in vreugde ondergaat dan is er dat geluksgevoel, dat gelukkig zijn.

Ik neem aan dat het voor de meeste mensen het belangrijkste is dat ze zich goed voelen. In al hun behoeften voldaan en in vrede met zichzelf en alles om hun heen.

Maar iedereen is anders en iedereen houd van andere dingen, sommigen houden van avontuur, sommigen houden van rust.

Het is het houden van dat gelukkig maakt denk ik.

Iets met Liefde doen

Ik las het gene ik geschreven had en begreep dat het er eigenlijk op neer kwam iets met liefde te doen. Met liefde te leven en de dingen te doen waar ik van hield.

Waar hield ik van?

Ik hield van de dames, ik hield van seks en genot, was dat wel houden van?

Eerst was seks iets goddelijks geweest en nu was het ook iets duivels geworden. Nu was de mooie liefdevolle glimlach op het gezicht van mijn geliefde de verleiding geworden.

Het leven was vol verleiding en deze verleiding bracht genot maar ook lijden. Als ik leed dan was ik boos op mijn geliefde dan zei ik dat het haar schuld was, dat ze een Prinses van de hel was en dat haar verleiding mij alleen maar lijden bracht. Dan antwoordde ze dat dit lijden van mij een leider zou maken, een voorbeeld.

Jij bent degene die de toorts van licht

over de zee der emoties gaat dragen.

Jij bent de drager van de vlam.

Je houd de vlam al wakende sinds het begin, het is jou taak om dit licht deze vlam in de duisternis te brengen Soholiah. Je zult moeten afdalen in de laagste sferen van de hel en je demonen verlichten of verbranden met deze vlam. Probeer nu niet te negatief te zijn en praat niet meer over je seksuele lusten.

Het is beter passies te hebben dan er helemaal geen te hebben en je hebt toch nog wel andere passies dan seks?

Ja dat is waar ik heb er nog heel vele anderen maar soms zag ik het nut ervan niet meer, soms had ik de liefde er niet meer voor en dan begreep ik de mensen die gedeprimeerd waren en nergens meer van hielden.

Gelukkig gingen deze momenten voorbij

Een van de dingen waar ik heel erg in geïnteresseerd ben is het begrijpen van de mens in zijn geheel, zijn gevoelens en zijn manier van gedragen, zijn manier van denken, het bewuste en het onderbewuste, het verborgene, de dood, God, Magie enz.

Deze curiositeit, deze zoektocht naar mezelf heeft me tot het schrijven van dit verhaal gebracht en terwijl ik dit verhaal verder schrijf ga ik ook aan mezelf verder schrijven en proberen om de wijsheden in dit verhaal waar te maken en de onzin ervan achter mij te laten.

Share
 
SEO by Artio