36: Menadel: Het Liefdevolle Werk Afdrukken
Geschreven door Michy   
maandag, 24 september 2012 14:00

Deze engel uit het rijk der krachten is de 36ste in het koor van 72 engelen. Hij regeert zodiakaal over ons bestaan van 18 tot en met 23 september. Uiteraard kan hij ook op andere momenten opgeroepen worden. Van nature is zijn invloed tijdens deze periode extra sterk.


Channeling 36: Engel Menadel: Het Liefdevolle Werk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik ben met je in de liefde die steeds aanspoort tot meer, tot meer van wie jij werkelijk bent, tot evolutie van je ziel. Ik ben de engel die je helpt ontwaken tot alle kracht die in je huist. Ik inspireer in liefde je verdere stappen die je leiden op je pad. Luiheid is niet aan mij besteed, het weerhoudt je van je doel, het spert de weg naar zelfrealisatie en verstoort zo de verbinding met je diepste gevoel. Dat wil niet zeggen dat je nooit eens rust mag nemen om te contempleren over de roeping van je hart, om te genieten van de fijne geschenken des levens of in dankbaarheid vakantie te nemen. Het is in de luiheid die tot verveling leidt dat we de onopgeloste gevoelens vinden. Wat ga je uit de weg, wat probeer je te vermijden, wat kluistert je 't meest aan je luie stoel? 


Het zijn net de taken die je ontloopt waar het meeste uit te leren valt. Ik schenk je de kracht om van alles te houden, om toch steeds je werk vol liefde te verrichten. Roep me aan wanneer het niet zo is, roep me aan wanneer je 't moeilijk hebt. Ik inspireer je met de juiste stappen, breng nieuwe situaties op je pad. Geloof in mij, geloof in 't leven en weet dat alles transformeerbaar is. Liefdeloosheid kan weer liefde worden wanneer we houden van wat we doen. Laat je hoofd dus nooit in wanhoop hangen, weet dat elke situatie haar reden kent. Weet dat ik je zal leiden, zal gidsen naar 't gewenste doel. Ik maak je bewust van de kracht die in je huist, schenk je 't vertrouwen om er liefdevol mee om te gaan.

Wat eerst moeilijk leek wordt zo heel makkelijk, brengt nieuwe energie weer in de plaats. Ik leer je dat werk niet saai kan zijn wanneer de impuls komt vanuit het hart, wanneer je werkt om te verbeteren, wanneer je weet waarom je werkt. Zo breng ik je ook de nodige contemplaties die voor jou belangrijk zijn. Doe je dat wat je doet vanuit de sereniteit van 't hart of maak je er liever een zootje van? Ik toon je hoe je werk je kan verrijken, hoe 't je de innerlijke vreugde schenkt. Ik toon je de verschillende perspectieven en wat hun respectievelijke gevolgen zijn. Ik ben de engel der positieve veranderingen, ik breng transformaties op je pad. Van ondeugden maak ik weer deugden, ik ben je engel Menadel.

Steen: Tijgeroog
Kleur: Bruin

Affirmaties
~~~~~~~
* Ik houd van wat ik doe
* In liefde ontdek ik mijn eigen kracht
* In liefde benut ik mijn eigen kracht
* Vol zekerheid bewandel ik mijn pad

Gebed
~~~~
Ik dank je
Menadel
voor de
kansen die
je me schenkt

ik word me
bewust van
wat ik doe en
waar ik nog aan
werken moet

jouw steun
verlicht
de duisternis die
me tot nog toe
steeds tegenhield

dankzij jouw
stralende licht
wordt alles
weer helder
voor mij

hiervoor
dank ik je
Menadel
uit het diepst
van mijn hart
Amen.
Michy 18/09/2012
 
Hoe met deze channelings werken?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Elke channeling brengt vele inzichten wanneer ze gedurende die 5 dagen dagelijks gelezen wordt. De affirmaties kunnen op mooie papiertjes overgeschreven worden die je op verschillende plaatsen in je huis legt waar je ze regelmatig ziet en zo aan de transformaties herinnerd wordt. Het gebed kan best zowel 's morgens als 's avonds opgezegd worden, meerdere keren kan natuurlijk ook. Engelen zijn er steeds om ons te helpen, roep hen aan en ze zullen je leiden.
 
 
 

 

 
SEO by Artio