De Rode Toren Afdrukken E-mail
Geschreven door Fengo   
dinsdag, 09 oktober 2018 11:35

Tijdens de reis van Soholiah (de dwaas die magiër wilde worden en hogepriester werd) kwam hij in diepe wouden en langs fijne stranden, bezocht hij mooie eilanden en ontmoete hij steeds weer de geliefde van zijn dromen. Doch met de tijd verwilderde hij en werd het steeds meer een jacht, een wild beest ontwaakte in hem en zijn muze bereed hem in de vorm van allerlei dieren en andere wezens die hijzelf niet voor mogelijk had gehouden. Hij kon steeds vaker bij haar zijn omdat ook hij langzaamaan zijn vorm begon te verliezen en één kon worden met haar door middel van alle vormen die aanwezig waren in het oerwoud der passies wat hij voor zichzelf had opgericht. Hij dacht aan een theater waar hij ooit was geweest. Het bevond zich helemaal van boven in een vuurtoren die een fel rood licht uitstraalde wat van verre te zien was. Toen ging er een lichtje branden en herinnerde hij zich ineens dat dit allemaal geen droom was en dat hij zich daadwerkelijk op een eiland bevond in een denkbeeldige wereld, een oerwoud van mogelijkheden, het welke soms zelf de vorm van een ultra moderne stad kon aannemen. Hij dacht terug aan de stad en aan de rode toren en een duister verlangen werd herboren. Toen herinnerde hij zich dat deze stad zich niet in het licht bevond zoals het paradijs wat uit oerwouden, zeen, rivieren en eilanden bestond en waarin hij nu vertoefde. Een oude trein kwam recht door het bos aanrijden en een engel met een rood mini rokje, een rood topje en prachtige donkerblonde haren vroeg hem of hij met haar naar Mercurius wilde gaan en genieten van zijn bestaan in een andere werkelijkheid. Hoe is het daar vroeg hij terwijl hij in haar mooie ogen keek en haar volle lippen bewonderde. Dat zul je wel merken als je daar bent antwoordde zij waarna ze zich omdraaide en zich vooroverboog zodat hij haar billen heel goed kon zien waarna ze nonchalant de trein binnen stapte. Soholiah die ondertussen in een wild beest veranderd was kon de drang in zichzelf niet meer de baas en sprong de trein in. Het verlangen naar haar was zo intens dat hij de dame in het rood vastgreep. Hij keek naar zijn prooi en gromde. De trein was ondertussen op volle toeren en ook hij nam de rode dame als een trein met een rond draaiende op en neergaande beweging die hen beide al spoedig naar hun bestemming bracht. Hun liefdesspel duurde de gehele reis aangezien de dame in het rood allerlei magische middeltjes had die ervoor zorgden dat het maar bleef duren en zoals altijd verloor hij het verschil tussen droom en realiteit en belande hij op het schip van zijn verbeelding (op dit schip speelde de hogepriester voor kapitein en mocht de hogepriesteres als een engel zijn).

De Engelenhaven

De haven der engelen had mij aangetrokken. Een grote rode vuurtoren wees mij de weg en voor ik het wist bevond ik me op de bovenste verdieping van van de engelentoren. Ik besloot naar de grote spiegel kamer te gaan om daar mijn engeltje te ontmoeten. Ik ging er naartoe, opende de deur en liep naar een mooie lange spiegel die recht voor me stond en een deel uitmaakte van een kring van spiegels om me heen. Ik sloot de deur en zette zodoende de laatste spiegel in positie. Het licht verblinde me waarna de duisternis me mee nam naar de spiegel voor me die ik reeds gezien had en die mij wederom lonkte als een lichtje in het duister. Ik glimlachte naar het spiegelwezen waarna haar gezicht beetje bij beetje duidelijker en duidelijker werd. Het was een donkerblonde dame, enkele krullen hingen tot op haar schouders, de rest van haar haar was opgestoken met stokken. Haar ogen waren donkerblauw en haar wimpers zwart als de nacht. Ze had zacht rozerode lippen en ook haar wangen bloosden. Ze keek me ondeugend aan. Een donkerblauw meer zonder bodem lonkte me en voor even verdronk ik in haar ogen. Ze was adembenemend. Onder haar rode korset droog ze een lange witte jurk die eruit zag als een sleep met een opening vooraan vanwaaruit haar lange welgevormde benen tevoorschijn kwamen toen ze haar jurk een beetje optrok en naar achteren gooide. Ze droeg lange rode kousen die tot over haar knieën kwamen. Toen ze volledig verschenen was werd ik me ervan bewust dat ik haar was en zij mij. We kwamen weer tot onszelf en zagen de spiegels die om ons heen draaiden en draaiden waarna ze ons als in een spiraal weer meenamen naar een andere realiteit.

De spiegellift

De spiegellift had ons naar een helderwitte deur gebracht met gouden randen die zich aftekenden in een refrein van woorden dat een schitterend borduursel vormde dat van de rechthoekige deur een ovaal maakte. Voor deze witte ovaal die glinsterde als de sneeuw en wel gemaakt leek te zijn van sterren stond een mooie naakte engel met lange donkerbruine haren. Ze stond met haar rug tegen de witte ovaal en hield met haar handen de gouden randen van de deur vast terwijl ze haar borsten naar voren stak en haar benen spreidde. Ik wist niet of dat ze ons de weg wilde versperren of dat ze wilde dat we haar plezier deden. Haar houding zag er zeer uitnodigend uit omdat ze naakt was en toch ging er ook iets heel beschermend van haar uit. Ik keek naar mijn engel om te zien wat zij er van dacht waarna ze glimlachte en zij dat dit eerder iets voor mij was. Zachtjes liep ik naar de deur toe en keek naar de jeugdige schoonheid die zich voor mij bevond. Onze blikken vonden elkaar en ook haar stem vond mij en beviel me om te knielen. Haar stem was zo intens en haar schoonheid zo overweldigend dat ik niet anders kon dan gehoorzamen. Toen ik neergeknield was zette ze haar handen in haar zij en keek me met een trotse blik aan terwijl ik haar lichaam van beneden tot boven bewonderde. Ze was zo dicht bij me dat ik haar geur kon ruiken. Ze vroeg me of ik het fijn vond om naar haar te kijken en ik antwoordde dat ik er helemaal van in de wolken raakte (Soholiah had de weg naar de engelentoren die zich op Mercurius bevond gevonden en was nu helemaal in de wolken van de engel die hij in de spiegel zag. Deze engel toonde hem het pad naar de maan en het is zo dat hun reis verder zal gaan).

 

 

 

Share
 
SEO by Artio